Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2012., 17:06   #3091
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor CoDMaN Pregled postova
mislim da ide install from sd card (iz recovery-a)
.zip nije .img
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:10   #3092
quasi
Registered User

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
ja go luncher koristim od kad sam kupio mobitel i uvijek mi je radio savršeno, i DALEKO je iznad svih lunchera, pogotovo onog jadnog luncher pro, ovdje imaš 4000 tema, brz je, možeš mjenat što god očeš, birat app drawer vertikalni ili horizontalni itd....

ovaj ics izgled radi i na fundowsky 3.0, neuzima ti ništa memorije, možda 1mb

za patch neznam
hvala puno drugar.
za sad sam rootao ovaj stock rom, ubacio link2sd i napravio ext4 particiju, oslobodio dosta prostora, pobrisao hrpu aplikacija i fon radi skroz fino.
uskoro cu probati i neki custom rom, jos uvijek citam da vidim koji je najbolji za ono sto meni treba.
quasi je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:12   #3093
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Kako se stavlja ovaj recovery 5.0.2.8

Može objašnjenje
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:13   #3094
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
napravi backup od cyana preko clockworka vrati stock rom otkljucaj mobitel i ponovo vrati cyana na restore.....

pitanje
sad kad sam stavio ovaj od benrua cyanogen nervira me onaj pingvin kad se pali mobitel . kako da ga obrisem tj di se taj file nalazi ?
moram sam sebe quotat . jel zna neko odgovor na ovo moje pitanje?
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:22   #3095
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor quasi Pregled postova
hvala puno drugar.
za sad sam rootao ovaj stock rom, ubacio link2sd i napravio ext4 particiju, oslobodio dosta prostora, pobrisao hrpu aplikacija i fon radi skroz fino.
uskoro cu probati i neki custom rom, jos uvijek citam da vidim koji je najbolji za ono sto meni treba.
ništa drugar... e nisam ti odgovorio, nema loockscreen, onaj obični je, al je font promjenjen, i ikona baterije signala wifija i svega je plava ista kao u ics original
Staro 24.04.2012., 17:23   #3096
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Preko adb-a se stavlja ovaj recovery. Stripite se dok netko napravi zip ili sami napravite update.zip (potražite na google)
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:37   #3097
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Preko adb-a se stavlja ovaj recovery.
što je adb?
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:45   #3098
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor dudum48 Pregled postova
što je adb?
http://developer.android.com/guide/d...tools/adb.html

nesto novo, nesto divlje, nesto sexy. Hebemti telefon kolko puta sam ga flešao
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:54   #3099
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Neka netko proba još ovu 004 verziju meni ne radi setup wizard, niti mi se wireless oče uključiti (error se pojavi) izgleda da je verzija loša.
Staro 24.04.2012., 18:26   #3100
CoDMaN
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Neka netko proba još ovu 004 verziju meni ne radi setup wizard, niti mi se wireless oče uključiti (error se pojavi) izgleda da je verzija loša.
I meni se to dogada taman sam mislio pitat dali se to jos kome desava
CoDMaN je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 19:07   #3101
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor CoDMaN Pregled postova
I meni se to dogada taman sam mislio pitat dali se to jos kome desava
Očigledno da nešto nije u redu. Čekamo do daljnjeg
Staro 24.04.2012., 19:38   #3102
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Očigledno da nešto nije u redu. Čekamo do daljnjeg
Meni se na svim kangovima telefon nije htio prebaciti u izvanmrežni rad,nego mi je
palio wifi,nemrem vjerovati.
Jel se može taj recovery zaljepiti u rom da ga stavi odma u flešanju
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 19:53   #3103
Caks
Registered User
Moj komp

jel se moze sakrit broj..ak neko zna u nasem tel..il ak ima neka aplikacija
Staro 24.04.2012., 20:10   #3104
Vanjaus
Registered User

Vanjaus's Avatar

Question

Pozdrav svima. od nedavno sam postao ponosni vlasnik U8650 iz tele2.

Imam kratko i direktno pitanje da se ne zeznem u startu:

Sta trebam napravit prije rutanja i svega dok je jos sve na mobu orginal da uvjek imam beckup za slučaj popravka u garantnom roku, dakle kako kopirat
bas apsolutno sve iz telefona i clockwork recovery i sve particije da se telefon uvjek može vratit na staro?
Jel ima neki alat za to, ako nema kako ručno?
Ili ako mi neko može dat link od tele2 roma za U8650(ak ga je neko izvuko) koji ima i postavlja orginal clockwork recovery,kernel i dr. i uputstva na sta kak su u orginalu postavljene particije i kak ih postavit.

Zadnje izmijenjeno od: Vanjaus. 24.04.2012. u 20:21.
Vanjaus je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 21:14   #3105
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Recovery mičeš i stavljaš preko fastboota. ROMove (i 90% ostalih stvari) stavljaš preko Recovery-a. To je sva mudrost.

Ako ćeš trebati na garanciju nositi mobitel, vratiš original TELE2 ROM (imaš ga negdje ovdje na threadu ili na BUG-ovom forumu na prvoj stranici teme koja se tiče našeg ) i onda makneš Recovery preko fastboota. I to je to. Kernel se vraća sa ROM-om.

Za particije ne znam jel se vraćaju sa drugim ROM-om.
Staro 24.04.2012., 22:06   #3106
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

jooj nemojte više nove romove radit, neda mi se stalno flešat....
Staro 24.04.2012., 22:20   #3107
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Citiraj:
Autor Vanjaus Pregled postova
Pozdrav svima. od nedavno sam postao ponosni vlasnik U8650 iz tele2.

Imam kratko i direktno pitanje da se ne zeznem u startu:

Sta trebam napravit prije rutanja i svega dok je jos sve na mobu orginal da uvjek imam beckup za slučaj popravka u garantnom roku, dakle kako kopirat
bas apsolutno sve iz telefona i clockwork recovery i sve particije da se telefon uvjek može vratit na staro?
Jel ima neki alat za to, ako nema kako ručno?
Ili ako mi neko može dat link od tele2 roma za U8650(ak ga je neko izvuko) koji ima i postavlja orginal clockwork recovery,kernel i dr. i uputstva na sta kak su u orginalu postavljene particije i kak ih postavit.
A ima na prvoj stranici poprilično dobro objašnjeno.. Kad zapneš pitaj...
Staro 25.04.2012., 00:05   #3108
Vanjaus
Registered User

Vanjaus's Avatar

Citiraj:
A ima na prvoj stranici poprilično dobro objašnjeno.. Kad zapneš pitaj...
O.K. skinu sam orginal tele2 rom(pošto on postavla recovery orginal, i kernel isto to bi moralo funkcionirat) sad je na kompu i to je sigurno.

Sad imam par pitanja za dalje :
Koji rom je najstabilniji za isprobavanje OC dokle ide, a da podržava app2ext i OC naravno?
Dali SuperOneClick link verzija 2.3.5, mjenja Clockwork recovery nakon rutanja i odrutavanja?
Kolko preporučate MB app2ext, kolko MB swap, ako imam karticu 16GB class 10, žrtvovao bi do 1GB za te stvari, i koji SD card buster na kak ga podesit za class10 da se izvuče naksimum?
Jel neko uspio s OC na 780mhz i praznimjim RAM-om zavrtit mp4 720 hd filmič da ide normalno?( šta mogu očekivat na kraju svega)
Staro 25.04.2012., 00:27   #3109
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor Vanjaus Pregled postova
O.K. skinu sam orginal tele2 rom(pošto on postavla recovery orginal, i kernel isto to bi moralo funkcionirat) sad je na kompu i to je sigurno.

Sad imam par pitanja za dalje :
Koji rom je najstabilniji za isprobavanje OC dokle ide, a da podržava app2ext i OC naravno?
Dali SuperOneClick link verzija 2.3.5, mjenja Clockwork recovery nakon rutanja i odrutavanja?
Kolko preporučate MB app2ext, kolko MB swap, ako imam karticu 16GB class 10, žrtvovao bi do 1GB za te stvari, i koji SD card buster na kak ga podesit za class10 da se izvuče naksimum?
Jel neko uspio s OC na 780mhz i praznimjim RAM-om zavrtit mp4 720 hd filmič da ide normalno?( šta mogu očekivat na kraju svega)
dokle ide procesor ti ovisi o samom mobu, odnosno procesoru, ne o romu, kernel je taj koji je zaslužan za frekvencije. nekima je stabilan na 825, nekima se ruši na 729 i to je tako. instaliraj neki rom i mijenjaj kernele pa ćeš vidjeti koji ti odgovara, ja ti dam 10ak njih pa se igraj.

