|
![]() |
#2011 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moguće samo skini sa Marketa neku drugu tipkovnicu, tipa Go Keyboard koja uz standardnu QWERTY ima i ovu običnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Ako ne želiš mijenjati rom, skini s marketa GOkeyboard |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2013 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
naš mobitel je kompatibilan za nfc, tako sam ja pročito na gsm areni ili negdje jos prije 5 mjeseci, znači podržava nfc, mozda moze samo primit podatke, ili ima ugrađen nfc al huawei nije izdao jos softwear za njega Fundowsky rom mi na benchmarku pokaziva 1307, bez sd kartice, 3d graphic je 568 .... zadovoljan, baterija najbolja među svim romovima samo imam problem, kad uđen na youtube, i pokušam pokrenut vide, piše prekinuta veza s posljužiteljem... inace mi je to na svim romovima radilo.. e i u postavkama-mobilne mreže.. nemaš opciju- uključi stalno uključenu podatkovnu vezu Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 11.03.2012. u 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam si danas instalirao nove drivere za Adreno 200 GPU, editirao build.prop i njemu uključio hardversku akceleraciju. Cepam na antutu benchmarku 1291 bod bez SD kartice na Tele2 2.3.3 ROM-u. Ptice su se nešto sitno poboljšale, ne štekaju toliko. EDIT: Netko je pitao za supercharger skriptu na orginalnom ROM-u: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5021. Instalirao sam ovu U9RC6.9 verziju, ima popriličan broj novosti za razliku od verzije 8. Uglavnom šema je da se prioriteti za aplikacije upisuju u build.prop i potrebno je ručno podesiti datoteku 99SuperCharger koja se nalazi u /data/ namjestit da se pokreće iz Script Managera prilikom podizanja sustava. Sad je launcher Bullet-proof odnosno Hard to kill. Ne znam koliko sve to dobro radi jer je skripta usput obrisala i dalvik cache ( ![]() Javim sutra, ode ajati. EDIT: Radi odlično ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 11.03.2012. u 18:37. Razlog: Dodan info u SC skripti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Registered User
|
Citiraj:
Fix za kratke melodije, youtube i ono što ne prikazuje stalno uključenu podatkovnu vezu. Javite ako radi/ne radi. Instalirati iz recovery, ne treba wipe. VAŽNO!!! Zbog bržeg podizanja sustava, boot animacija je isključena, zato nemojte se uplašiti i početi vaditi bateriju... Nakon huawei loga samo pričekajte... EDIT: Nadam se da će i vama nakon ovog fixa benchmark biti 1628 kao i meni. vrijednosti su: 124, 234, 21, 293, 613, 150, 37, 156 EDIT2: Uključit ću update u verziju 1.2 pa staviti navečer. Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 11.03.2012. u 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Registered User
|
pa napisao sam da boot animacije nema Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.03.2012. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Registered User
|
znam, neg sam reka namjerno da potvdim da je nema itd... ja sam izbrisao aplikacije cpu master i jos neke, to smijem, neve nesto remetit u sustavu? Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.03.2012. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Registered User
|
cpu master nije defaultna sistemska, pa neće biti problema, ostalo ne znam što si brisao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Registered User
|
izbrisao sam link 2 sd, ona se isto normalno u aplikacijama briše, a sistwem app removerom sam od r lunchera izbrisdao luncher pro i jedan huaweijew, jedan sam ostavio ako budem radio ikad reset, a pro sam izbriso jer koristim go luncher, bolji mi , naviko se... i izbrisao sam all backup... to isto nikad nekoristim, i tothem weather... a dobro radi sve super, na benchu pokaziva 1423, proc je na 600mhz, nedižem ja to kad mi je fluidan Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.03.2012. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2021 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 11.03.2012. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 | |
Registered User
|
Citiraj:
kada pokrenem na SuperOneClick fajl root otvore mi se u tom fajlu još 3 mogucnosti..pa mi nije jasno što mobitel ili to odradjuje samo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
jel normalno da pri paljenju moba nema vise one animacije ljubicaste od huaweia? umjesto te mi animacije pise plavo android? to tak treba il.. i jos jedno pitanje..posto je garancija 2god pa ak nes zeznem kak da vratim stari rom da ovi ne skuze u servisu..hvala unaprijed..super ste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 | |
Registered User
|
Citiraj:
Fndowsky- u aplikacijama, nema mi opcija željena instalacija aplikacija... ovo ostalo sve super Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 11.03.2012. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Registered User
|
meni ima... skini fix opet i instaliraj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa ako stavis original noviji ROM od Huawei-a, mislim da bi ti garancija trebala vaziti. Samo ne bi smio rootati, s time se gubi garancija (iako to u servisu rijetko gledaju pa bi po mojem iskustvu primili i rootani mob na popravak). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2030 | |
Registered User
|
Citiraj:
sadrži fix od ranije za youtube, kratke melodije... i malo izmijenjene aplikacije... za one koji prvi put stavljaju, boot animacije NEMA, pa nemojte početi vaditi bateriju... Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 12.03.2012. u 04:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pitanjce: Nabavih ovaj mob ima mjesec dana, tele2 gore, ništa dirano. Baterija trajala recimo 2 dana, zavisno koliko sam drko po njemu, znala je i više. Odjednom jučer mi se ugasio nakon 11 sati od punjenja. Igrani bubble shotsi 10 minuta i to je to. Nikakav wifi ili gps. Par razgovora svega. Sinoć ga napunio, i u 10 navečer skinuo s punjača. Sad u 7 ujutro baterija je na pola. WTF? U međuvremenu niš nije rađeno na njemu, jedino budilica bila aktivirana. Da ga nosim na garanciju?
![]() |
#2032 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Registered User
|
Eto poslije mog prvog posta i pitanja zasto sve ovo radite odlučih i ja napraviti ili pokušati napraviti ovo što radite. Postaviću par pitanjaca pošto sam siguran da kod mene neće proći glatko kao kod vas 1. Skinuo sam službeni rom i sad imam onaj 2.3.5 pa me zanima,pošto nemogu instalirati SuperOneClick(valjda zbog drivera) tj kad stisnem u fajlu root otvori mi se jos 3 mogucnosti..pa onda sam izgubljen. 2.ako zelim instalirati custom recovey te stisnem instalacija.bat otvori se na kompu crni menu ali ništa se ne dešava i mob se ne restarta 3 zanima me dali onda mogu zapravo upotrebiti onu prvu verziju od "codiaca" za root i orginal ROM tj fleshatu unbranded firmware sa orginalom te onda napraviti root kao sto je objašnjeno u prvom postu bez onog dodatka......ili imate koju drugu ideju pošto ipak o to napraviti pa kud puklo da puklo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Premium
|
@spider3: pokusaj ponovo procitati prvih 2-3 stranice, pa ima tema android root & stuff (LINK ) Samo citaj pazljivo i s razumijevanjem i sve ce ti biti jasno. Nikome se ne da objasnjavati ono sto je vec n puta objasnjeno i napisano na forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
jedno pitanje.. vidi da goran i fundowsky pricaju o bateriji! mene zanima kako njima baterija drzi po 4 dana?! ja idem na fejs(preko opere) malo gmail i malo 24 sata i sa 100% mi baterija za nekih pola sata padne na 50%... kako je to moguce?!?! btw imam rom od fundowskog! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Banned
|
Jel ko uzimao ovaj mobitel u zadnje vrijeme u tele2? Nema ga više u ponudi koliko vidim... EDIT: Da, sad ga nudi, prije sat vremena je stalno ozbacivalo da nema ni jednog huaweia u ponudi. Zadnje izmijenjeno od: W.Digital. 12.03.2012. u 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Registered User
|
Teško moguće da baterija drži 4 dana, barem ne stock verzija. Uz juice defender ili slično, baterija bi ti trebala držati 24-48 sati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 | |
Registered User
|
Citiraj:
jel imas koji program instaliran da ti bateriju cuva(da smanjuje potrosnju) jer ja trenutno imam easy battery saver.. al mi produljuje vjek samo *1.6 EDIT: dajte mi malo objasnite ekipo... sta je to supercharger skripta, sta ona radi, jel to uz telefon, jel treba to naknadno istalirat... onak par podataka o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|