|
![]() |
#1681 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
tincha kad procitas cijeli topic onda ce ti sve biti jasno tako da go for it .
![]() |
#1682 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
codiac... procito bi ja to.. al iskreno nemam vremena.. od 6 ujutro do 2 popodne sam u skoli onda od pol 3 do pol 10 praksa i onda malo zadaca malo ucenje i spavanac.. tak da nemam previse vremena! pa bih molio da mi odgovorite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Stavite si a.war-ov ROM temeljene na Kinezu 2.3.5. (bez OC kernela). Ima power opcije u notifikation bar-u, ne treba nikakav swap, ext. Isti vrag kao i Tele2 osovni ROM, sitno brži. Baterija traje 4-5 dana. I više ako ga ne koristite. Dao je link a.war negdje u threadu, trebate skinuti CUSTOM_U8650_RC.zip i staviti ga preko recovery-a. Osim tog njegovog, imate i Ruske VELCOM ROM-ove sa notifikacijama, ali a.war-ov lijepše radi.
![]() |
![]() |
#1684 |
Registered User
|
vuco.. jel CM7 i onaj zadkynov sa drugog posta(od codiaca) imaju oc kernel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Jel moguće nekako da se u operi mini, ili dok koristim youtube aplikaciju i slusam nesto, da se to stavi u pozadinu, jer npr. u operi ne mogu otvoriti drugi tab a da mi video ostane otvoren, također i kad koristim aplikaciju. Vidim tu da se spominje supercharger skripta u vezi tih tabova i sl, dali je s time moguce i to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vuco jel jos koji rom ima turkcell driver za kameru ? (softwerski ju digne na 5mp i slike ispadaju dosta bolje)
![]() |
#1688 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1689 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
dobio kod za otključavanje i moj huawei otključan.. poslao podatke i poslali mi kod.. neg, primjetil sam, događa mi se situacija, da npr. gledam neki video preko WiFi, youtube, joujizz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
može mala pomoć kupio sam u8650 danas u tele2 ali treba mi neki savjet kako otključat mob pošto bih stavio tmobile karticu, totalni sam noob što se tiče androida tako da bi pomoglo par smjernica kako riješit ovo lp
![]() |
#1692 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Isprobano radi. Evo dodajem i ovog kojeg preporuča maxtormaster: LINK Zadnje izmijenjeno od: Zvone2772. 15.02.2012. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 | ||
Registered User
|
Citiraj:
1d 5 h 38 min unplugged i sad je na 64 % . nisam nista posebno koristio wi fi ali sam imao dosta i dolaznih i odlaznih poziva . ne cini mi se da je bas nesto drugacija izgleda da je totalno kao original samo naravno upakovana u foliju sa laznim natpisom . makar je dobro da liku nisam ostavio feedback na ebayu tako da cemo traziti lovu nazad i uzeti ovu debelu od 3000mah pa cemo vidjeti onda . Citiraj:
Mod: Koristi opciju Multiquote, nemoj double postat. Zadnje izmijenjeno od: nino. 15.02.2012. u 15:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() pa tražim dobru dušu koja bi mi kupila taj unlock sa navedenog linka a ja bi vam uplatio na tekuči eventualno ako vam paše da mi kupite taj unlock danas a ja vam uplatim novce sutra ili sve riješimo sutra, kak vama odgovara, zainteresirani pošaljite pm
![]() |
![]() |
#1696 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Može preporuka dvoumim se između ovog huawei-a i se live with walkman. ovo će mi biti prvi android pa i nisam baš iskusan po tome pitanju. Vidim da ovaj huawei ima puno tih custom romova, kakva je situacija sa sony ericssonom? Znam da će se sony ericsson moći nadograditi na ovaj novi android ics... eto ako netko može napisati koje su prednosti i mane oba mobitela bio bih zahvalan. Znam da je se skuplji što i nije toliki problem ako je i kvalitetniji, a i ja sam u bon bonu pa... i da zaboravio sam pitat može li se ovaj sony ericsson otključati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da sam našao bugčinu u Kinezu. Ne prepoznaje mi brojeve kada me netko zove ako ih imam spremljeno u imeniku kao naš predbroj i broj (znači broj tipa 044654321). Prepoznaje samo kada je riječ o +38544645321. Ista stvar i sa brojevima koji su mobiteli. Brojeve imam samo spremljene u Gugl računu. EDIT: Sad gledam, radi mi stvar i vice versa ali ne za sve kontakte ![]() EDIT2: Izgleda da samo radi za 6-eroznamenkaste brojeve (odnosno 9-eroznamenkasto brojeve), bilo mobilne, bilo fiksne. EDIT3: Na stock 2.3.3 od Teletine sve oke... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 17.02.2012. u 02:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Pozdrav. Neki dan sam uzeo Huawei u tele2 i zaronio u android svijet. Po tutorijalima iz prvog posta sam ga root-ao i debrendirao i stavio novi rom (cyanogen benru89). To je sve proslo ok, a oda kod unlockanja su se pojavili problemi... Kupio sam preko ebaya unlock code, izvadio tele2 karticu, stavio tomato i uopce mi mob ne daje mogucnost unosa koda. Pa ako je netko imao slična iskustva molio bi da pomogne. Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
moraš staviti stock rom, ubaciti drugu karticu, i onda ponudi da otkljucas. onda flashaj koji god hoces rom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
eh sad skinete fajl root is stavite ga na sd karticu.. jel bi mi mogao iko napisat kak bi onda put trebao izgledat?? jel isto ko kod roma??(\dload\update) i kako bi trebao izgledati put(path) kad stavljam custom rom?? Zadnje izmijenjeno od: tincha95. 17.02.2012. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Samo taj zip file staviš(snimiš) na sd karticu i ostalo prema uputama tako isto i sa custom romovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() dakle naprimjer ako ti je sd kartica na kompu pod slovom G, putanja je G:\rom.zip |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
JDM
|
Neznam gdje si to procitao, pise lijepo da se originalni nebrendirani rom stavlja u \dload\ folder na sd kartici... sve ostalo sto se instalira iz recovery-a ide direktno na sd karticu tj u njen root direktorij... osim romova koji su backup tudjeg roma izradjen u custom recovery-u, no to ti nije bitno ukoliko ne zelis vracati opet tele2 rom, tako da slobodno zapamti da osim originalnog roma koji ide u dload folder na sd kartici sve ostalo ide direktno na sd karticu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tincha95. 17.02.2012. u 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja tvrdim da nisi,ti sa ga rootao po prvom postu,a ono dalje ispod nisi ni gledao-stavljaš unbranded soft.,jel se ne da ovaj tele2 rootati,pa staviš unbranded software,pa ga rootaš,pa staviš CWM,pa tek onda ide custom rom,a za stavljanje CWM-a trebaš drivere,Codiac je to lijepo opisao,kao da gledaš video. Ovo pišem za ovaj post na 1 strani,jel će neko sad reći da se može rootati,ali se nije mogao tele2 rootati,koliko ja znam-bar prije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |
Registered User
|
Citiraj:
dobro je uspio sam... nije bio u tome problem ![]() ovaj custom rom kad zelim i sad otvorim onu hakersku konzolu( cmd sa zelenim slovima) i pise da izgasim mob...itd i da pritisnem VOL- i ON i da se upali huawei znak! i to je sve ok.. zatim pise da ga konektam USB-om.. i to uradim al mi laptop ne zeli prepoznati uredjaj.. neznam zasto... jesu li mozda driveri krivi??!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Registered User
|
super ono -.-.-.-.-.- izgleda da sam si sjebo mobitel... ono super!!! MOLIO BIH POMOC!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 | |
Registered User
|
Citiraj:
I onda se ostavi tog rootanja,customiranja i svega što se tiče huaweia! ![]() |
|
![]() |
![]() |