|
![]() |
#3091 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
za sad sam rootao ovaj stock rom, ubacio link2sd i napravio ext4 particiju, oslobodio dosta prostora, pobrisao hrpu aplikacija i fon radi skroz fino. uskoro cu probati i neki custom rom, jos uvijek citam da vidim koji je najbolji za ono sto meni treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Kako se stavlja ovaj recovery 5.0.2.8 Može objašnjenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
moram sam sebe quotat . jel zna neko odgovor na ovo moje pitanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
ništa drugar... e nisam ti odgovorio, nema loockscreen, onaj obični je, al je font promjenjen, i ikona baterije signala wifija i svega je plava ista kao u ics original
![]() |
#3096 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Preko adb-a se stavlja ovaj recovery. Stripite se dok netko napravi zip ili sami napravite update.zip (potražite na google) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
http://developer.android.com/guide/d...tools/adb.html nesto novo, nesto divlje, nesto sexy. Hebemti telefon kolko puta sam ga flešao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3099 |
Premium
|
Neka netko proba još ovu 004 verziju meni ne radi setup wizard, niti mi se wireless oče uključiti (error se pojavi) izgleda da je verzija loša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Registered User
|
![]() Pozdrav svima. od nedavno sam postao ponosni vlasnik U8650 iz tele2. Imam kratko i direktno pitanje da se ne zeznem u startu: Sta trebam napravit prije rutanja i svega dok je jos sve na mobu orginal da uvjek imam beckup za slučaj popravka u garantnom roku, dakle kako kopirat bas apsolutno sve iz telefona i clockwork recovery i sve particije da se telefon uvjek može vratit na staro? Jel ima neki alat za to, ako nema kako ručno? Ili ako mi neko može dat link od tele2 roma za U8650(ak ga je neko izvuko) koji ima i postavlja orginal clockwork recovery,kernel i dr. i uputstva na sta kak su u orginalu postavljene particije i kak ih postavit.
![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vanjaus. 24.04.2012. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Recovery mičeš i stavljaš preko fastboota. ROMove (i 90% ostalih stvari) stavljaš preko Recovery-a. To je sva mudrost. Ako ćeš trebati na garanciju nositi mobitel, vratiš original TELE2 ROM (imaš ga negdje ovdje na threadu ili na BUG-ovom forumu na prvoj stranici teme koja se tiče našeg ) i onda makneš Recovery preko fastboota. I to je to. Kernel se vraća sa ROM-om. Za particije ne znam jel se vraćaju sa drugim ROM-om.
![]() |
#3107 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 |
Registered User
|
O.K. skinu sam orginal tele2 rom(pošto on postavla recovery orginal, i kernel isto to bi moralo funkcionirat) sad je na kompu i to je sigurno. Sad imam par pitanja za dalje : Koji rom je najstabilniji za isprobavanje OC dokle ide, a da podržava app2ext i OC naravno? Dali SuperOneClick link verzija 2.3.5, mjenja Clockwork recovery nakon rutanja i odrutavanja? Kolko preporučate MB app2ext, kolko MB swap, ako imam karticu 16GB class 10, žrtvovao bi do 1GB za te stvari, i koji SD card buster na kak ga podesit za class10 da se izvuče naksimum? Jel neko uspio s OC na 780mhz i praznimjim RAM-om zavrtit mp4 720 hd filmič da ide normalno?( šta mogu očekivat na kraju svega) ![]()
![]() |
#3109 | |
Registered User
|
Citiraj:
superone click dodaje superuser aplikaciju kojom dobivaš administratorska prava na svom mobitelu. zamisli CWM kao BIOS na kompu. ako instaliraš neki program u Windowsima, hoće li on izmijeniti BIOS? ako misliš žrtvovati 1GB, onda sukladno tome u CMW postavi ext i swap, makar ti ne treba više od ext 256-512 max, swap 128. kernel na 780 od Zadkina ti je bolji u igrama, ne u filmovima. za HD filmove nisi trebao uzeti sonic nego SGS2 ili slično. uostalom, HD filmovi se gledaju na FULL HD najmanje 82" LCD, LED ili plazmi. koja svrha gledanja nečeg što je u 1280x720 ili 1920x1080 na 320x480 rezoluciji? class 10 kartica i ti bi stavljao "card buster". class 10, dovoljno reći. ja imam class 4. radi na bilo kojoj verziji Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 25.04.2012. u 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kako su neki od vas dogurali ovoliko daleko bez ADB-a ili fastboota? Svi bi flešali iz konzole, e ne može ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sve u svemu hvala
![]() |
![]() |
#3115 |
Registered User
|
novi rom Velco mod 2.3.5 russian rom Taken from this link: http://androidz.jimdo.com/roms-u8650...rom-for-u8650/ V.3.3: - New icon in battery-style CM7 - Update GAPPS - Removed Some languages, the language menu open faster - Google Play V.3.1: - New video drivers adreno200 - Eliminated HuaweiCare.apk - Through the calls for service of Huawei - Fixed problem of terminal emulator - Added the manger of the data traffic V.3.0: - It is based on Huawei's firmware 2.3.5-V100R001C151B863SP02 of 24/02/2012 Update: - The Flash Player is fully functional - Quickly Gps.conf otimizzato to find the satellites - Fixed the hosts file to block ads from most popular sites advertising - Updated the latest version of Google applications - Timezone patch, 3 hours GMT Minsk, Moscow GMT + 4, etc.. - Replaced the battery icon in the status bar - Hardware Acceleration enabled to render the desktop. - Improved speed of reading the SD card. - Optimized for Low Power Consumption in sleep mode. - Replaced the boot animation - Sound Enhancement in resitrazione video, now in 16kHz 96kbit aac format. - Including an equalizer in the native music player, works only with headphones Additions: - Integrate the version 2 and 3 of the launcher and Some additional themes huawei (BeyondTheSkyTheme) - Overclock - Link2sd to install the app on the ext partition - Script integrated for the activation of the swap (swappiness 30); OCCUR in the terminal operation of the swap - Built-3.0.7 Superuser Root - Integrated Busybox v.1.19 - Added resolv.conf, Which speeds up the opening of the market - Added Titanium backup, rootexplorer, No-Frills CPU, QuickBoot, DSPmanager, and AndroidTerminal LouderVolumeHack. Deleted: - Cut Carrier IQ - system of collecting personnel data - Removed the message box switch from wifi to 3g - Removed the message in the status bar of debugging is enabled - Removed laucher2 Author: poseydon LINK http://fileplanet.com.ua/users/sereginby/23071/Vel_mod
![]() |
#3116 |
Registered User
|
Šta kupiti? (ebay ofskroz) Staklo je u dijelovima, ekran se ne pali. Kad ga spojim na PC u huawei suite sve mogu raditi sa njim, jedio što moram gledati na pc monitor kaj se dešava jer na mobu ne vidim. ![]() Kako da znam da će display raditi kad stavim novo staklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Registered User
|
jedno pitanje.. koliko dobijete poena na antutu sa custom romovima na 600 mhz? ja sam sa stockom dosao na 1647 instalirajuci par ovih patcheva |
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 | |
Registered User
|
Citiraj:
stock 2.3.6 s andreno driverima 1479 ( ima veći skor od fundowskog 3.0, al nije brz kao fundowsky) Stock huawei 2.3.3 al nebrendirani, s andreno driverima 1270 uglavnom svi se kreču oko 1400 -1500 Fundowsky 4.0 ali bez onog nabijenog 2d graphic, mi je pokazivao 1750 ![]()
![]() |
![]() |
#3119 | |
Registered User
|
Citiraj:
citajuci teme bas vidjeh da si ti probao sve ![]() ja sam na ovaj stock 2.3.6 stavio andredno drivere, GingerDX-v019-FloatingPointFix i BraviaEngine_u8650_sonic patcheve i dobio ovaj score. uporedjujuci sa tim ostalim i ne vidim neku prednost flashanja s tim da sam fon vec poprilicno ocistio od nepotrebnih stvari. jedino sto me brine je sto nekad ispadne sa mreze.. ne znam sta bi mogao biti razlog.. mozda stara vrsta kartice.. bukvalno prve koje su izasle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 26.04.2012. u 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|