|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Alienware Area-51m 7700
Ime koje izaziva strahopoštovanje u računalnom svijetu... MMHMHMHMMHBUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!! :clap: Bravo majstore! Napokon da procitam i nesto smijeno na PCEu. Ma do suza sam se slatko nasmijao. Ne znam dali si pokusavao kopirati prvu recenicu clanka koji prenosis, ali oni su to bolje srocili: The Alienware name is almost legendary in PC gaming circles. ... Alienware = strahopostovanje u racunalnom svijetu ... Ma za ovo bi ti medalju trebali dati!
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Buahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahah, u tvom svijetu jedino ti izazivaš strahopoštovanje. Ali, postoji i svijet izvan tebe ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
matroxfanatic
|
Ma ne mogu vjerovati. Prokomentiram nespretno zapocet njuz i zbog cega sam se slatko nasmijeo, i vi se odmah osjecate ugrozenima. Umjesto jednostavnog "upsla, pobjeglo mi", odma neke kontre da nisam niti ja savrsen (pa niti nisam savrsen, niti po jednoj tocki). I onda na kraju kao nekakvo ugadjanje meni mijenjanjem samog njuza. Tor, ili ti toliko znaci moje misljenje pa si zbog toga isao mijenjati pocetak njuza (yeah, right ), ili si shvatio da ti je pobjeglo.Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Administrator
|
Ugrožen? Nimalo... Sam sam htio pokazati da se ne vrti sve oko TEBI bitnih stvari. To što nisam napisao "u svjetu gamera" JE greška, što sam i prihvatio i ispravio. Da si napisao "hej, to ime je jako u gamer svjetu, ali ne i u ostatku priče" onda bi ja rekao Citiraj:
Ovako, samo sam odgovorio u istom tonu kako si ti započeo Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
matroxfanatic
|
Citiraj:
Zaista nisam post pisao sa podsmjehom (bilo mi je odpocetka jasno da se provukla nenamjerna greska), nego sam se zaista fino nasmijao, isto kao i kada je Ozren pricao kako je vidio na sajmu reklamu "JNC, the best of the best". Podijelim svoj dozivljaj na forumu (sa svima koji ga prate i zele iz bilo kojeg perverznog razloga procitati moj post), a zavrsi s time da kao zivim u nekom svom svijetu. Citiraj:
|
|
|
|
|
#9 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jer ako se potucete moze visina tezina i vjestine koje znate da neku kladjaru napravimo pa da ljudi nes i zarade .
|
|
|
#10 | ||||
|
Administrator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kao što sam i prije naveo, Citiraj:
Uostalom, i mene je nasmijala tvoja rekacija, pa ako ništa drugo - svi se slatko nsmijaše... |
||||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |