![]() |
Alienware Area-51m 7700
Ime koje izaziva strahopoštovanje u računalnom svijetu...
MMHMHMHMMHBUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!! :clap: Bravo majstore! Napokon da procitam i nesto smijeno na PCEu. Ma do suza sam se slatko nasmijao. Ne znam dali si pokusavao kopirati prvu recenicu clanka koji prenosis, ali oni su to bolje srocili: The Alienware name is almost legendary in PC gaming circles. :D ... Alienware = strahopostovanje u racunalnom svijetu ... Ma za ovo bi ti medalju trebali dati! |
Buahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahah, u tvom svijetu jedino ti izazivaš strahopoštovanje. Ali, postoji i svijet izvan tebe:D
|
Citiraj:
|
Ma, eto čak sam i prepravio samo za njega. Valjda mu je sada OK u duši...:D
|
Ma ne mogu vjerovati.
Prokomentiram nespretno zapocet njuz i zbog cega sam se slatko nasmijeo, i vi se odmah osjecate ugrozenima. Umjesto jednostavnog "upsla, pobjeglo mi", odma neke kontre da nisam niti ja savrsen (pa niti nisam savrsen, niti po jednoj tocki). I onda na kraju kao nekakvo ugadjanje meni mijenjanjem samog njuza. Tor, ili ti toliko znaci moje misljenje pa si zbog toga isao mijenjati pocetak njuza (yeah, right :rolleyes: ), ili si shvatio da ti je pobjeglo. Citiraj:
|
Ugrožen? Nimalo...
Sam sam htio pokazati da se ne vrti sve oko TEBI bitnih stvari. To što nisam napisao "u svjetu gamera" JE greška, što sam i prihvatio i ispravio. Da si napisao "hej, to ime je jako u gamer svjetu, ali ne i u ostatku priče" onda bi ja rekao Citiraj:
Ovako, samo sam odgovorio u istom tonu kako si ti započeo:D Citiraj:
|
Citiraj:
Zaista nisam post pisao sa podsmjehom (bilo mi je odpocetka jasno da se provukla nenamjerna greska), nego sam se zaista fino nasmijao, isto kao i kada je Ozren pricao kako je vidio na sajmu reklamu "JNC, the best of the best". Podijelim svoj dozivljaj na forumu (sa svima koji ga prate i zele iz bilo kojeg perverznog razloga procitati moj post), a zavrsi s time da kao zivim u nekom svom svijetu. Citiraj:
|
tor , gpremec : se morti vi kaj potucete međusobno kad se vani sretnene ?:rolleyes:
|
Jer ako se potucete moze visina tezina i vjestine koje znate da neku kladjaru napravimo pa da ljudi nes i zarade :D .
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kao što sam i prije naveo, Citiraj:
Uostalom, i mene je nasmijala tvoja rekacija, pa ako ništa drugo - svi se slatko nsmijaše... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |