Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.04.2012., 08:25   #31
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ne,ne možeš! Kakvih 20kn mjesečno ako ti treba barem 55kn za platiti samu tarifu? Jednom nemaš 55kn i nema tarife više za tebe
za aktivaciju tarife moras imati 70kn na racunu, znaci moras kupiti bon od 100kn u startu i onda prvo moras potrositi 1000min/mb/smsa i tek onda pocnes trositi tih 100kn sto imas na racunu

ako ne uspijes potrositi tih 1000 bespla svega dovoljan ti je i bon od 20kn svaki mjesec tek toliko da ostanes na toj tarifi posto ce ti 55kn na racunu ostati sigurno (doci ce do toga da ces samo gomilati pare na racunu svaki mjesec)
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 08:38   #32
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
za aktivaciju tarife moras imati 70kn na racunu, znaci moras kupiti bon od 100kn u startu i onda prvo moras potrositi 1000min/mb/smsa i tek onda pocnes trositi tih 100kn sto imas na racunu

ako ne uspijes potrositi tih 1000 bespla svega dovoljan ti je i bon od 20kn svaki mjesec tek toliko da ostanes na toj tarifi posto ce ti 55kn na racunu ostati sigurno (doci ce do toga da ces samo gomilati pare na racunu svaki mjesec)
:facepalm:

Tomato ti svakog mjeseca SKIDA 55 kn s racuna, ako ih nemas izbacen si.
'Gomilanje para', lol.

P.S. Brutalna je vise kao pretplata.

Zadnje izmijenjeno od: W.Digital. 20.04.2012. u 08:55.
W.Digital je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 08:40   #33
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Prebacuje me u srijedu na Simpu, zanima me samo dali pada brzina interneta...

PS i zanimljivo dok sam tražio od Vipa PUK1 broj,pajcek se uzvrtio i na koljenima molio da ostanem u njihovoj mreži
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 09:11   #34
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
:facepalm:

Tomato ti svakog mjeseca SKIDA 55 kn s racuna, ako ih nemas izbacen si.
'Gomilanje para', lol.

P.S. Brutalna je vise kao pretplata.
bio prekjucer u vip centru prebacit broj sa t-mobilea i objasnjeno mi je tako kako sam napisao u postu gore (da ti se 55kn sa racuna pocne trositi tek nakon sto potrosis besplatne minute, a ako ne potrosis 55kn ti novci ti ostaju na racunu - dakle ne skida ih se svaki mj, samo moras svaki mjesec nadoplacivati racun sa bonovima, mozes i od 20kn dokle god nisi potrosio 55kn sa racuna)

ili je zenska za salterom glupaca pa ne zna ni na kojem principu radi usluga koju prodaje ili sam u pravu

nadam se da sam u pravu i ne moram kupovati svako malo bon od 100kn (a i onda bi u svakom slucaju bila najbolja ponuda)
Staro 20.04.2012., 09:13   #35
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:

Pogledaj malo bolje uvjete za korištenje navedene tarife. 20kn aktivacija, 55kn svaki mjesec moras imati na racunu da ti skinu da bi imao 1000/1000/1000, plus imati love na racunu za uspostavu poziva, dakle 100kn bon svaki mjesec je gotovo nužnost. A lova se ne gomila jer plaćaš uspostavu poziva za svaki poziv. Ne znam kaj na šalterima pričaju, velim ti kaj ja plaćam i kaj sam platio dosad otkad koristim tarifu.

http://www.tomato.com.hr/uvjeti-kori...6/10501/101371
http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa
http://www.tomato.com.hr/pitanja-i-o...rutalna-tarifa
Router je online   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 09:28   #36
W.Digital
Banned
Moj komp

Citiraj:
bio prekjucer u vip centru prebacit broj sa t-mobilea i objasnjeno mi je tako kako sam napisao u postu gore (da ti se 55kn sa racuna pocne trositi tek nakon sto potrosis besplatne minute, a ako ne potrosis 55kn ti novci ti ostaju na racunu - dakle ne skida ih se svaki mj, samo moras svaki mjesec nadoplacivati racun sa bonovima, mozes i od 20kn dokle god nisi potrosio 55kn sa racuna)

ili je zenska za salterom glupaca pa ne zna ni na kojem principu radi usluga koju prodaje ili sam u pravu
Dobro su te navukli, zenska zna svoj posao, nema sta
Staro 20.04.2012., 09:32   #37
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Jel Tele2 guli kakvu aktivaciju Smart tarife na bonove ili samo uzme 30kn?