superone click dodaje superuser aplikaciju kojom dobivaš administratorska prava na svom mobitelu. zamisli CWM kao BIOS na kompu. ako instaliraš neki program u Windowsima, hoće li on izmijeniti BIOS?

ako misliš žrtvovati 1GB, onda sukladno tome u CMW postavi ext i swap, makar ti ne treba više od ext 256-512 max, swap 128.

kernel na 780 od Zadkina ti je bolji u igrama, ne u filmovima. za HD filmove nisi trebao uzeti sonic nego SGS2 ili slično. uostalom, HD filmovi se gledaju na FULL HD najmanje 82" LCD, LED ili plazmi. koja svrha gledanja nečeg što je u 1280x720 ili 1920x1080 na 320x480 rezoluciji?

class 10 kartica i ti bi stavljao "card buster". class 10, dovoljno reći. ja imam class 4.

Citiraj:
ovaj ics izgled radi i na fundowsky 3.0,
radi na bilo kojoj verziji

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 25.04.2012. u 00:38.
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2012., 01:21   #3110
androidfan
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Fundowsky Pregled postova
je, sve dok ne stisneš tipku za gašenje... onda samo vađenje baterije pomaže... v4.0
androidfan je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2012., 03:25   #3111
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor androidfan Pregled postova
je, sve dok ne stisneš tipku za gašenje... onda samo vađenje baterije pomaže... v4.0
znam
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2012., 09:10   #3112
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
znam
na 3.0 verziji radi bez greške
Staro 25.04.2012., 18:58   #3113
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Huawei Pregled postova
moze mi neko na brzinu rec kak da obrisem napravljeni backup jednog roma i preimenujem drugog backapa napravljeni su u CWM 5.0.2.6
Preko bilo kojeg file explorera. Na sd kartici nađi clockwork folder i tamo su ti backupovi. Brišeš , rinejmaš, radiš šta hoćeš.

Kako su neki od vas dogurali ovoliko daleko bez ADB-a ili fastboota? Svi bi flešali iz konzole, e ne može
Staro 25.04.2012., 19:09   #3114
Vanjaus
Registered User

Vanjaus's Avatar

Citiraj:
dokle ide procesor ti ovisi o samom mobu, odnosno procesoru, ne o romu, kernel je taj koji je zaslužan za frekvencije. nekima je stabilan na 825, nekima se ruši na 729 i to je tako. instaliraj neki rom i mijenjaj kernele pa ćeš vidjeti koji ti odgovara, ja ti dam 10ak njih pa se igraj.

superone click dodaje superuser aplikaciju kojom dobivaš administratorska prava na svom mobitelu. zamisli CWM kao BIOS na kompu. ako instaliraš neki program u Windowsima, hoće li on izmijeniti BIOS?

ako misliš žrtvovati 1GB, onda sukladno tome u CMW postavi ext i swap, makar ti ne treba više od ext 256-512 max, swap 128.

kernel na 780 od Zadkina ti je bolji u igrama, ne u filmovima. za HD filmove nisi trebao uzeti sonic nego SGS2 ili slično. uostalom, HD filmovi se gledaju na FULL HD najmanje 82" LCD, LED ili plazmi. koja svrha gledanja nečeg što je u 1280x720 ili 1920x1080 na 320x480 rezoluciji?

class 10 kartica i ti bi stavljao "card buster". class 10, dovoljno reći. ja imam class 4.

Hvala na iscrpnom odgovoru, za filmove pitam posto mi vecina filmova u hd na compu, pa cisto da ih ne konvertiram, da si imam na mobu jedan dva nepogledana i kak pogledam slinem drugi, a nadao sam se da cu ih moc gledat posto imam vec duze galaxy tab p1000 i on ih vrti, jes da je jaci al mislim da je stekanje vise do grafike, chipseta.
Sve u svemu hvala
Staro 25.04.2012., 21:37   #3115
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

novi rom Velco mod 2.3.5 russian rom

Taken from this link: http://androidz.jimdo.com/roms-u8650...rom-for-u8650/

V.3.3: - New icon in battery-style CM7 - Update GAPPS - Removed Some languages, the language menu open faster - Google Play

V.3.1: - New video drivers adreno200 - Eliminated HuaweiCare.apk - Through the calls for service of Huawei - Fixed problem of terminal emulator - Added the manger of the data traffic

V.3.0: - It is based on Huawei's firmware 2.3.5-V100R001C151B863SP02 of 24/02/2012

Update:

