|
![]() |
#271 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
Uzmi ovo, je da svi kazu da je hladenje losija strana al dobijes jacu grafu za vrlo malu razliku u cijeni http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806733 |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
|
radit će ti bez pol frke na cx 400, imao sam to napajanje i 5850-tku tak da nemaš brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Ja imam identičan hladnjak na svojoj XFX i nemam ga potrebe nikad dizat preko 40%, a tad nije nešto posebno bučan... ![]() Doduše da sad biram, uzeo bi dual fan čisto iz razloga što bi kartica vjerojatno bila hladnija nego ovako.
![]() |
#279 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najjeftiniji model 6850 od MSI koji se moze nac ispod 1000kn nije uopce los. Solidne temperature i realtivna tisina, nista sporija od ostalih.. http://www.tomshardware.com/reviews/...0,2794-16.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da je stock ventilator na mojoj 6850 počeo odlaziti - čujem ga kako prede (ležaj vjerovatno) na niskim okretajima, što živcira. Ima gdje u ZG za kupiti zamjenski hladnjak? Google ne nalazi ništa. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zašto? Čekaj da krepa i reklamiraj karticu ako možeš neko vrijeme bez nje, ili da još više prozuji ![]() Gledaj Scythe, Thermalright i Arctic Cooling.
![]() |
#285 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
ZNam da hladnjaka ima na bacanje, no baš mi je to i problem jer se ne snalazim (noob). ![]() Gledao sam već u ADM i Links katalogu no nema niti jednog za kojeg sam na stranicama proizvođača ili na forumima našao preporuku i da je kompatibilan s 6850. Arctic Cooling mi izgleda ok, ali našao kod nas samo za 6870... Grafička mi je još pod garancijom, tako da je reklamacija svakako opcija. (Hvala bogu imam i rezervu) No nisam nešto impresioniran njegovim performansama i bukom i inače - radije bih možda nešto tiše gore, pa razmatram alternative. Vent se čuje samo na određenom broju okretaja koji je točno onaj na kojem radi kad nije pod opterećenjem. S Afterburnerom sam rekonfigurirao kontrolu brzine, tako da je sad ok - no to je privremeni popravak. Jel' se može podmazat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Može se podmazat! Ja sam imao isti problem na 4890, podmazal i radilo ko beba. Vent treba iščupati i unutra kapnuti kap ulja za finu mehaniku. Sad ne znam kakav je to vent tvoj, ali se definitvno da podmazati i time bi riješio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja se nebih zezao s podmazivanjen jer moras skidat cooler a na kartici imaju naljepnice koje su ti bitne za ostvarit garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Registered User
|
Pozz, imam Sapphire HD6850 karticu 1GB GDDR5. Karticu posjedujem od 7-og mjeseca skupa s novim PC-om i prva 2-3 mjeseca je sve bilo okej, a onda sam prije mjesec dana dozivio prvi "crash". PC se jednostavno srusi, tj. pojavi se "no signal" poruka na monitoru i jedino što pomaže je restart PC-a, tj. prvo prekid napona pa ponovo paljenje. Problem je što se u početku događalo samo za vrijeme klasičnog korištenja PC-a, dakle surfanje ili gledanje clipova na YouTubeu dok se u igri niti jednom nije rušilo (Crysis, Test Drive Unlimited 2, DIRT 3, GTA IV)... a danas se prvi put srušilo i u Team Fortressu 2 nakon nekih sat vremena igranja što me već zabrinjava. Prije par dana sam nanovo instalirao Windows 7 64 bit s najnovijim Catalyst driverima i izgleda nije pomoglo ![]() Trebam još napomenuti kako mi se znalo desiti u jednom danu da se PC sruši dva puta, dok mi je jednom radio uz konstantno igranje i surfanje 7 dana bez rušenja. Zaista čudno! Baj d vej, ostatak konfe je: MSI 880GMS-E35 AMD 880G (Socket AM3) DDR3 Motherboard AMD Athlon II X3 455 4 GB DDR3 RAM-a SilverStone SST-ST40F-ES 400 W napajanje Unaprijed hvala na odgovorima ![]() Zadnje izmijenjeno od: sharavanja. 30.12.2011. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prije ces u problemima dobiti odgovor. Valjda imas to na neku maticnu spojeno. Kreni ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Registered User
|
Zahvaljujem na odgovoru, ups matičnu sam zaboravio dodati, dodati ću je sada u ovaj topic koji sam otvorio. ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...42#post2061542 |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
spajanja na stari CRT TV
Mislim si kupit neku ATI HD6850 , posto nove grafe nemaju stari tv-out , a imam CRT TV od 72 cm dal je moguce nekako spojit komp na njega tj. dal postoje neki adapteri ili kablovi koji mogu sa DVI-VGA prebacit sliku na stari CRT TV koji ima samo Scart i AV-chinch za dobit sliku za gledat filmove na TV-u umjesto na monitoru od 22'' ? oprostite zbog fulanja teme , ako moderator moze prebacit post na temu "TV out na ATI" Zadnje izmijenjeno od: Tox78. 18.01.2012. u 16:08. Razlog: trebalo bi prebacit post na temu "TV out na ATI" |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
U rijeci teško, možda u kakvom jezeru ili potočiću malom. ![]() ![]() Nisam baš siguran da ćeš takvo nešto naći i u cijeloj Hrvatskoj. Barem ne po dućanima. Možda po raznoraznim forumima i oglasnicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Vodeno je više za high end grafe, a tvoju grafu bez pol frke ohladi tihi AC Twin Turbo ili Accelero S1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Nalijepio sam heatsink na desni red VRM-ova slika, na ovaj lijevi red komponenata nisam jer taj je goli i kod cyclone verzije. To onda nisu VRM-ovi nego nešto drugo? Zadnje izmijenjeno od: elzel. 03.02.2012. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo nabavih ovu novu karticu... http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0 Inače izrazito tiha i hladna grafička...stvarno sam zadovoljan što se toga tiče. Da li se na njoj mogu otključat shaderi da bude identična sa hd6870 ?
![]() |
#300 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Ajde bixsy sretno s novom karticom, ja imam asus hd6850 i zadovoljan sam , a ovo što se tiče otključavanja shardera i mene zanima... Ako nađeš vremena odvrti jedan bench na furmarku da vidim kolko ti daje bodova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|