|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne pamti (odnosno ne sprema) automatski...mozes podesit npr da svaki dan radi backup i svaki put kad napravi backup stvori zaseban file za sve username i passworde koje je firefox zapamtio do tog trenutka (kao i zaseban file za bookmarkse, history itd...). Kasnije onda restoreas koji hoces od tih backupiranih fileova...uglavnom ima dost opcija (npr uploadanje na box.net), instaliraj pa prouci, zgodan addon |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
koja je na kraju razlika između verzija 4.0 i 9.0.1? Updatea mi se svako malo, svako malo moram dosađivati g. Bakula Antoniju da mjenja Tečaj a ja nikakve razlike u radu i izgledu ne zamjećujem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Imam jedan mali i iritantan problem u Firefoxu 9.0.1 pa ako neko zna kako riješit... Zašto mi novi prozor otvara desno na ekranu, a prije ga je uvijek pozicionirao lijevo? Primjer kako je to bilo prije: ![]() a sad ovako: ![]() Ovaj sajt sam uzeo samo kao primjer ali i na drugim sajtovima je tako, uvijek novi prozor stavlja krajnje desno, a navika mi je da bude lijevo. Probao sam isto u IE9 i tamo je lijevo kako bi i trebalo biti. Jel se to može di poštelati jer ja već sat vremena kopam po firefoxu ali to ne vidim? BTW: gdje se vama otvara novi prozor u 9.0.1? Ako je isto desno onda im je to izgleda neka nova besmislena promjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li još netko problema sa lisicom ovih dana? Jučer i danas 3 puta samo rikne, "Firefox has stopped working", tako neka poruka i mogu kliknuti samo da se zatvori. Pri ponovnom pokretanju otvori sve tabove, ali živcira. Ver 9.0.1.
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda imate problem sa flashom? Isključite hardversku akceleraciju u flashu. Pogledajte i možda jesu li vam i pluginovi outdateani: http://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene jedino Firefox radi kako treba, svaki drugi browser ima neki problem... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa to je integrirano davnih dana u samu aplikaciju... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#594 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
https://market.android.com/details?i...=search_result Mobilna verzija ima sync 14 dana besplatno. Inace se mobilni servis placa, mislim jedno $12 godisnje. Ja imam LastPass+Xmarks paket = $20 godisnje. Evo jos i info da ICS default browser za Android, ima Chrome Sync. Tako da za korisnike iskljucivo Chrome-a, isto dobra stvar da su to dodali. Steta sto nema Xmarks sync za defaultni browser na Androidu.
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Izdana je desetka. Službena stranica i autoupdate još nisu osvježeno no dosta stranica ga je već objavilo. http://news.softpedia.com/news/Firef...d-249592.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
kaj oni misle do 16.0? |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni se dešava to isto. Ništ nije pomoglo. Privremeno odoh na Crome dok se nekaj ne promijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ako nije nitko prije spominjao,da ga nije vidi spomenuo nebi ni znao za njega idem probat http://www.palemoon.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|