|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
7 dana koristim keioffice-ov kinez custc17-51Rom-Dong bez nekih problema nakon instalacije niza programa ima još 87mb unutar moba slobodno 26mb rama je free .potreban je dobar widget kontrole napajanja sa većim ikonama |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Posto sam imao pravo na produzenje ugovora u tele 2, uzeo sam navedeni mob iz teme. Ovo mi je prvi susret sa android OS, i stvarno sam ugodno iznenadjen funkcijama, makar se vidi da mobu fali rama, da dolazi sa 512 mb bila bi to sasvim druga prica, ali i ovako radi super. E sad imao sam problem sa mailom, na njegovom defoultnom mailu nisam nikako mogao podesit mail od amisa, sve prodje i kad dodjem do smpt postavki tu mi dalje neda, zvao sam tele 2 podrsku pa sam cekao 2 min prvo da mi zena kaze koji je dobar smtp server sta je sramota, to je neka osnovna stvar koju mora znat da je u 2 ujutro propudim, uglavnom sa natezanjem od 10 min sa korisnickom podrskom nisam uspio rijesit problem, otisao sam nakon toga na market i skinuo K-9 mail i na njemu podesio sve i radi, sad mi nije jasno zasto na defoltnom nece radit a sve je isto podeseno, jel ima kakva caka, ako neko zna bilo bi mi drago da napise. Koju navigaciju bi mi preporucili?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Premium
|
velcom mod 1.8.4 je ruski (posebna skripta za instalaciju-zao mi je sta nisam slika, nema carrier IQ, ima power opcije u not . baru) sipe je da link na njega. 7.2CM.ICS je talijan Vuco je da link na njega. @Vuco Ako imas vrimena pogledaj instalacijsku skriptu od velcom mod 1.8.4, cini mi se da je drukcija nego kod drugih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
I jel mi možeš usporediti ruski s cm? Hvala unaprijed ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Talijanski ti je kao Benruov prvi CM. Nema sređen FM Radio, ali nema niti sitnih problema sa wirelessom mislim. Brz je, fino fluidno radi, tranzicije i efekti su na visini definitivno i daju dojam da mob ne šteka uopće. Čak je i slušalica malo glasnija čini mi se (ali opet nedovoljno) od ostalih CM-ova. Ruski je vjerujem kao i svaki drugi 2.3.5 ROM. Brži od 2.3.3 kad ga dulje koristiš sigurno. EDIT: Kako sam prije imao problema sa prvim Kinezom (onim čistim, 1121.zip) da mi se restartao svakih 4-5 dana. Napravio sam novu čistu instalaciju (prije toga pobrisao data, wipe, android secure, boot, system), problemi su nestali. Pazite jako dobro da očistite mob prije stavljanja novoga, puno grešaka se može izbjeći time. Znači trebate napraviti: wipe data/cache wipe Dalvik cache (pod advanced to stoji) format /boot (pod mount and storage mislim) format /system I onda ukucati novi ROM preko bilo restore-a ili update from zip (što je većina ROM-ova takva).
![]() |
#1208 | |
Premium
|
Citiraj:
I hvala na odgovoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Dobro očisti mob i probaj. Napravi si backup prije nego očistiš i staviš novi. Ako nisi zadovoljan, za 10min tu ti je stari ROM koji si imao prije, spreman za korištenje kao da ga nisi niti maknuo.
![]() |
![]() |
#1210 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Evo da nadopunim, ama baš nikakvih problema sa Goranovim novim romom i SVI problemi su bili do SD kartice. Sad mali radi ko veliki, sve brzo i fino, stavio LauncherPro jedino (navika). Jedino ne mogu ući u Settings od poruka, još netko?? Stavio Go SMS i sve 5... E da, uz mnogo isprobanih, meni je daleko najbolji i najbolje karte ima IGo. Radi ko singerica, našao karte od kraja 2011. Predobar za HR a i ostalo naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
|
http://u8650.ru/roms/116-velcom-mod-v185.html velcom mod 1.8.5 Evo popis cijelog history-a kog zanima (s google translate) V1.8.5: -A new, faster zipalign -Fixed a problem with the brakes in 3D games V1.8.4: -The new kernel with a large selection of frequencies to disperse. After installation, run the No-frills CPU Control and choose the maximum, at your discretion, and the minimum, I recommend 122MGts, chastototy, Governor establish a smartass (the camera is not the band), or savagedzen (the most balanced of power consumption / performance) and put the checkbox Apply on boot V1.8.3: -Added system EQ Updated, Google's application -Updated hosts - to block ads -Cut Carrier IQ - system of collecting personal data and phone location for OPSOsa -Enabled the equalizer in the native music player (find how to do footbaler) -Including the choice of the network mode in the settings: only 3G, only 2G, 2G/3G (find how to do footbaler) -Optimized the speed of the phone, removed some of the joists (Loopy Smoothness Tweak) -Includes test applications and optimize boot the phone (ZipAlign) V1.7: -Replaced butanimatsiya -Improved the sound in the recorded video from a camera now AAC 96kbit 16kHz The patch-released in 2 versions: full and upgrade from 1.3 to 1.6 V1.5: -On phones MTS955 should appear in the button statubare -Updated some of Google's applications -Added QuickBoot application for a simple reboot Script-installed RAM optimization -Enabled hardware acceleration for rendering the desktop -Optimized for low sleep mode power consumption -Removed the message box on the more expensive traffic during the transition from WiFi to 3G -Removed the message in the status bar of debugging is enabled, the USB V1.3: , Small changes in the structure of the firmware -Replaced the battery icon in the status bar on the icon with interest. V1.2: - Updated to Ruth Superuser-3.0.7 - Integrated No-frills CPU Control to control the speed of the processor. V.1.1: - Registered access points for the majority of APN OpSoSov. V.1.0: - Firmware fully deodeksirovana who do not know what it is - look on the internet. - Established core overclocked to 780MGts. - Integrated script from Darktremor dtapps2sd-2.7.5.3, which gives the ability to move applications to a memory card and turn on the paging file is first necessary to partition ext - size at will and swap - 256MB memory card via rekaveri. Also included an annex A2sdGUI .. for easy management of this script. - Integrated Root Superuser-3.0.6 - Integrated Busybox v.1.19 - Fixed file gps.conf to quickly find satellites - Fixed the hosts file to block ads with the majority of known advertising sites, taken to http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm - Integrated resolv.conf file with DNS prescribed Google's, which accelerates the work of the new Market. - Updated application maps, youtube, twitter, facebook, market to the latest current version. - To release the system memory is deleted Documents to go, who needs to put an elementary Market. - Are the Titanium backup, rootexplorer and terminal emulator. - Patched taymzony, now Minsk GMT +3, Moscow GMT +4 etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Šta sam ti rekao za karticu,i meni je launcher pro najbolji.Mene moja j... ko sumanuta,a nova je sa ebaya-kingston-class4-hd,a smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Registered User
|
imam jedan problem zapravo nije problem ali me nervira, dakle stavio sam si ClockworkMod i sad svaki puta kada stavim mobitel izgašen na punjenje on meni uđe u clockworkmod i to me nervira jer imam naviku puniti mobitel dok on necrkne i onda ga isključenog metnem puniti! dakle može li se ovaj problem i kako riješiti dali postoji mogučnost vračanja starog orginal biosa koji je bio prvi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
ne znam kako da riješiš problem da ti ulazi u clockwork, ali moja preporuka je da probaš promijenit naviku, probaj stavljat mob punit kad je baterija pri kraju, a ne tek kad skroz rikne. Nemoj se ljutit, ali zašto čekat da se mob isključi da ga se stavi punit, to nema nikakvog smisla, kao prvo zato što ti onda mob ne radi, a možda ti zatreba, il te netko možda bude zvao a ne može te dobit..., a i li-ionske baterije se mogu punit kad i kako hoćeš, njima to ne smeta, nije kao prije sa ni-mh baterijama da se moralo punit do 100% pa praznit do kraja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Registered User
|
Citiraj:
Rom ti je odličan,kao i onaj prije,svaka čast majstore!!! ![]() Diže ti se u recovery zato da ti nešto pođe po zlu,da ga uspiješ sa onim d-load folderom vratiti u prvobitno stanje,nije to bez veze,to je odlična stvar. Zadnje izmijenjeno od: nino. 21.01.2012. u 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
update.app iz dload foldera na sd kartici mozes pokrenuti i bez custom recovery-a, no ako nesto zajebes i mob vise ne zeli dignut sistem, udjes u recovery i ako si napravio backup, napravis restore istoga ili dignes opet custom rom, a u slucaju da nemas custom recovery, jedina opcija ti je restore tvornickog roma iz dload foldera, pa onda opet instalacija custom recovery-a prije ponovnog stavljanja custom roma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Registered User
|
Da li mi može netko reći što je onaj carier iq u romovima,kao svi pitaju da li su oslobođeni toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
gugl je nazalost jedna nepoznata i beskorisna stranica... http://www.engadget.com/2011/12/01/c...t-you-need-to/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Premium
|
Moj osvrt na 7.2ICS Uglavnom rom sličan benruovom, vidim da neke sitnice nema ispravljene koje benru ima totalno nepotrebno (tipa cmstats šalje, i automatic backlight). Rom je ugodniji oku, bolje su animacije, skinuo sam spare parts+ i ubrzao ih i sad je na istoj razini. Rom je fluidan, ne šteka, napravio sam update launcer-a i superuser-a, zamjenio sam ics keyboard s jednom drugom (manje rama troši i brže je otvara). Stavio sam supercharged skriptu, radi ko podmazano, tu i tamo neki lag (vjerojatno je do setcpu) tako da sve u svemu meni je mrvicu bolji od benruovog jer nemam probleme s wireless-om (makar je to bilo do sonic patch-a), tako da zasad ostajem pri ovom. Ako nekog nešto zanima pucajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
da li netko zna gdje mogu skinuti neku običnu t9 tipkovnicu za mobitel, znači klasinčnu 3x4 polja tipkovnicu? tražim, ali nikako da nađem?! ![]() hvala p.s. e da, stavio sam rom od gorana ovaj zadnji, i super radi za sad, ovaj launcher je super, jedino što imam problem da mi ostane ikonica od gps-a gore u not. baru i kad isključim gps, ali dobro, da se preživit s tim, samo da ostane ovako radit bez problema rom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
360 Launcher je odličan. Donedavno mi je Launcher Pro bio najjači ali sam skužio da mi više paše listanje nego skrolanje ikona u app draweru. Huawei Launcher se čini dosta laganim, ali često kad upalim neku zahtjevniju aplikaciju i zatvorim ju, treba mu 100 dana da se pojave ikone. Vjerojatno ispadne iz memorije il' nešto tako. Sa 360 nema takvih problema. Napominjem da sam još uvijek na stock Tele2, rutan sa SuperOneClickom ![]() Što se tiče paljenja CWM launchera nakon crkavanja baterije, mislim da to nije baš normalno, više neki bug. Ali ne smeta previše. Jedan tap više kod paljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Banned
|
sad
Pozdrav, radim novi rom, cyanogenmod. Android 2.3.7 Jako brz i cist od sranja... Evo jednog testa, a jos ima prostora za poboljsanje: SD kartica mi je katastrofa tako da zanemarite zadnje 2 vrijednosti, ovo ispred je bitno to svi imamo isto. Zelim ubacit najbolje teme za Theme Chooser, jel moze netko postat tu koje su onako par najboljih tema za nas mobitel pa da ih ubacim u rom. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 22.01.2012. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
Registered User
|
Citiraj:
RAM-148 CPU integer-261 CPU float point-194 2D graphics-289 3D graphics-540 Database IO-155 SD card read-129 SD card write-22 Moja kartica je još veće smeće nego tvoja,uglavnom mislim da je benru za sada brži.Test je rađen na 768. Uglavnom score je 1425 bez kartice i database IO.Samo nastavi sa romom,imaš moju podršku.Nek bude preko 1800,sve! Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 22.01.2012. u 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Banned
|
eh :S
Eh hebiga, ja nikako ni sa benru cyanogenmod rom-om nemogu doci do tako visokih rezultata :S Mora da sam ugrabio neki losiji procesor... Ovaj rom sto radim je preuredeni cyanogenmod od benru89. Znaci ne radim nista iz pocetka, samo sam maknuo merkamarket i jos neke app koje mi ne trebaju. Pocistio sam ga malo. - stavio sam default jezik English - maknuo sam sve live wallpapere, tako da ima vise memorije, ali se moze lako downloadat bilo koji live wallpaper - maknuo sam masu applikacija koje mi ne trebaju, merkamarket, cmstats koji kao javlja benru89 kako koristimo mod itd... - promjenio sam bootloader, vise ne pise benru animirano nego ima lijepu android plavu animaciju. - maknuo sam themechooser teme i stavio sam jednu odlicnu temu, znaci samo su jebene teme sad gore, btw ak netko ima omiljenu temu neka javi da ju stavim ako je dobra i kvalitetna. - uklonio sam sve google applikacija, i ostavio sam Market, Google Search(samo da bi radio Search gumb) i Maps. Ostalo se skida sa marketa ako treba recimo Gmail ili nesto drugo. - Uklonio sam onaj SetCpu koji ustvari ne radi nego se rusi samo :S - jos sam masu toga maknuo sto ne treba, recimo root explorer svatko lako sam instalira - Market je sad na njemu zadnji najnoviji koji postoji, i nije kao inace kod tog roma da se skida market kad se spojis na net pa moras cekat, nego je odmah tamo... E a sad sto se tice brzine rom-a, ovaj rom moj bi treba bit identicno brz kao i benru89 jer to i je taj rom, samo sa nesto vise prostora i ram-a i default eng jezikom. Al to mora da je do mog mobitela, mora da sam ugrabio neki losiji procesor u 3pm. Ajd budem ti poslo sutra taj rom pa kad imas vremena samo da izvrtis banchmark. Ustvari zelim koristit taj cyanogenmod od benru89 al me nervira spanjolski jezik odma pa moram restart radit, pa merkamarket, pa 1001 google app za sinkroniziranje, tamo neki ruzni live wallpaperi mi trose memoriju a lako skinem sa marketa samo one koje zelim itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Sviđaju mi se promjene, točno ono što me nervira kod benrua, samo naprijed
![]() |
#1230 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007