- The Flash Player is fully functional - Quickly Gps.conf otimizzato to find the satellites - Fixed the hosts file to block ads from most popular sites advertising - Updated the latest version of Google applications - Timezone patch, 3 hours GMT Minsk, Moscow GMT + 4, etc.. - Replaced the battery icon in the status bar - Hardware Acceleration enabled to render the desktop. - Improved speed of reading the SD card. - Optimized for Low Power Consumption in sleep mode. - Replaced the boot animation - Sound Enhancement in resitrazione video, now in 16kHz 96kbit aac format. - Including an equalizer in the native music player, works only with headphones

Additions:

- Integrate the version 2 and 3 of the launcher and Some additional themes huawei (BeyondTheSkyTheme) - Overclock - Link2sd to install the app on the ext partition - Script integrated for the activation of the swap (swappiness 30); OCCUR in the terminal operation of the swap - Built-3.0.7 Superuser Root - Integrated Busybox v.1.19 - Added resolv.conf, Which speeds up the opening of the market - Added Titanium backup, rootexplorer, No-Frills CPU, QuickBoot, DSPmanager, and AndroidTerminal LouderVolumeHack.

Deleted: - Cut Carrier IQ - system of collecting personnel data - Removed the message box switch from wifi to 3g - Removed the message in the status bar of debugging is enabled - Removed laucher2

Author: poseydon

LINK http://fileplanet.com.ua/users/sereginby/23071/Vel_mod
Staro 26.04.2012., 15:24   #3116
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Šta kupiti? (ebay ofskroz) Staklo je u dijelovima, ekran se ne pali. Kad ga spojim na PC u huawei suite sve mogu raditi sa njim, jedio što moram gledati na pc monitor kaj se dešava jer na mobu ne vidim.

Kako da znam da će display raditi kad stavim novo staklo.
Staro 26.04.2012., 16:03   #3117
quasi
Registered User

jedno pitanje.. koliko dobijete poena na antutu sa custom romovima na 600 mhz?
ja sam sa stockom dosao na 1647 instalirajuci par ovih patcheva
Staro 26.04.2012., 17:07   #3118
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor quasi Pregled postova
jedno pitanje.. koliko dobijete poena na antutu sa custom romovima na 600 mhz?
ja sam sa stockom dosao na 1647 instalirajuci par ovih patcheva
fundowsky 3.0 1400 ( sd kartica mi je jadnaaaaa)
stock 2.3.6 s andreno driverima 1479 ( ima veći skor od fundowskog 3.0, al nije brz kao fundowsky)
Stock huawei 2.3.3 al nebrendirani, s andreno driverima 1270
uglavnom svi se kreču oko 1400 -1500

Fundowsky 4.0 ali bez onog nabijenog 2d graphic, mi je pokazivao 1750
Staro 26.04.2012., 17:55   #3119
quasi
Registered User

Citiraj:
fundowsky 3.0 1400 ( sd kartica mi je jadnaaaaa)
stock 2.3.6 s andreno driverima 1479 ( ima veći skor od fundowskog 3.0, al nije brz kao fundowsky)
Stock huawei 2.3.3 al nebrendirani, s andreno driverima 1270
uglavnom svi se kreču oko 1400 -1500

Fundowsky 4.0 ali bez onog nabijenog 2d graphic, mi je pokazivao 1750

citajuci teme bas vidjeh da si ti probao sve

ja sam na ovaj stock 2.3.6 stavio andredno drivere, GingerDX-v019-FloatingPointFix i BraviaEngine_u8650_sonic patcheve i dobio ovaj score.
uporedjujuci sa tim ostalim i ne vidim neku prednost flashanja s tim da sam fon vec poprilicno ocistio od nepotrebnih stvari.

jedino sto me brine je sto nekad ispadne sa mreze.. ne znam sta bi mogao biti razlog.. mozda stara vrsta kartice.. bukvalno prve koje su izasle.
Staro 26.04.2012., 18:20   #3120
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Šta kupiti? (ebay ofskroz) Staklo je u dijelovima, ekran se ne pali. Kad ga spojim na PC u huawei suite sve mogu raditi sa njim, jedio što moram gledati na pc monitor kaj se dešava jer na mobu ne vidim.

Kako da znam da će display raditi kad stavim novo staklo.
Pa ne znaš da će radit. Pošto ti se ekran ne pali, lako moguće da je i on skviknuo. Mada ne mora bit. Ako je samo touchscreen, tražiš digitizer na ebayu.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 26.04.2012. u 18:27.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na