|
![]() |
#901 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ovaaaj..ja sam totalno out,molim pomoć oko stavljanja ovog na mob,skinuo sam file i sad dalje postupak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Daj slikicu da vidim dal mi se sviđa. Ovaj koj imam zdere nesto malo rama, pa ako je ovaj bolji i ljepsi - stavljam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Registered User
|
Korisnik sam U8650 Sonica od neki dan i dobio sam unlock code od Tibora S. od 16 cifri. Medjutim, kod pisanja PINa se ne moze upisati toliki broj. Ako moze pomoc bio bih veoma zahvalan. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Banned
|
člk
Pozdrav ljudi, evo igram se sa onim clockanim kinezom, clockao sam ga sa no frills, stabilan je na 768mhz, sve ispod toga i smrzava se. Mozda je najbolje drzat ga na 710 kako je i keioffice rekao. Ne svida mi se na njemu sto su ostavljene neke meni nepotrebne app, a nema nekih osnovnih, recimo nema wallpaper-a, ali ima live wallpapers. Plus smetaju mi one kineske app, i kineski root explorer. I ne svida mi se onaj krug koji predstavlja bateriju, nekako je prevelik sta ja znam nije mi lijep. Ok je al nije bas po mojoj mjeri ![]() Sad cu poskidat sve te romove. Onog prvog kineza za kojeg kazete da je najcisci, i ovog drugog koji je clockan, pa cu se jos malo poigrat kad cu imat vremena. Napravit cu jedan rom koji ce bit totalno cist, cisci od svih, ali ce bit bez clocka. S tim da ce mu bit ostavljene osnovne funkcionalnosti tipa wallpapers, email itd. Svi ce na sebi imat Android Market. Al tu opet dolazi problem, ako instaliramo onako apps-lite, onda nemamo Google Maps sto je meni ok app i koja ce cesto koristi u drugim app tipa u nekim app za navigaciju i pracenje treninga i trcanja itd. A Google Maps se nemoze skinut sa Android Marketa, tu su sve Google App: https://market.android.com/developer...cHBzLnBsdXMiXQ.. Ima svasta, al nema google maps :S I jos sam jednu zanimljivu stvar skuzio, mozete skidat sve app i bez Android Market applikacije. Samo sa browserom odete na Android Market stranicu, ulogirate se, i skinete app i on ga sam instalira. I provjeri koja vam je verzija uredaja itd... znaci radi i tako bez android marketa. Moglo bi se app sa browserom skidat iz mobitela bez problema. Napravit cu kad ulovim vremena jedan cist rom 100%. I jos jedan kojeg cu napravit od onog zadnjeg kineza sa clockom, samo cu pomakivat sve kineske app. I vratit wallpapere, sinoc sam stavio neki live wallpaper i vise nemam na sta drugo vratit, moro sam slikat bzvz samo da nesto stavim za wallpaper ![]() I svida mi se Power applikacija sa kineza, lijepo mozes ugasit mob bez tipki, otic u Recovery itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Postoji problem sa rootom koji se radi na način opisan u postu #754 gdje je Vuco dao link. Ako se na taj način radi root sve je u redu sa njime no ADB (na mobitelu) nije kompletan (izgleda da je to namjerno napravljeno) nedostaje skripta cp.Super User se uredno instalira ali nema unutra BusyBox. Bez nje nije moguće kopiranje i ostale radnje pa čak i Rom manageri ne rade ispravno (možda je netko naletio na taj problem ?). Ne može se niti instalirati cwmrecovery te uvijek ostaje onaj defaultni od Huaweia. @xtrem u postu #755 piše:imam recovery i stavim folder u beckup i probam restore i ne nadje nista u beckapu, kao da nisam nista stavil a folder postoji... ne kuzim. Ja sam danas to riješio na ovaj način: Najprije sam skinuo ove fajlove recovery.img - (nije problem naći) flash_image Skinuo sa ovog linka: http://www.addictivetips.com/?attachment_id=42198 Kopirao ih u c:\ od windowsa ( imam staru makinu sa XP-om, i da se nebi tražilo puno sa dos komandama cd.. itd.) U command promptu od Windowsa na kompjutoru ukucaju se sljedeće naredbe: adb push c:\flash_image /sdcard/ adb push c:\recovery.img /sdcard/ adb shell su mount -o remount, rw /system cp /sdcard/flash_image /system/bin (tu je nastao problem !!!!!!!!) cd /system/bin chmod 777 flash_image flash_image recovery /sdcard/recovery.img ------------------------------------------------ Na kraju se izađe iz adb-a i Command prompta windowsa sa exit. Da nebi bilo problema korisnicima koji će na ovaj način rootati mob. rješenje je da se sa marketa skine BusyBox od Stephen (Stericson), app je besplatna sa linka: https://market.android.com/details?i....busybox&hl=en i instalira se BusyBox koji u sebi ima SU skriptu. On se uredno instalira kada se pokrene ta app BusyBox u /system/xbin i naravno sada je tu uredno instaliran cp (copy). Ovaj gore problem je riješen i sistem je kompletan. Postoji način instaliranja čak ako nemate microSD: adb remount adb shell adb push c:\flash_image /system/bin/flash_image adb shell chmod 0755 /system/bin/flash_image adb push c:\recovery.img /system/bin/ adb shell flash_image recovery /system/bin/Recovery.img rm /system/bin/recovery.img Iza ovoga ne zatvara se cmd prompt u Windowsima nego se ukuca komanda reboot recovery, da se provjeri ako recovery stvarno radi. Recovery.img sam stavio od RecoveryClockmod 5.0.2.6. Info za večinu ovoga našao sam na www.addictivetips.com Sretno sa rootanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Ako si stavio od drugog operatera SIM unutra i traži te pin i pin je predugačak ili ne odgovara, nemoj ni slučajno više puta ukucavati to unutra jer češ zablokirati mobitel. Jednostavno šalji to na "reklamaciju" tj. napiši da je pin neispravan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
ako je kao ovaj gore sa slike, istina je da je malo prevelik ali je bitan postotak unutar kruga, ona original ikonica za bateriju je katastrofa... također koristim stock app za e-mail i nemam ništa protiv da ostane google maps... ali sve ostalo od gugleta aut... mislim da bi svaki android trebao imati market... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Tko želi nek OC-a, tko ne želi, ostavi ga na 600Mhz. Jedan ROM i jedan app za to.
![]() |
![]() |
#910 |
Registered User
|
Sad je sve Ok, radi sa drugim SIM-om. Malo sam ja pomjes'o loncice. Hvala drug |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Kad malo razmislim, logicno je da copy paste metoda ne sljaka, jer mjenjas stvari koje mob koristi stalno u radu, nije to neka app koja se pokrece po potrebi ili da je nebitna za rad moba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Moderator
|
Sad sam probao ovaj program što sam ti dao. Ja ne znam što ti više želiš, ali kada sam zvao sad doma na kućni i kad se netko javio - meni je mobitel zavibrirao. @Fleks Ako nisi skužio, Androidfan je dao sliku toga. Mijenja se izgled baterije gore u status bar-u.
![]() |
#915 |
JDM
|
Probao sam preko zip update-a iz recovery-a staviti slijedece fajlove iz roma koji ima ona podesavanja u notification baru: framework-res-hwext.apk framework-res.apk SystemUI.apk ToolBox.apk I nema pomoći, i dalje nema podesavanja u notification baru... znam da je instalacija tih fajlova uspjela jer mi se promijenila ikona baterije koja je drugacija u romu iz kojega sam izvadio te fajlove, a i toolbox.apk sam bio obrisao sa root explorerom i nakon instalacije zipa je ta app bila opet u system/app... Tako da zasad jos nista od portanja podesavanja u notification baru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
JDM
|
ma jesam odma sam skuzio nakon posta i vec je gore. Super radi. Tnx. Trazio sam to i samo prije nesto vremena i nisam nasao, stovise na xda sam procitao zakljucak da dolazi samo i jedino sa custom romovima tipa benru. Di si to iskopao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
sad sam napravio format sd kartice kao što je opisano za Goranov mod ali sam instalira0 benrua 89-v2.0 ovo mi je druga instalacija tog benrua jako me iznenadila količina dostupne memorije u tlf. 3,5 up -157 slobodno..unutarnja pohrana neznam ali kao da bolje radi nego 1 put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Moderator
|
Citiraj:
actualy 3 files need to be modified : framework.jar, framework-res.apk and services.jar Samo kaj se tamo spominje kao Sense ROM-ovi od HTC-a. Mislim da je bilo na nekom download linku kad sam skidao ROM-ove sa onog kineskog bbs.anzhi foruma.
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
radio radi ludnica živa buka i jako je čisto,zvuk je na slušalicama od galaxy-a koje su se jedva čule prije ovo mi se zasad najviše dopalo izgleda da je Goran imao pravo što se tiče izrade particije na sd -u sve je jako fluidno i na defaultu |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://uot.dakra.lt/kitchen/ Uploadao framework-res i systemUI gore i kao izmjenit ga sa online alatom, kasnije nakon par minuta dobiješ DL link na zip koji preko recovery-a baciš i štanga. Nije niš promenilo ![]()
![]() |
![]() |
#922 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | ||
JDM
|
Citiraj:
hmm... taj update za ikonu baterije je slozen preko OUT Kitchena za koji je Vuco ostavio link u zadnjem postu, ja sam sebi slagao par varijanti menija i ikona u mobu preko njega, sad sam bas restartao mob da vidim sto mi pise, i sve je oke, ne pise mi odmah incorrect code i ne pise dolje correct umjesto emergency call... moguce i da je do roma, na kojemu si romu trenutno? ja sam trenutno na kinezu 2.3.5 koji se moze clockat... Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: KeiOffice. 07.01.2012. u 23:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
još će ljudi misliti da nisam normalan, treba mi baš to, ali kod mene NE RADI... ajd probaj ako si na 3g signalu prebaciti na 2g, ja ne hvatam 3g pa možda je do toga... a ne znam što bi moglo biti sa mobitelom da ne radi, jer na kraju poziva zavibrira ali na početku ne... ovo mi ne radi niti sa jednom aplikaijom ove vrste niti na jednom romu, osim na cyanu koji to ima u sebi, ali zna se koja je njegova boljka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Ej, jel još netko skužil da naš mobitel može skinuti traženje pina za tele2 kartice? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Tu je v6 skripta koristite ju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Banned
|
pozdrav...
Primjetio sam jednu jako zanimljivu stvar na kineskom rom-u koji se moze clockat. Taj rom je rom za mobitel U8660 !!! Sad sam ga rastavio da vidim sto je poskidano i imam sta vidjet. Ajde vi koji imate taj rom, odite u mobitelu na settings->phone i tamo vidite model mobitela koji vam pise? Jel to neki drugi model mobitela, jel postoji Huawei U8660? Ili je to lik koji je napravio rom samo tako napisao kao to je upgrade u8650. btw, gdje se moze skinut novi benru89 taj novi framework? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|