|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
zanimljivo... moja sestra u kompu ima tu mbo... rev1.0... nikad nikakih problema... izmjenio 4 razlicita proceora.... athlon x2 4000+/4850e/7750 i sad athlon ii 240... izmjenio 3 razlicite vrste memorije... super talent, kingmax i sad je unutra ocz... izmjenio 3 razlicita napajanje... chiftec 400w, fortron 350w, ocz 500w i sad opet fortron 350w... radilo i sa integrusom i sa diskretnim grafickama... os, od prvog dana, vista x86... zvucnici logi. x530... usb tipkovnica/mis... uglavnom... to mi je komp u kojeg trpam komponente sto stoje "sa strane"... i stvarno... nikad nikakih problema, u bilo kojoj kombinaciji, nije bilo... sta got sam ikad spojio, radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Očito neko ima više sreće, a neko manje. Garancija da nekome radi ne znači da će i nekom drugom raditi i obratno ... ![]() No, uglavnom HDMI je problem na ATI čipsetu i to ne samo na integriranoj nego i na zasebnim izvedbama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
isprika sto dizem temu iz mrtvih, ali moram... dakle, na ovoj maticnoj je ocito sjeb** senzor za temp pa me zanima jel ikako moguce dobiti pravilo ocitanje temperature CPU-a? GA-MA78G-DS3H, rev 1.0, zadnji BIOS (F9D) s Athlon 64 X2 5400+ Black Editionom kojeg hladi AC Freezer 64 Pro. Uredno ociscena i ispolirana baza CPUa i coolera, "propisno" stavljen Artic Ceramique i on meni javlja temp 65-70 C u idleu, a cooler hladan ko led... kasnije citam po netu da se to skoro svima dogadja, da je jednostavno senzor zdrman na toj ploci. ima li rjesenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|