|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ako ne uspijes potrositi tih 1000 bespla svega dovoljan ti je i bon od 20kn svaki mjesec tek toliko da ostanes na toj tarifi posto ce ti 55kn na racunu ostati sigurno (doci ce do toga da ces samo gomilati pare na racunu svaki mjesec) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Tomato ti svakog mjeseca SKIDA 55 kn s racuna, ako ih nemas izbacen si. 'Gomilanje para', lol. P.S. Brutalna je vise kao pretplata. Zadnje izmijenjeno od: W.Digital. 20.04.2012. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
Citiraj:
ili je zenska za salterom glupaca pa ne zna ni na kojem principu radi usluga koju prodaje ili sam u pravu nadam se da sam u pravu i ne moram kupovati svako malo bon od 100kn (a i onda bi u svakom slucaju bila najbolja ponuda) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://www.tomato.com.hr/uvjeti-kori...6/10501/101371 http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa http://www.tomato.com.hr/pitanja-i-o...rutalna-tarifa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel Tele2 guli kakvu aktivaciju Smart tarife na bonove ili samo uzme 30kn? Koliko dugo se čeka da me prebace sa pretplate na prepaid, dobio sam SIM za prepaid prije 3 dana i još ništa, još mi šljaka stari sim za pretplatu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Hejter
|
Citiraj:
Jesu ti rekli bar okvirno kad ćete prebaciti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
3.14zda ®
|
Ne, zvao službu za korisnike i ženska je brljavila nešto okolo naokolo i onda sam između redaka saznao da je to u roku 8 dana...ne trošim više od 50kn mjesečno na mob, a treba mi mobilni net i ne vidim razloga da ostajem više na postpaidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Hejter
|
Dobra odluka u tom slučaju prelazak na prepaid,i smart tairfa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Hejter
|
Joj, zavlačit će te za odgovor samo tako,a i kad ti uvale neki generički odgovor, još će molit za strpljenje i isticati koliko im je bitno riješit tvoj upit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Hejter
|
Citiraj:
4. Tarifa je dostupna za uključenje svim Tomato korisnicima koji su prijavili svoje osobne podatke odnosno ispravno popunili i dostavili Tomato pristupnicu uz svu potrebnu dokumentaciju. Simpa za one kojima je internet i sms primaran sigurno bolja opcija, kad se sve zbroji, zato sam je i naveo odmah kao prvi i najisplativiji odabir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
Klasika: ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
Citiraj:
Najavljivali su to i prije godinu dana pa svejedno se nista ne mora. Kako me na simpi nisu trazili tu pristupnicu? Tako da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
kad sam prebacivao broj sa simpe na tomato trazili su me OIB (toliko o tome da ga moze samo drzava traziti) i nemos prijec na uslugu bez toga (zajedno sa preslikom osobne) u svakom slucaju bih prebacio broj sa preskupog i glomaznog t-mobilea (kojima uopce nije stalo do zadrzavanja usera, pogotovo poslovnih) tako da nisam nista ispusio ugl brutalna tarifa je i dalje najjeftinija opcija za nekog tko zeli imati sve u velikim kolicinama za samo 70kn mjesecno (kupim bon od 50kn i od 20kn pa da imam tih famoznih 55kn na racunu ![]() naknada za uspostavu poziva je samo 0.29kn tako da to nije problem (skoro 200 poziva bih mogao obaviti mjesecno unutar tih 55kn) btw Citiraj:
0.51kn za 100kb prometa (realno ih izadje 0.01kn) ajd da im je cijela infrastruktura 4G pa da moraju isplatiti troskove tolike investicije, ali ovako.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ali buduci da sam ga prebacio u bonbon, jos nisu pa ne znam kolko su bili ozbiljni u poruci kad su napisali neki datum kao rok. Uglavnom, sigurno ce svi operateri poceti sve vise i vise forsirati registraciju, da im se ne bi desilo da dodje rok, a njima pola ljudi neregistrirano ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Moze neko dat link na tu tarifu od tmobilea za 50 kn 1000 sms i 1gb interneta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
Citiraj:
da, mozes obaviti "samo" 50-ak poziva mjesecno ako ce ti svaki poziv trajat po kojih 20min.. koliko ces poziva obaviti na simpa tarifi gdje moras uplacivati svaki mjesec 50kn a uopce nemas besplatnih minuta? a minuta ti se naplacuje 0.65kn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
70 kn (uplaćeno) - 55 kn (Naknada za 30 dana korištenja tarife) = 15 kn (preostalo na računu) / 0,29 kn (uspostava poziva) = oko 50 poziva Za Simpu ne znam, na Tomatu sam već dulje vrijeme i meni je OK, samo nije tolko jeftinije za pozive koliko si ti računaš. Prešao sam na Brutalnu sa Top tarife neki dan i mislim da ću bez problema trošit 100 kn mjesečno, možda i 120 (ako bude puno kratkih razgovora). |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
ja imam vise duzih razgovora i zato mi dobro dodje 1000min razgovora.. a i da imam puno kratkih poziva opet ne vidim kako mogu jeftinije proci sa nekim drugim operatorom/tarifom doslo je do toga da se pretplate vise ne isplate, tj da su bonovi postali jeftiniji od pretplate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Hejter
|
Citiraj:
Brutalna tarifa iz tomata za moje potrebe pun pogodak, zasad potpuno bez konkurencije kad je u pitanju prepaid. Za internet i pozive genijalno,a počeo sam i poruke trošit kad ih već plaćam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
3.14zda ®
|
Danas konačno prebačen na prepaid, podnio zahtjev 17.04. i aktivirao Smart 30. Još je bilo i 25kn na novom SIM-u. Aktiviranje tarife se NE NAPLAĆUJE. 30kn Smart za 1GB prometa, 300min razgovora itd itd....pa to je nemoguće spičkat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ta tarifa bi bila odlična da ne naplaćuju uspostavu poziva. I da je obračunska jedinica manja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
^aktivirao brutalnu tarifu prije 4-5 dana, spizdio vec 100mb prometa (skidanje nekoliko aplikacija sa google playa, surfanje, youtube, google maps) mislim da necu imat dovoljno do kraja mjeseca lol |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|