|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ostavio sam zastitu ali pod tip zastite umjesto WPA-WPA2 sam odabrao samo WPA i sljaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Instalirao sam ovaj (cini mi se zadnji) custom fw 0.5.1.1. baziran na origanlnom fw 1.05.04. Da li mozda netko zna kako se spojiti preko weba na njegov rtorrent client? Znači ne preko webenda nego baš direktno preko browsera. To mi treba jer želim pristupiti rtorrentu preko androida (aplikacije transdroid). Prckam vec duze, ali ne uspijevam. Ako tko zna, zahvaljujem. never mind; odjednom proradilo. Zadnje izmijenjeno od: novi1. 11.03.2012. u 20:48. Razlog: Riješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ili jos bitnije pitanje,pojavljuju li se extra bugovi ? edit: stavio 0.5.1.1,za sad nema extra problema , još se igram preko webenda oko dodatnih pluginova etc...fora lp Zadnje izmijenjeno od: schetz. 13.03.2012. u 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
|
koliko znam wdlxtv fws su radjeni samo za wdtv, wdtv live i wdtvlive plus,dakle ne i za novu generaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
BTW, našao sam u SLO WDTV Live, model WDBAAP0000NBK za 85€ - taj bi trebao biti OK za custom firmware. Zadnje izmijenjeno od: tintin. 30.03.2012. u 22:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
|
obzirom na razliku u cijeni mozda ti se vise isplati uzeti tu stariju generaciju.. ali opet,ako ti treba wireless konekcija na wd onda ces za stariju generaciju morati zasebno kupiti usb wifi... što se tiče update, wd će eventualno izdati još 1 update za stariji uređaj pa je tu kljucan custom fw za dodatne mogucnosti... novija generacija ce sigurno dobiti nekoliko update-a pa mozda i dodatne funkcionalnosti... za gledanje filmova ,streamanje itd dobra su oba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
Koji onda od ta dva WDTVa nudi više, odnosno koji ima više dodatnih mogućnosti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Noviji zbog default wlana i što se za njega češće ubuduće izbacivati novije fw dok će stari u lagani EOL.
![]() |
#1181 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
|
Nisam to nikad radio sa svojim pa stvarno ne znam. Ali, ako se vidio na starome (valjda je), ne vidim razloga da tako ne bude i na novome.
![]() |
#1183 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Molim pomoć!!!!! Dali je moguće WD HD LIVE spojiti wirelles s kompom, pa da reproducira filmove direktno s harda?? AKo je, može neki postupak. Kako namjestit postavke? Hvala! Imam najnoviji model s wirelees opcijom. Zadnje izmijenjeno od: kreso0808. 12.04.2012. u 09:41. Razlog: zaboravio napisat |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako si laik, nadji lokalnog majstora koji ce ti sve lijepo objasniti, a ovaj topic na kojem pises mozes procitat od pocetka. Ja sam slucajno kliknuo na 26. stranicu i vidi sto sam nasao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
|
Novi WD ima u sebi ugrađen wlan pa ne treba kupovati stick. On može streamati materijal sa kompa, ali za sve iznad 720p ima lag. Mislim da to nema veze sa samim uređajem, već sa propušnošću mreže jer kad je spojen žično, nema nikakvih problema ni sa 1080p materijalom.
![]() |
#1190 |
Registered User
|
Nakon nekog vremena tek sad vidim prednosti custom fw-a. Pa evo par natuknica koje cini mi se nisu spomenute na ovom topicu, a cine mi se dosta bitnim; - plugin ddclient: otvara port 8081 na webendu nakon sto unesete podatke neke besplatne dyndns usluge (ja sam iskoristio npr no-ip). Pa port forwarding tog porta na routeru i to je to - spajanje na rtorrent od bilo kuda bez frke.. Pa onda tko ima neki android, preko aplikacije npr. Transdroid manipulacija torrenta. Meni super stvar. - pa npr. na android marketu ima aplikacija remote wdlxtv (tako nesto), isto super, pogotovo virtualna tipkovnica preko mobitela ili tableta za youtube ili sl. Ima toga jos, kao npr. prije spomenuti moviesheetsi koji pretvaraju tu malu kutiju u po meni pravi digitalni video klub. Pa npr.automatsko generiranje playlisti na temelju programa thumbgen nakon sto poskida nfo ili onaj drugi metadata file itd. itd. Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: novi1. 13.04.2012. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
|
istina , s tim custom fw, potpuno drugi uređaj, ima i više mogućnosti nego što mi treba... a rtorrent još nisam naštimao kako treba, jer mi ne pronalazi niti jedan torrent kad tražim na thepiratebay (vjerojatno je neka magnet link problematika).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jel se po vama više isplati uzimati WD TV ili neki od ovih jeftinijih LG-evih blu ray playera sa podrškom za mkv i ostale formate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
jedno pitanje kao spojiti logitech z506 na wdtv live da se iskoristi mogućnost 5.1 kanalnog zvuka. wdtv live ima izlaz na 5.1 kanalni zvuk (činč) a zvučnici imaju ulaz (3,5 mm jack) ali to nisu isti konektori. bi li mogao sa nekim konvertorom to upogoniti ili ipak da se zadovoljim sa emulacijom 5.1 zvukom preko stereo ulaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() dakle moraš se zadovoljit imitacijom DD i DTSa a to je "dolby pro logic" (lošiji .1 signal, stražnji kanali nisu stereo i nisu full spektar) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ekipa, jel ima nešto za WD, tipa limitator. Ubija me u pojam što neki filmovi su preglasni, pretihi, ali najviše od svega me ubija kad na nekim filmovima moram pojačati da čujem što pričaju, a onda kada je akcija ili muzika u filmu moram stišavati. To me fakat nervira do bola, doslovno već sam naučio imat daljinac od TVa u rukama NON-STOP i stišavat i pojačavat... I bio bih najsretniji da postoji neko riješenje, poput limitatora da kada je tiše da se pojača, a kada je glasnije da se stiša... Znam da uvijek tražim kerefeke, that's me... ![]() Hvala EDIT: Evo moje konfice za WDTV Live, možda nekome proradi mašta. NAS=Buffalo (trenutno) 2x500GB RAID0 spojen na Siemens SX763 LAP1=WLAN (ima share-an jedan folder s filmovima) i napravljenog usera s passwordom: ww LAP2=LAN/WLAN (ista shema) WDTVLive=LAN (spojen na roter) PC=LAN (spojen na router) Sva računala imaju pristup NASu bilo žićno ili bežićno WDTVLive ima pristup svim računalima, bilo žićno bilo bežićno, streamanje sa kompa žično sve 5, bežićno video sa zvukom ne smije biti veći od cca 9Mbit/s pošto mi je bežićni bwdth oko 1-3MB/s odnosno 8-20Mbps. Što će reći da skoro svaki 720p radi bez problema, 1080p trza, u praksi ako su slika i zvuk zajedno preko 8Mbps. Nije mi se dalo fukati s N mrežom, kupovati dodatni AP, pa složih ovako bez extra investicija. Na kraju filmove većinom gledam sa NASa, tu i tamo preko LANa s LAP2. EDIT: ThumbGen-om složio sam si i Thumbove tako da imam lijepi pregled foldera i informacija o flimu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 25.04.2012. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Registered User
|
Da li postoji rješenje za bežično stremanje s kompa? Meni trza sve 1080 p a i neke manje formate!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |