Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.02.2012., 08:25   #511
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma Zero je zakon, oduvijek obožavam njegove revieweve, i često se ne slažem s njima.
Po vlastitom priznanju, ovu je igru odigrao tek površeno, tako da istinu govoreć' uopće nije kvalificiran da donese bilo kakav sud o njojzi.
Ali fore su mu ipak prehebene. Poslušaš ga, a onda ga odjebeš i odeš nazad igrat ono šta ti se sviđa.
Šta god on pričao, meni je igra još uvijek prva liga.
Staro 03.02.2012., 18:58   #512
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Eto, doša do lvla 50 i presta igrat jer je na max lvlu TOR identičan WoW-u, a toga mi je dosta više.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2012., 19:12   #513
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Eto, doša do lvla 50 i presta igrat jer je na max lvlu TOR identičan WoW-u, a toga mi je dosta više.
A koji to MMO daje nesto drugacije od ustaljene sheme - daily, hard mode instance i raidovi ?

Na kraju krajeva, sta to postoji da se moze dati nakon max levela a da se drasticno razlikuje od ostalih MMO-a ?
Staro 03.02.2012., 19:30   #514
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
A koji to MMO daje nesto drugacije od ustaljene sheme - daily, hard mode instance i raidovi ?

Na kraju krajeva, sta to postoji da se moze dati nakon max levela a da se drasticno razlikuje od ostalih MMO-a ?
Odličan argument, opravdao si EA i Bioware i Blizzard, igra mi je opet super.

Fulao si poantu, "ustaljene šeme" mi je pun kufer. A nije da nema dobrih ideja u drugim MMoima (Rift, EVE, SWG itd.). Nisu baš morali copy pasteat WoW endgame.
Staro 05.02.2012., 09:20   #515
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Citiraj:
Odličan argument, opravdao si EA i Bioware i Blizzard, igra mi je opet super.

Fulao si poantu, "ustaljene šeme" mi je pun kufer. A nije da nema dobrih ideja u drugim MMoima (Rift, EVE, SWG itd.). Nisu baš morali copy pasteat WoW endgame.
Ne pravdam ja nikoga, i meni je pun kufer ovakvog endgame-a.

Nisam igrao nista osim WoW-a i SW-a. Sta nude drugi MMO-i ?
Staro 06.02.2012., 12:05   #516
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Ne pravdam ja nikoga, i meni je pun kufer ovakvog endgame-a.

Nisam igrao nista osim WoW-a i SW-a. Sta nude drugi MMO-i ?
Jedini MMO koji se razlikuje od spomenutih (i kojeg san igra) je EVE. S obzirom da svaki MMO danas uzima dosta slobodnog vremena, kojeg imam sve manje, mislim da je problem u meni

Storyline i voice acting questova mi je super, i bija je gušt levelat lika (sa prijateljima još bolje) iako su questovi vrlo slični onima u WoW-u: ubij, lootaj, upotrijebi itd.

Space combat, iako je vrlo jednostavan, dobro mi dođe da razbije ovu "ustaljenu šemu".

Mogli su iz SWG-a pokupit crafting, player housing, bountye, ili questove za postat jedi, itd. Bilo je opcija razbacanih po drugim MMOima. Zato i jesam razočaran endgameom koji je copy/paste, a uz neke preinake mogli su barem pokušat pružit ekipi nešto novo.
Staro 07.02.2012., 13:43   #517
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
jeli moguće promjeniti mail možda i kako?
i na kojim serverima igra ekipa vamo?večeras ću i ja početi pa da znam gdje su domaći
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2012., 17:58   #518
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Blackout guild mi maltene odbio prijavu jer nisu bas zadovoljni mojim planom igranja 2 maina paralelno (po 1 Imp i Rep). Ima li vec koji slican Hr/Balkanski casual PvP/PvE guild? Htio bih odmah od pocetka igrat sa poznatom i stalnom ekipicom, a ne da za svaki Heroic/Op moram LFGat.
Staro 07.02.2012., 18:12   #519
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Lord_Calidor Pregled postova
Blackout guild mi maltene odbio prijavu jer nisu bas zadovoljni mojim planom igranja 2 maina paralelno (po 1 Imp i Rep). Ima li vec koji slican Hr/Balkanski casual PvP/PvE guild? Htio bih odmah od pocetka igrat sa poznatom i stalnom ekipicom, a ne da za svaki Heroic/Op moram LFGat.
koliko god ti casual mislio igrat, imaj na umu da ipak ne mozes tako casual razmisljat. Ako se ide u OPs ili FP, trebao bi bit dostupan, jer u protivnom, odbijes li 2-3 puta, nece te vise ni zvat. Nisu operacije tako lagane i mala stvar u igri, ima tu i taktike i vremena..

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2012., 14:31   #520
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

ima li koga na bloodworthyju,republic strana? ja sam jedi guardian 15lvl,igra i lega samnom pa ako ima koga od domaćih bilo bi ok da se skupimo,možda i neki guild napravit ili nešto
Staro 14.02.2012., 11:34   #521
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ja sam na bloodworty serveru, strana republic

imam alt oko tvog levela, jedi sentinel

nick agamemnonn
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2012., 15:08   #522
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

ok,dodam te onda

EDIT: naravno kada te uhvatim online,jer se ne može dodati frendove koji su offline,nadam se da će popraviti to što prije jer ovo je žešća glupost.

Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 15.02.2012. u 14:04.
Staro 17.02.2012., 10:40   #523
Adalie
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Eto ako netko trazi gildu neka se prijavi

Server :Scepter of Ragnos (Empire strana)

Guild : MAXIMUM PLEASURE

GM: UMELA

Balkanska smo gilda , za sad nas je malo , ali smo svi aktivni , pa i trazimo aktivne igrace .. sa kojim se mozemo druziti i raidati
Ako se zelite pridruziti slobodno da javite meni (Adalie) ili ako mene nema online potrazite pod gildu i na nekog cete sigurno naici ...
Adalie je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 17:46   #524
damian13
Registered User

Jel ima netko možda da prodaje cd key ili da je zainteresiran za shareanje accounta, ja mogu igrati tipa 2-3 sata kroz tjedan predvečer (do 10-11) i vikende tipa 10-15 sati maksimum od petka do nedjelje, pa mi je malo bezveze plačat punu lovu za to ako se da s nekim dogovoriti podijeliti troškove?
damian13 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 22:57   #525
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

sherat acc... mda... mislim da nitko nije lud da to uradi
Staro 21.02.2012., 06:39   #526
damian13
Registered User

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
sherat acc... mda... mislim da nitko nije lud da to uradi
mda, nisam nikad igra MMO do sad al pretpostavio sam da bi to mogao biti problem. pogotovo s ovim mojim jednim postom
a je*emu nitko neće na whr-u, mislim da ih nit ne igra puno, a nisam aktivan nit na jednom drugom forumu. platim ja unaprijed lijepo pola igre za prvi mjesec igranja, kolko je to 180 kuna, plus 40 kn polovicu slijedeći mjesec ako bi dalje igra? ako netko pauzira il ne igra puno ko što ja ne mogu, izgleda mi je logično. valjda ima neki sistem, tipa spasim neku djevu iz dvorca, nađem se s čovjekom (u zadru sam) pa dokažem da ne mislim prodavat key ili nešto slično? znam da mi ne znači puno reći, al stvarno mi nije u interesu ovolko se zajebavat radi 100 kuna zarade, kao što mi nije ni potrošiti 400 kuna za možda samo 1 mjesec igranja, a ovo bi volio zaigrati? any hints? ili možda nekome dopizdila pa prodaje igru za 300, to bi već uzeo, al skoro 400 mi je puno nekako XD
Staro 21.02.2012., 12:15   #527
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor damian13 Pregled postova
Jel ima netko možda da prodaje cd key ili da je zainteresiran za shareanje accounta, ja mogu igrati tipa 2-3 sata kroz tjedan predvečer (do 10-11) i vikende tipa 10-15 sati maksimum od petka do nedjelje, pa mi je malo bezveze plačat punu lovu za to ako se da s nekim dogovoriti podijeliti troškove?
Zapravo dobra ideja. Ja bih mogao dati key za 0kn ( nisu pare problem ) , jer šljakam 8-3 svaki dan, pa ono, ne bih imao ništa protiv da se neko logira i igra ...

...Ali nisam siguran šta bi na to rekli ovi iz SWTORA .... Znam da je u nekim drugim (većini) mmo igrama to zabranjeno, možeš pobrat ban acc-a začas ( tipa vjerovatno imaju neke skripte koje bilježe logiranja sa udaljenih mjesta na isti acc i tak ... )

Njima je u interesu da pljuneš pare
vex je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2012., 18:43   #528
damian13
Registered User

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
...Ali nisam siguran šta bi na to rekli ovi iz SWTORA .... Znam da je u nekim drugim (većini) mmo igrama to zabranjeno, možeš pobrat ban acc-a začas ( tipa vjerovatno imaju neke skripte koje bilježe logiranja sa udaljenih mjesta na isti acc i tak ... )
Naravno bacio sam se ne kopanje koja im je politika po tom pitanju, i evo rade ljudi to (sa swtor foruma je informacija), samo što se evo kao službeno ne smije i kad se mijenja IP i očiste cookieji onda traži ona debilna pitanja da se opet registriraš, ja sam se jedva sjetio sa beta testinga. Nego, ajd da ne pilam više s tim, zahvaljujem ekipi, naša sam key za 250 kn+30 dana, i lijep pozdrav svima, bilo je ludo i nezaboravno
Staro 22.02.2012., 23:12   #529
z33
Premium
Moj komp

z33's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
ja igro par dana pvp dailye s tim da je na rep strani stvarno mucenje ubit 30 ljudi na ilumu. vec tjedan dana mi se vise ne da ulogirat uopce, a imam jos mjesec dana :-/
uopce se ne mogu uzivit i uzivat u igri, vjerojatno jer sam to sve isto godinama u wowu radio.
uz to ima previse servera, a malo ljudi pa po planetu nikad nema vise od 10ak ljudi, a u floti 50ak, bar na mom serveru..
sve u svemu, igra je razocaranje posebno jer ju cekam 3 godine, a developeri su imali vise nego dovoljno uspjesnih i failanih mmo-ova po kojima su se mogli orjentirat.
ostavit cu si acc u nadi da ce se poboljsat u narednih nekoliko mjeseci(godina ^^)
z33 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2012., 16:09   #530
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Imam pitanje. Uzeo igru (key) + 30 dana pretplate. Napravio account, skinuo igru i neda mi da igram jer kao nemam active subscription iako mi u accountu normalno piše 29 days pretplate. Mogu li ja kako igrat tih 30 dana ili baš moram nadodati prepaid keyem još 30/60/90 dana jer mi jedino to nudi kao opciju?
doky je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2012., 17:10   #531
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
Imam pitanje. Uzeo igru (key) + 30 dana pretplate. Napravio account, skinuo igru i neda mi da igram jer kao nemam active subscription iako mi u accountu normalno piše 29 days pretplate. Mogu li ja kako igrat tih 30 dana ili baš moram nadodati prepaid keyem još 30/60/90 dana jer mi jedino to nudi kao opciju?
Ako neces dodati game card onda se moras upisati za monthly subscription, tj. kreditna kartica. Naravno, mozes otkazati 5 minuta nakon aktiviras account.
Staro 22.05.2012., 17:36   #532
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ako je netko zainteresiran jeftino prodajem account.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2012., 17:40   #533
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Ako neces dodati game card onda se moras upisati za monthly subscription, tj. kreditna kartica. Naravno, mozes otkazati 5 minuta nakon aktiviras account.
Aha, hvala na infou. Ma zbunilo me to njihovo sučelje, izgleda kao da ti odmah počinje naplačivati mjesečnu ratu, a ne nakon isteka tih početnih 30 dana.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2012., 21:49   #534
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Od jučer free to play do level 15. Također moguće preseljenje likova na naseljenije servere od sredine 6. mjeseca
Staro 31.07.2012., 04:23   #535
SvarT3
Registered User
Moj komp

SvarT3's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Od jučer free to play do level 15. Također moguće preseljenje likova na naseljenije servere od sredine 6. mjeseca
Znaci jos koji mjesec i skroz bu free
Ma da nema toga monthly fee breg ljudi bi igralo
SvarT3 je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2012., 08:27   #536
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

mislim da ce GW2 dokrajcit ovu igru, ja sam prestao kada je izasao D3 i svi serveri su postali pusti, neznam koliko su tranferi pomogli, ali sumnjam da ce izdrazati dugo s placanjem
Staro 31.07.2012., 13:59   #537
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
mislim da ce GW2 dokrajcit ovu igru, ja sam prestao kada je izasao D3 i svi serveri su postali pusti, neznam koliko su tranferi pomogli, ali sumnjam da ce izdrazati dugo s placanjem
Ne znam, ja igram na njemačkom serveru i na svakom planetu ima bar po 50 ljudi i nije problem sklepat tim za H4 misije. Igra mi je osobno super i ne mislim da je puno dati 23€ za dva mjeseca igranja jer ruku na srce nijednu igru od 50-ak eura se ne moze igrati dva mjeseca. Ova bar ima super story i osobno volim SW universe i vjerujem da nisam jedini. Problem je kao u dosta novih igara koje izlaze u vajnerima koji ocekuju ne znam ti ni ja sta. Uostalom eto i za taj famozni D3 koji spominjes ima toliko vajnera koji su takodjer strasno razocarani igrom pa rage sellaju igru nakon pet sati igre mislim zbilja. SWTOR je točno ono što sam ja ocekivao, a to je pravi nastavak KOTOR serijala s pun gas vise sadrzaja.
GW2 sam preorderao tako da cu i to sigurno igrati pa bumo vidli jel kako ce ici, s vremena na vrijeme cu si sigurno obnoviti pretplatu kad zatrebam osvjezenje.
Staro 01.08.2012., 14:34   #538
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Staro 01.08.2012., 14:41   #539
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002