|
![]() |
#511 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma Zero je zakon, oduvijek obožavam njegove revieweve, i često se ne slažem s njima. ![]() Po vlastitom priznanju, ovu je igru odigrao tek površeno, tako da istinu govoreć' uopće nije kvalificiran da donese bilo kakav sud o njojzi. Ali fore su mu ipak prehebene. Poslušaš ga, a onda ga odjebeš i odeš nazad igrat ono šta ti se sviđa. Šta god on pričao, meni je igra još uvijek prva liga. ![]()
![]() |
#513 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, sta to postoji da se moze dati nakon max levela a da se drasticno razlikuje od ostalih MMO-a ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Fulao si poantu, "ustaljene šeme" mi je pun kufer. A nije da nema dobrih ideja u drugim MMoima (Rift, EVE, SWG itd.). Nisu baš morali copy pasteat WoW endgame. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Nisam igrao nista osim WoW-a i SW-a. Sta nude drugi MMO-i ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Storyline i voice acting questova mi je super, i bija je gušt levelat lika (sa prijateljima još bolje) iako su questovi vrlo slični onima u WoW-u: ubij, lootaj, upotrijebi itd. Space combat, iako je vrlo jednostavan, dobro mi dođe da razbije ovu "ustaljenu šemu". Mogli su iz SWG-a pokupit crafting, player housing, bountye, ili questove za postat jedi, itd. Bilo je opcija razbacanih po drugim MMOima. Zato i jesam razočaran endgameom koji je copy/paste, a uz neke preinake mogli su barem pokušat pružit ekipi nešto novo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Blackout guild mi maltene odbio prijavu jer nisu bas zadovoljni mojim planom igranja 2 maina paralelno (po 1 Imp i Rep). Ima li vec koji slican Hr/Balkanski casual PvP/PvE guild? Htio bih odmah od pocetka igrat sa poznatom i stalnom ekipicom, a ne da za svaki Heroic/Op moram LFGat.
![]() |
#519 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ok,dodam te onda ![]() EDIT: naravno kada te uhvatim online,jer se ne može dodati frendove koji su offline,nadam se da će popraviti to što prije jer ovo je žešća glupost. Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 15.02.2012. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Eto ako netko trazi gildu neka se prijavi Server :Scepter of Ragnos (Empire strana) Guild : MAXIMUM PLEASURE GM: UMELA Balkanska smo gilda , za sad nas je malo , ali smo svi aktivni , pa i trazimo aktivne igrace .. sa kojim se mozemo druziti i raidati ![]() Ako se zelite pridruziti slobodno da javite meni (Adalie) ili ako mene nema online potrazite pod gildu i na nekog cete sigurno naici ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Registered User
|
Jel ima netko možda da prodaje cd key ili da je zainteresiran za shareanje accounta, ja mogu igrati tipa 2-3 sata kroz tjedan predvečer (do 10-11) i vikende tipa 10-15 sati maksimum od petka do nedjelje, pa mi je malo bezveze plačat punu lovu za to ako se da s nekim dogovoriti podijeliti troškove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Registered User
|
mda, nisam nikad igra MMO do sad al pretpostavio sam da bi to mogao biti problem. ![]() ![]() a je*emu nitko neće na whr-u, mislim da ih nit ne igra puno, a nisam aktivan nit na jednom drugom forumu. platim ja unaprijed lijepo pola igre za prvi mjesec igranja, kolko je to 180 kuna, plus 40 kn polovicu slijedeći mjesec ako bi dalje igra? ako netko pauzira il ne igra puno ko što ja ne mogu, izgleda mi je logično. valjda ima neki sistem, tipa spasim neku djevu iz dvorca, nađem se s čovjekom (u zadru sam) pa dokažem da ne mislim prodavat key ili nešto slično? znam da mi ne znači puno reći, al stvarno mi nije u interesu ovolko se zajebavat radi 100 kuna zarade, kao što mi nije ni potrošiti 400 kuna za možda samo 1 mjesec igranja, a ovo bi volio zaigrati? any hints? ili možda nekome dopizdila pa prodaje igru za 300, to bi već uzeo, al skoro 400 mi je puno nekako XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
...Ali nisam siguran šta bi na to rekli ovi iz SWTORA ![]() Njima je u interesu da pljuneš pare ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
uopce se ne mogu uzivit i uzivat u igri, vjerojatno jer sam to sve isto godinama u wowu radio. uz to ima previse servera, a malo ljudi pa po planetu nikad nema vise od 10ak ljudi, a u floti 50ak, bar na mom serveru.. sve u svemu, igra je razocaranje posebno jer ju cekam 3 godine, a developeri su imali vise nego dovoljno uspjesnih i failanih mmo-ova po kojima su se mogli orjentirat. ostavit cu si acc u nadi da ce se poboljsat u narednih nekoliko mjeseci(godina ^^) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Imam pitanje. Uzeo igru (key) + 30 dana pretplate. Napravio account, skinuo igru i neda mi da igram jer kao nemam active subscription iako mi u accountu normalno piše 29 days pretplate. Mogu li ja kako igrat tih 30 dana ili baš moram nadodati prepaid keyem još 30/60/90 dana jer mi jedino to nudi kao opciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
El Mattador
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Aha, hvala na infou. Ma zbunilo me to njihovo sučelje, izgleda kao da ti odmah počinje naplačivati mjesečnu ratu, a ne nakon isteka tih početnih 30 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
GW2 sam preorderao tako da cu i to sigurno igrati pa bumo vidli jel kako ce ici, s vremena na vrijeme cu si sigurno obnoviti pretplatu kad zatrebam osvjezenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#539 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002