PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Alienware Area-51m 7700 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19522)

gpremec 08.04.2005. 23:04

Alienware Area-51m 7700

Ime koje izaziva strahopoštovanje u računalnom svijetu...

MMHMHMHMMHBUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!

:clap: Bravo majstore! Napokon da procitam i nesto smijeno na PCEu. Ma do suza sam se slatko nasmijao.

Ne znam dali si pokusavao kopirati prvu recenicu clanka koji prenosis, ali oni su to bolje srocili:
The Alienware name is almost legendary in PC gaming circles.

:D ... Alienware = strahopostovanje u racunalnom svijetu ...
Ma za ovo bi ti medalju trebali dati!

tor 09.04.2005. 15:31

Buahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahah, u tvom svijetu jedino ti izazivaš strahopoštovanje. Ali, postoji i svijet izvan tebe:D

Beren 09.04.2005. 15:56

Citiraj:

Originally posted by tor
Buahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahah, u tvom svijetu jedino ti izazivaš strahopoštovanje. Ali, postoji i svijet izvan tebe:D
Svaka ti dala :beer:

tor 09.04.2005. 16:00

Ma, eto čak sam i prepravio samo za njega. Valjda mu je sada OK u duši...:D

gpremec 09.04.2005. 23:31

Ma ne mogu vjerovati.

Prokomentiram nespretno zapocet njuz i zbog cega sam se slatko nasmijeo, i vi se odmah osjecate ugrozenima. Umjesto jednostavnog "upsla, pobjeglo mi", odma neke kontre da nisam niti ja savrsen (pa niti nisam savrsen, niti po jednoj tocki).

I onda na kraju kao nekakvo ugadjanje meni mijenjanjem samog njuza. Tor, ili ti toliko znaci moje misljenje pa si zbog toga isao mijenjati pocetak njuza (yeah, right :rolleyes: ), ili si shvatio da ti je pobjeglo.

Citiraj:

Originally posted by tor
u tvom svijetu jedino ti izazivaš strahopoštovanje. Ali, postoji i svijet izvan tebe
Dakako da ne postoji svijet izvan mene, a to si i dokazao time sto si isao promijeniti njuz. Vidis li koje strahopostovanje izazivam u tebi?:D

tor 10.04.2005. 10:58

Ugrožen? Nimalo...
Sam sam htio pokazati da se ne vrti sve oko TEBI bitnih stvari. To što nisam napisao "u svjetu gamera" JE greška, što sam i prihvatio i ispravio. Da si napisao "hej, to ime je jako u gamer svjetu, ali ne i u ostatku priče" onda bi ja rekao
Citiraj:

"upsla, pobjeglo mi"
.
Ovako, samo sam odgovorio u istom tonu kako si ti započeo:D
Citiraj:

Vidis li koje strahopostovanje izazivam u tebi?
Da, vidim...

gpremec 10.04.2005. 22:08

Citiraj:

Originally posted by tor
...Sam sam htio pokazati da se ne vrti sve oko TEBI bitnih stvari. ...
Gle, kada kazes da nesto izaziva strahopostovanje u svijetu informatike, onda se to ne djeli na MENI ili TEBI ili MALOM PERI. Informatika nije moja, tvoja ili od malog Pere, tako da ovo tvoje izvlacenje nikako ne prolazi. Fulao si, ali si se osjetio ugrozen sto te netko imao drskosti upozoriti(?).

Zaista nisam post pisao sa podsmjehom (bilo mi je odpocetka jasno da se provukla nenamjerna greska), nego sam se zaista fino nasmijao, isto kao i kada je Ozren pricao kako je vidio na sajmu reklamu "JNC, the best of the best". Podijelim svoj dozivljaj na forumu (sa svima koji ga prate i zele iz bilo kojeg perverznog razloga procitati moj post), a zavrsi s time da kao zivim u nekom svom svijetu.

Citiraj:

Originally posted by tor
Ovako, samo sam odgovorio u istom tonu kako si ti započeo:D
A kakav je to ton bio? Ocito ga nisam svijetan, pa bi volio da me upozoris ako imam krivi pristup, jer cini mi se da moj ton nije bio identican tvojoj reakciji (za koju mi nije jasno cime je izazvana).

IceFisherman 10.04.2005. 22:16

tor , gpremec : se morti vi kaj potucete međusobno kad se vani sretnene ?:rolleyes:

Codiac 10.04.2005. 22:23

Jer ako se potucete moze visina tezina i vjestine koje znate da neku kladjaru napravimo pa da ljudi nes i zarade :D .

tor 10.04.2005. 22:46

Citiraj:

Gle, kada kazes da nesto izaziva strahopostovanje u svijetu informatike, onda se to ne djeli na MENI ili TEBI ili MALOM PERI
Potpuno točno. Očigledno sam tvoj post shvatio potpuno krivo, kao podjebanciju i omalovažavanje, pa sam tako i regairao.
Citiraj:

Fulao si, ali si se osjetio ugrozen sto te netko imao drskosti upozoriti(?).
Hm, a kada ja to nisam priznao da sam pogriješio? Kad sam u krivu onda sam u krivu. Mislim da sam to i pokazao time što sam ispravio ono što sam napisao.
Citiraj:

Zaista nisam post pisao sa podsmjehom (bilo mi je odpocetka jasno da se provukla nenamjerna greska), nego sam se zaista fino nasmijao, isto kao i kada je Ozren pricao kako je vidio na sajmu reklamu "JNC, the best of the best". Podijelim svoj dozivljaj na forumu (sa svima koji ga prate i zele iz bilo kojeg perverznog razloga procitati moj post), a zavrsi s time da kao zivim u nekom svom svijetu.
Ako je to zaista bila tvoja namjera, onda moja duboka isprika. Očigledno ne doživljavamo isto stvari...
Kao što sam i prije naveo,
Citiraj:

"hej, to ime je jako u gamer svjetu, ali ne i u ostatku priče"
da si napisao nešto u tom stilu pokrio bih se ušima, ispravio to i još i zahvalio na dobronamjernoj kritici. Ovako, izgleda da ili ja doživljavam stvari preosobno (a mislim da nema razloga za to) ili ti nemaš takta, pa čak i onda kada želiš stvarno nešto dobronamjerno reći...
Uostalom, i mene je nasmijala tvoja rekacija, pa ako ništa drugo - svi se slatko nsmijaše...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44.