|
![]() |
#2461 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
ali dobro je.. išao je huawei pa nakon toga onaj neki austrijski rom.. "rom-oficiel" u njemu postoji dload pa ga staviš kao update firmwarea..isto kao i oriđiđi huawei update... ma čekat ču sada fundowsky novi.. sada mi radi aplikacija "tko me zove" tšrot t-a , što mi inače ne radi na custom romovima.. off topic_ gledam VN Malezije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
originalni 2.3.3 rom s andreno 200 driverima benchmark 104 199 18 288 556 125 25 110 1425 600mhz rom leti doslovno, cudo ima puno aplikacija itd vec dva dana ga provjeravam i odlično radi ![]() sad cekam fundowsky verziju novu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
Registered User
|
Citiraj:
mislim da ga je fundowsky probao jer priprema rom baziran na njemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Kinez je prilično jerky sa nekim stvarima, prvo čudno je rutan - adb recovery mi odbija poslušnost (nikako ne mogu dobit su ovlasti i mountat system za pisanje). Ostavlja puno slobodne memorije neiskorišteno, cijelo vrijeme preko 80 MB, originalni ostavlja 50-ak što sa Supercharger skriptom čini čudesa kad se radi sa više aplikacija istovremeno (tipa browsa i sluša muzika). I još k tome, imam užasan battery drain na 3G-u. Plus je što je dosta memorije za aplikacije slobodno. Nisam znao da je to na 2.3.6 verziji zasnovano. Ovo je brutalan rezultat za 2D u AnTuTu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2469 | |
Registered User
|
Citiraj:
da te pitam jeli radi dobro multitasking, jer na vecini romova mi nakon 10 sec ne koristenja npr browsera ili tapatalka automatski zaustavi a na stock rom ovima zapamti gdje sam stao u browseru cak i ako izbrsisem svr sa moba i restoram ga nazad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |
Registered User
|
Citiraj:
.majstoreee ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@fundowsky - koliki je problem integrirati screenshot kao sto ima cyanogen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
ala ste se nakacili na fundowskog ne mogu nista da skinem sa stranice !! fundowsky jesi radio sta u vezi GO SMS PRO na tom novom romu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() al imaš onu neku "ko zove?"; ima bolju ocjenu, a mislim da ju i više ljudi koristi, možda jer pokriva cijelu regiju, a ne samo Hrvatsku ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
JDM
|
Izvadis si taj settings.apk iz zipa od npr. fundowsky roma, i onda ga otvoris sa winrarom, mozes si ga extractirati da vidis gdje je sta u njemu, putanja do ovih ikonica koje sam ja mjenjao je res/drawable-mdpi, a ikonice ti je najlakse izvadit iz neke teme za cyanogen mod, imas ih gomilu sa dosta razlicitih ikonica, ima i rozih ![]() Uglavnom kad nadjes ikonice koje zelis, ako vec nemaju ista imena kao stare ikonice, preimenuj ih i onda s winrarom ubaci u settings.apk u res/drawable-mdpi folder E sad negdje pise da bi nakon ovakih radnji trebalo napraviti resign apk fajla, ja to nisam nikad radio i uvijek mi je radilo kad god sam mjenjao vizualno tako neke sitnice u aplikacijama, sad dali je to mozda do verzije winrara koja se koristi ili neceg treceg nemam pojma iskreno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 | |
Registered User
|
Citiraj:
već sam sinoć sama našla di su, kad si reko da su u settings.apk, pametna glava je skužila da se to onda sigurno može ekstraktat ![]() di nađem te teme za cyanogen mod? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
JDM
|
Citiraj:
http://forum.cyanogenmod.com/forum/2...hooser-themes/ btw. sto se tice 7zipa, neznam da li ce ti raditi s njime, ja sam sa winrarom radio, btw najlaksi nacin za instalaciju novog settings.apk fajla sa novim ikonicama je da u zip sa UOT kitchen-a ubacis settings.apk u app folder, i instaliras iz recovery-a, ako ti sa 7zipom ne bude mob bootao ili ti se settings aplikacija rusila kad budes pokusala uci u settings, onda ces znati da ne ide sa njim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Registered User
|
Sad sam vidila ovo na drugom forumu... dakle na fundowsky clean 3.0 romu, kad je ekran isključen i stisneš power, može ga se otključat umjesto unlockerom, tako da stisneš meni tipku... dakle power-menu i ta-da - otključan ![]() edit: danas mi se dogodilo nešto čudno, dok sam slušala muziku na mobu išla sam skroz stišat pa skroz pojačat jer mi se činilo ko da može jače a to sam već prije primjetila da ova tehnika radi... uglavnom, odjednom dok sam pojačavala je mobitel zavibrirao par puta i muzika je počela preskakat i onda je došlo sebi... kasnije sam na sd kartici našla folder bugreports i unutra nekakav fajl od megabajt i pol koji nisam uspjela otvorit koji je imao time stamp otprikile tog vremena kad se desilo to s vibracijom... malo sam guglala i našla ovo http://forum.xda-developers.com/show...=937608&page=2 uglavnom, izbrisala sam cijeli folder, al ništa mi nije jasno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 31.03.2012. u 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram se pohvalit da sam si večeras skuhao prvi ROM ![]() Notifikacije su definitivno u data/cust mapi sa mapama ons, prop i xml. Ili su symlinkane iz custom particije u data/cust direktorij ili fizički baš postoje tamo. EDIT: Dal nekome još pretraživanje na Play Storeu pokazuje mutave rezultate (jer mi sad i na orginalnom ROM-u pokazuje gluposti)? Recimo ukucam Winamp, pokaže mi WinampPro ali ne i besplatnu verziju. Ili ukucam antutu i ne pokaže nego izbaci neke druge benchmarke? Zadnje izmijenjeno od: tutix. 31.03.2012. u 04:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Registered User
|
Da, meni je dva dana kad sam nešto tražio izbaciovao gluposti. Do marketa je. Play-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |
Registered User
|
Citiraj:
baseband verzija 2.3.5 je 600501015 tako nesto a 2.3.3 je 60501009 e napravio sam backup u cwm ovoga 2.3.3 i stavim original 2.3.5 i onda ga izbrisem i vratim 2.3.3 i baseband je ova od 2.3.5 sa zadnjim broje 15 a ne 9 kao sto bi trebalo bit, ako izbrisete cust u root exploreru onda puse baseban unknown... i 2.3.3 s andreno driverima 1425 na benchu a 2.3.5 s andreno driverima 1200 na benchu... i 2.3.3 mi je osjetno brzi rom... jedino je fund. 30 brzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Registered User
|
Evo još jednog načina za ROOT u slučaju da imate problema sa metodama pomoću SuperOneClick-a i root.zip update navedenim na početku teme: Unlock Root v2.3.0 Ja sam kupio nebrendirani telefon u radnji i iz nekog razloga ovde navedene dve root metode kod mene ne rade. Na telefonu mora biti uključena opcija USB Debbuging Mode. Radi na Huawei original rom-u 2.3.5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | |
Registered User
|
Citiraj:
pogubila sam se više u romovima nemam pojma o čemu se priča? jel to onaj kao nebrandirani? koji se zove oficiel? ili nešto drugo? edit: inače meni otkad imam ovaj noviji baseband se vidi osjetna razlika u signalu, još kad stavim samo 2g mrežu, uf, predobro ![]() inače sam znala gubit signal i čak mi se mob nekad sam od sebe prebacio na neku slovensku mrežu... ono sjedim ja u stanu mobitel sjedi na stolu i dođe mi poruka od t-mobilea "sretan put...." i prebaci me na mobitel d.d. ![]() edit2: gledam nešto po marketu, tj. play storeu i vidim igru cut the rope, free verzija nije kompatibilna s uređajem, ali ona koja se plaća je... zbunj? Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 31.03.2012. u 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Može jedno pitanje za Fundowsky-a Zanima me konkretno na tvom romu jesu promjene samo kozmetičke (tipa ikonice, par linija u build.prop i to) ili stvarno ima neke stvari koje ne možeš samo tako dodati? Jer vidim svaki drugi user ima svoj super rom koji ima promjenjene ikonice i super imena, pa me zanima konkretno tvoj rom ima li nešto poput drugačije ili je cyanogen majka, a ovo ostalo promjenjeno dva tri fajla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |