|
![]() |
#2881 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Dottore ima ST75ZF (Etasis). Jonny guru je napravil review tog napajanja Jun-21-2006. Ak smo kod Impervia, ni Silverstone nije "imun" na Impervio uratke (npr. ZM1200M). Off t: Cijene na tržnici mi nisu skoro nikad odgovarale, pa do sad nisam ništa niti kupio, nego sam kupio novo u dućanu. Moglo bi se na prste ruke nabrojati "povoljne ponude" i od toga si ništa ne kupim jer u datom trenutku nisam online. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 17.02.2012. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo jedna "preporuka" ... ima i garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2888 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Da tražim napajanje nebi ni sekundu razmišljao u vezi ovog Tx-a Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 17.02.2012. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Na što si htio reći? Velim, ne isplati kupiti polovno napajanje za 350kn jer postoji rizik koju može povući za sobom. Jasno da neću preporučiti polovno napajanje bez garancije i to čisto iz principa. Sam naziv topica se odnosi na novija napajanja sa preporukom. @dh41400 Sanyo Denki ![]() ![]() ![]() Mislim da ću prelaziti na Seasonica. Nekako mene pika Platinum
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
A hebote pa govorite kao da je u pitanju neki MS/Modecom/Frontier ![]() Evo vam review pa pogledajte. Druga stvar, nemam para na bacanje, znam da je razlika samo 100kn ali hebiga, ovom OCZu nista ne fali i sasvim solidno napajanje za te pare. Nebi rekao da ce riknut jer ce bit na konfi iz moj komp uz grafu tipa HD58x0/HD68x0/GTX560(Ti) jer nece bit tolko opterecen, a kasnije cu mozda ubacit jos jednu takvu grafu u sli/cf, znam da ce opet bit prejako al nema veze. Zelim se rjesit brige o tome kako nemogu piknut neku grafu/proc zbog preslabog napajanja. Pricajte sta hocete, reviewi po netu govore svoje,a vi svoje, nekako su mi povjereniji ljudi koji su napravili review o tom i kojima je proslo xxxxx napajanja kroz ruke nego netko tko je imao svega 5 napajanja i onda pljuje po ovom. :P Mozda ga kasnije prodam pa uzmem nekog Corsaira/Sisu/XFX ako naletim na dobru priliku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2891 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Premium
|
TX 650 W još jedanput 100 kn ti se ne isplati dat više za kvalitetnije napajanje sa garancijom, fakat te ne razumijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Banned
|
Koga ne razumiješ? Ja ništa ne kupujem, a i dok kupujem, kupim u dućanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2894 |
OC addict
|
Lolo,vidi, jel tebi jasno da ja imam 15 i pol godina i da sve komponente koje imam kupujem SAM, starci su mi kupili samo prvi PC, naravno s obzirom na godine neradim nigdje,skupio sam 350kn i kupio ovo, da sam skupio 450 kupio bih TX isto bez razmisljanja. End of the story. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Premium
|
U prošlom postu te nisam skužio dal ga planiraš ipak uzeti ili si ga uzeo, šteta da nisi skupio tih 100 kn, al ajde sad kad si ga već uzeo nek te služi najbolje što može. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
OC addict
|
Treba mi stici u ponedjeljak ujutro, pa ce onda bit utisci po pitanju tisine, prosli vlasnik kaze da je potpuno necujno. A sad dal ce ostat necujno vidit cemo, jer ima unutra ruzni crveni led vent, kod mene plave ledice prolaze,al crveno nikako. Mozda samo pocupam ledice. Sad grafu nabavim pa onda kuciste i onda necu vise nista dirat sve dok komp vise nebude mogo vrtit nove igrice (u buducnosti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2897 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
OC addict
|
Upravo tako, govorite kao da ne postoji niti jedno drugo dobro napajanje osim Seasonica (i njegovih kopija/mutanata). Ko da su jedino Corsair i Sisa dobri a sve ostalo šrot, e pa nije. Ako nista drugo moralo bi bit kvalitetnije od Fortrona kojeg trenutno imam i zadovoljan sam sto je tako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ni ne treba ti za prosjecne komponente bas golden napajanje i neka svemirska snaga. Novi procesori, koji se isplate kupit ne trose tak puno a ni grafe nisu toliko kriticne, barem ne one iz nekog viseg/srednjeg segmenta. Jedino sto se moze desit je da izdahne a ako radi vjerojatno bus zadovoljan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2901 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ali, ako ti smijem savjetovati. Kupi novo napajanje. Ne znam, evo nabrzaka za 350kn. A crossfire-a/SLI-a se okani. Enthusiast shema koja zapravo ne šljaka kako bi trebala i ima debelu listu cons-a u odnosu na pros. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
OC addict
|
Vec sam kupio napajanje, na putu je k meni. Ako mi se ne bude svidjalo,ide na trznicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
OLA! evo ljudi meni stiže novo napajanje sutra. Seasonic SS-560KM. Nadam se da će biti tiho,jako tiho. Mislim da ću se upucati ako bude glasno kod surfanja i gledanja kojeg FullHD filama.Ako se vent svako malo bude palio u ludovao onda ga mjenjam za totalnog pasivca. Nemam nikakav termometar s kojim bih izmjerio temperaturu unutar kučišta. Ne znam bil toplomjer za mjerenja tjelesne tem. izdržao do 50-60 stupnjeva. Nisam ni gledao na koliko su baždareni. Može Vaše cijenjeno mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sisa je po defaultu tih. Ako si želio nešto vrlo vrlo tiho, onda si trebao gledati X seriju, ali ona ima i svoju cijenu.
![]() |
#2905 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() SS-560KM je X-560 ![]() ![]() ![]() Odličan izbor. Nisi pogriješio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Hvala Drug Brko na ovim rječima. Kad sve posložim i koji dan odvrtim onda se javim sa utiscima i naravno kojim komentarom dali sam se jako ili samo malo zezno. Naravno možda budem i prezadovoljan. pozzz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisi zeznuo uopce. Dapace, kupio si jednu od kvalitetnih. Bit ces zadovoljan. Glede toga, youtube i hd filmovi nece opteretiti napajanje i radit ce kao pasivac dok dok ne pokrenes 3d game. Vent nije bas glasan i nemas potrebe sekirati.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2909 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ne znam zbog cega bi bio nezadovoljan sa takvim napajanjem i konfom koja trosi ko upalajac. Sa trenutnim komponentama ga neces ni posvrbit i utisak ce sigurno bit vrhunski. Imam slicnu konfu za filmove i sl. na nekom napajanju kaj je doslo sa LC kucistem (neko iz office serije, nazivnih 400w) i za sad sam prezadovoljan.. Takvo napajanje bi bilo taman za moju konfu gdje bi vec posteno zaradivalo za zivot i mozda koji put upalilo ventilator. Ja sam za vikend svojega otvorio i pocistio prvi put nakon 2 godine. Samo kaj nisam mrtve zivotinje nasao nutra. Nista cudno jer je proslo par silovanja na sesijama i bezbroj koje ga nisi ni posvrbile. Trenutna konfa ga ne dira previse i zasluzio je svaku pohvalu i preporuku za nabavku ali samo kao polovnog jer sad vec ima boljih napajanja sa slicnu cijenu (btw. sad je skuplji nego prije 2 god), novih. Najveca zamjerka su prekratki fiksni kablovi za veca kucista, tj. dovoljno su dugacki ali ne i za skrivanja iza ploce sl..Radi se o HX850 koji je jaca var. jako slicnog HX750, HX 650 je na nesto starijoj Sesonic platformi ali isto jako dobroj, izdrzljivoj i pouzdanoj. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.02.2012. u 23:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2910 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Ma napajanje je sigurno odlično...ne daj da te smuvaju ovi SS fanovi. Mi koji imamo duže pamčenje sjećamo se valova fanatizma...ener...topover...sad ss, kad ništa drugo nije dovoljno dobro bilo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|