Koliko dugo se čeka da me prebace sa pretplate na prepaid, dobio sam SIM za prepaid prije 3 dana i još ništa, još mi šljaka stari sim za pretplatu...
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 09:34   #38
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Jel Tele2 guli kakvu aktivaciju Smart tarife na bonove ili samo uzme 30kn?

Koliko dugo se čeka da me prebace sa pretplate na prepaid, dobio sam SIM za prepaid prije 3 dana i još ništa, još mi šljaka stari sim za pretplatu...
Samo uzmu 30kn i cijenu smsa za aktivaciju koji platiš po tarifi koju koristiš. Pa čekaš da ti je dodano 300minuta i 1gb na račun.

Jesu ti rekli bar okvirno kad ćete prebaciti?
Staro 20.04.2012., 09:39   #39
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Ne, zvao službu za korisnike i ženska je brljavila nešto okolo naokolo i onda sam između redaka saznao da je to u roku 8 dana...ne trošim više od 50kn mjesečno na mob, a treba mi mobilni net i ne vidim razloga da ostajem više na postpaidu.
Staro 20.04.2012., 09:42   #40
Router
Hejter

Dobra odluka u tom slučaju prelazak na prepaid,i smart tairfa Ak je rok 8 dana, onda pošto je tele2 u pitanju, možeš očekivati da će tvoja karitca od postpaida biti ugašena 9. ili 10 dan
Staro 20.04.2012., 09:53   #41
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Sad sam im pisao mail na support pa ćemo vidjet oće li me i dalje zavlačit...
Staro 20.04.2012., 10:09   #42
Router
Hejter

Joj, zavlačit će te za odgovor samo tako,a i kad ti uvale neki generički odgovor, još će molit za strpljenje i isticati koliko im je bitno riješit tvoj upit Valjda budu čim prije prebacili.
Staro 20.04.2012., 10:57   #43
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:

Ne treba ispunjavat nikakvu mutnu pritupnicu kao kod tomata, sta ce jednom tomatu ti moji osobni podaci i u koju oni to bazu spremaju?? Nebuloze.
LOL?

Ja ne znam di ti zivis, ali kroz kratko vrijeme ce svi prepaid SIMovi morati biti registrirani
rendula je online   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 11:06   #44
Router
Hejter

Citiraj:
Ne treba ispunjavat nikakvu mutnu pritupnicu kao kod tomata, sta ce jednom tomatu ti moji osobni podaci i u koju oni to bazu spremaju?? Nebuloze.
Slažem se da je nebuloza, ali četvrta stavka uvjeta korištenja Brutalne tarife glasi :

4. Tarifa je dostupna za uključenje svim Tomato korisnicima koji su prijavili svoje osobne podatke odnosno ispravno popunili i dostavili Tomato pristupnicu uz svu potrebnu dokumentaciju.

Simpa za one kojima je internet i sms primaran sigurno bolja opcija, kad se sve zbroji, zato sam je i naveo odmah kao prvi i najisplativiji odabir.
Staro 20.04.2012., 11:08   #45
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Joj, zavlačit će te za odgovor samo tako,a i kad ti uvale neki generički odgovor, još će molit za strpljenje i isticati koliko im je bitno riješit tvoj upit Valjda budu čim prije prebacili.

Klasika:

Citiraj:
Poštovani,

za više informacija bilo bi potrebno da nam vlasnica broja dostaviti presliku obje strane osobne iskaznice i kopiju zahtjeva za prijenos broja na bonove ili se javiti u Službu za korinike na broj 095 1000 444 te detaljnije sve provjeriti. Vremenski prediod koji je potreban da se isti i odradi je 8 radnih dana od datuma podnošenja zahtjeva.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2
Staro 20.04.2012., 12:01   #46
W.Digital
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
LOL?

Ja ne znam di ti zivis, ali kroz kratko vrijeme ce svi prepaid SIMovi morati biti registrirani
Zivim u HR, a to ovdje jos uvijek nije na snazi i pitaj boga kada ce biti.
Najavljivali su to i prije godinu dana pa svejedno se nista ne mora.
Kako me na simpi nisu trazili tu pristupnicu?
Tako da...
Staro 20.04.2012., 12:23   #47
Ordem
Banned

kad sam prebacivao broj sa simpe na tomato trazili su me OIB (toliko o tome da ga moze samo drzava traziti)
i nemos prijec na uslugu bez toga (zajedno sa preslikom osobne)

Citiraj:
Dobro su te navukli, zenska zna svoj posao, nema sta
u svakom slucaju bih prebacio broj sa preskupog i glomaznog t-mobilea (kojima uopce nije stalo do zadrzavanja usera, pogotovo poslovnih) tako da nisam nista ispusio

ugl brutalna tarifa je i dalje najjeftinija opcija za nekog tko zeli imati sve u velikim kolicinama za samo 70kn mjesecno (kupim bon od 50kn i od 20kn pa da imam tih famoznih 55kn na racunu )
naknada za uspostavu poziva je samo 0.29kn tako da to nije problem (skoro 200 poziva bih mogao obaviti mjesecno unutar tih 55kn)

btw

Citiraj:
Nakon potrošnje svih minuta i/ili SMS poruka uključenih u tarifni model, cijena minute poziva prema svim mrežama unutar Hrvatske iznosi 0,46 kn, cijena poslane SMS poruke iznosi 0,29 kn a cijena podatkovnog prometa 0,51 kn/100kB
svidja mi se kako je i dalje u ovom dobu i vremenu dozvoljeno operatorima imati tolike marze na SMSove i podatkovni promet
0.51kn za 100kb prometa (realno ih izadje 0.01kn)

ajd da im je cijela infrastruktura 4G pa da moraju isplatiti troskove tolike investicije, ali ovako..
Staro 20.04.2012., 12:52   #48
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Zivim u HR, a to ovdje jos uvijek nije na snazi i pitaj boga kada ce biti.
Najavljivali su to i prije godinu dana pa svejedno se nista ne mora.
Kako me na simpi nisu trazili tu pristupnicu?
Tako da...
Vjerojatno ce vrlo uskoro, mom tati su na simpi stigle vec dvije poruke da to ucine.

Ali buduci da sam ga prebacio u bonbon, jos nisu pa ne znam kolko su bili ozbiljni u poruci kad su napisali neki datum kao rok. Uglavnom, sigurno ce svi operateri poceti sve vise i vise forsirati registraciju, da im se ne bi desilo da dodje rok, a njima pola ljudi neregistrirano

rendula je online   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 18:57   #49
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
Moze neko dat link na tu tarifu od tmobilea za 50 kn 1000 sms i 1gb interneta?
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2012., 19:09   #50
W.Digital
Banned
Moj komp

Staro 22.04.2012., 02:23   #51
Tom3000
Premium
Moj komp

Tom3000's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
...
ugl brutalna tarifa je i dalje najjeftinija opcija za nekog tko zeli imati sve u velikim kolicinama za samo 70kn mjesecno (kupim bon od 50kn i od 20kn pa da imam tih famoznih 55kn na racunu )
naknada za uspostavu poziva je samo 0.29kn tako da to nije problem (skoro 200 poziva bih mogao obaviti mjesecno unutar tih 55kn)

...
Za 70 kn mjesečno na toj Brutalnoj tarifi možeš obavit 50-ak poziva, dakle ni dva dnevno.
Tom3000 je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 11:04   #52
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor Tom3000 Pregled postova
Za 70 kn mjesečno na toj Brutalnoj tarifi možeš obavit 50-ak poziva, dakle ni dva dnevno.
daj mi objasni odakle ti ta logika ako uzmes da placas samo uspostavu poziva od 0.29kn?

da, mozes obaviti "samo" 50-ak poziva mjesecno ako ce ti svaki poziv trajat po kojih 20min..

koliko ces poziva obaviti na simpa tarifi gdje moras uplacivati svaki mjesec 50kn a uopce nemas besplatnih minuta? a minuta ti se naplacuje 0.65kn?
Staro 22.04.2012., 13:20   #53
Tom3000
Premium
Moj komp

Tom3000's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
70 kn (uplaćeno) - 55 kn (Naknada za 30 dana korištenja tarife) = 15 kn (preostalo na računu) / 0,29 kn (uspostava poziva) = oko 50 poziva

Za Simpu ne znam, na Tomatu sam već dulje vrijeme i meni je OK, samo nije tolko jeftinije za pozive koliko si ti računaš.

Prešao sam na Brutalnu sa Top tarife neki dan i mislim da ću bez problema trošit 100 kn mjesečno, možda i 120 (ako bude puno kratkih razgovora).
Tom3000 je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2012., 22:59   #54
Ordem
Banned

ja imam vise duzih razgovora i zato mi dobro dodje 1000min razgovora..

a i da imam puno kratkih poziva opet ne vidim kako mogu jeftinije proci sa nekim drugim operatorom/tarifom

doslo je do toga da se pretplate vise ne isplate, tj da su bonovi postali jeftiniji od pretplate.
Staro 23.04.2012., 13:04   #55
W.Digital
Banned
Moj komp

Citiraj:
doslo je do toga da se pretplate vise ne isplate, tj da su bonovi postali jeftiniji od pretplate.
Upravo to, vezat se 2 god. na jednog operatera je totalno besmisleno kad svaki dan izlaze nove i jeftinije tarife.
Staro 23.04.2012., 15:11   #56
Router
Hejter

Citiraj:
Upravo to, vezat se 2 god. na jednog operatera je totalno besmisleno kad svaki dan izlaze nove i jeftinije tarife.
A i pogodnosti koje dolaze uz vezivanje, u vidu cijene uredjaja ako se uzima, jednostavno često nisu dovoljne da opravdaju trošak koji će donijeti takva pretplata i njeno vremensko trajanje.

Brutalna tarifa iz tomata za moje potrebe pun pogodak, zasad potpuno bez konkurencije kad je u pitanju prepaid. Za internet i pozive genijalno,a počeo sam i poruke trošit kad ih već plaćam.
Staro 27.04.2012., 09:00   #57
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Danas konačno prebačen na prepaid, podnio zahtjev 17.04. i aktivirao Smart 30. Još je bilo i 25kn na novom SIM-u. Aktiviranje tarife se NE NAPLAĆUJE. 30kn Smart za 1GB prometa, 300min razgovora itd itd....pa to je nemoguće spičkat
Staro 27.04.2012., 09:52   #58
Sadgasm
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Danas konačno prebačen na prepaid, podnio zahtjev 17.04. i aktivirao Smart 30. Još je bilo i 25kn na novom SIM-u. Aktiviranje tarife se NE NAPLAĆUJE. 30kn Smart za 1GB prometa, 300min razgovora itd itd....pa to je nemoguće spičkat
Ta tarifa bi bila odlična da ne naplaćuju uspostavu poziva. I da je obračunska jedinica manja.
Sadgasm je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2012., 11:00   #59
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Ja ne kontam na koju foru spizdit 1GB na mobitelu, ispravite me ako sam u zabludi
Staro 27.04.2012., 15:15   #60
Ordem
Banned

^aktivirao brutalnu tarifu prije 4-5 dana, spizdio vec 100mb prometa (skidanje nekoliko aplikacija sa google playa, surfanje, youtube, google maps)
mislim da necu imat dovoljno do kraja mjeseca lol
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno