|
![]() |
#872 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
kinez + market
Evo onaj clockani kinez + sam dodao Market http://dl.dropbox.com/u/4505125/SonicROM/k1.zip Na tom linku ce bit za 15ak minuta, ja ode spavat. Javljat ce sad 404 error al za 15 minuta ce bit gore 100% Nego sad vidim da su ti kinezi ludi u 3pm. Ajde dajte najbolji ROM da je 2.3.5, i da je stock onaj po kojem sam radio. Znaci stock rom ociscen, i clockan, pa da samo dodamo market, i jos koju app i skinemo ove neke njihove, dodamo eng root explorer i sto jos treba... Pa da imamo jedan ultimativno najbolji rom. Dajte vidite koji je rom najcisci i najbolji pa da ga jos malo sredimo. Taj market samo je nezgodan sto ga nemaju. E i jos nesto, na koliko je sigurno drzat ovaj nas mob na kojoj frekvenciji radi stabilno? Sad sam stavio no frills stavio sam 800 i nesto i smrzno se ![]() I koji je ono app, onaj krug zeleni na taskbaru gore? Na kinezu ovom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Najcisci kineski rom je custom 2.3.5 koji sam postavio jos prije, a ovo za market i nije neki problem, tko moze instalirat custom rom moze i google appse i ima market... To zeleno ti je baterija samo je drugacija ikona, meni osobno je tako i najbolje jer pise na koliko je % baterija puna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Bravo dečki... bili ste vrijedni. Interesira me da li u tom k1 rom-u ima CIQ odnosno Carrier iQ. Da li je to netko testirao ? Naime to čudo od rootkita generira "mali milion" logova i to se s vremenom nakupi i jako usporava ovo malo čudo od moba. Ja sam na Huawei U8150 Ideosu malo testirao neke stvari kada radi i vidio da generira (bez CIQ) cca 1500-1900 logova tj. tekstualnih datoteka, međutim u radu je to nemoguće pohvatati i vidjeti namjenu toga svega. Međutim bilo što da se radi on generira te liste (logove). Naime U8650 mi momentalno nije dostupan da stavim to gore i da vidim jer je mob od sina, pa kad on dođe kod mene ja malo čeprkam po njemu a Ideos mi je od žene no naravno to nije isto jer je gore Froyo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...50-black/d267/ neznam jel netko stavio ali 545kn novi WTF u cem je fora ![]() EDIT ![]() ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 07.01.2012. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
JDM
|
Citiraj:
@ fre@k, ta cijena je za pretplatu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Pozdrav! novi sam ovdje, ali sam i ja vlasnik ovog telefončića ![]() samo pitanje ako može, kako radite backup telefona? recimo probao sam sa rom menagerom, ali tamo mi uopće nema ponuđeno huawei u8650 pa sam probao sa huawei Ascend 2 i kao radi nešta i onda se restarta i uđe u onaj bios like ekran i pita da li ga želim restartat, update-at sa sd kartice.... pa ako netko može reći kako napraviti kompletan backup? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]() i ostajem na ovom romu zauvjek vrti angry birdse od šale |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
CIQ je instaliran na mobu u /system/bin/iqmsd, ali nije bio pokrenut (2.3.5 kinez). Svejedno sam ga izbrisao ![]() Sve vise mi se cini da je ovaj Android jedno veliko sr***. Ne postoji mogucnost kontrole sta se pokrece i kada, tko se spaja na net i zasto... kaos. Tko se docepao roota i konzole, nek samo pogleda koji procesi se vrte sa "ps aux" ili s TOP-om. Pa onda sto se spaja na net i kuda sa "netstat -nap". Google serveri, ad severi za appove koji su "free" ali imaju bannere... Recimo da me nije briga sto google skuplja moje podatke, updejta u pozadini svoja sr*** bez pitanja i sto se reklame prikazuju... ali sve je to u redu dok ste na WiFi-ju. Sad zamislite u roamingu, idete zrtvovati 10kb da provjerite mail, a ono preko 3G-a u 2 sekunde ode megabajt a ne znate ni tko ni zasto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Tek kad netko napravi AOSP Rom CIQ ce se moci ukloniti, obicno je toliko integriran da u preko 75% slucajeva, uklanjanje CIQ-a rezultira soft-brickom uređaja. Masu postova na XDA forumu je upravo u vezi toga, ljudi idu maknuti CIQ s nekim od alata i onda na kraju moraju nanovo flashat rom. Nije neki problem, ROM je lagano flashat ali džaba posao onda. Rjesenje je neki developer koji zna malo vise, da napravi svoj, ili porta neki AOSP build sa bliskog Huaweia, ako ima koji takav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Banned
|
Antutu cpu master Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: tuba. 07.01.2012. u 13:51. Razlog: neispravan link i popravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
JDM
|
Ne budi naporan, kinez ima slobodno oko 100mb nakon ciste instalacije, kad stavis google appse bez kojih ti market ne radi onda imas isto oko 80tak mb, ako zelis 100 mb rama slobodno na mobu pobrisi sa root explorerom google appse ili instaliraj kineza sa linka koji sam ja dao gdje nema google appsa u njemu pa skidaj aplikacije rucno ako ti je tako lakse! |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
JDM
|
Ajde molim stani i pročitaj sa razumijevanjem zadnjih 2-3 strane ovog topica, ja sam jucer stavio link na novi kineski 2.3.5 koji se moze clockat, on nije toliko ociscen od aplikacija kao prosli kineski rom koji sam stavio, ali ako se ne varam rama je i na njemu bilo slobodno oko 100tinjak mb sa cistim romom, kada stavis google apps bilo na ovaj kinez koji se moze clockat ili na starijeg kineza koji se ne moze clockat, ostane ti nesto vise od 80mb rama slobodno jer se tada na mobu vrte i google servisi koji uzimaju dio rama! Dakle, ili si stavi rom bez marketa ako toliko patis za time da imas 100mb rama slobodno, ili stavi ovo i suti i budi sretan sto je netko drugi napravio posao za tebe i stavio rom koji se moze clockat a da odmah dolazi i sa google apps tj marketom!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
KeiOffice, hvala na još jednom Kinezu. Istina jedva sam ga našao u moru zadnjih postova i linkova. Ja osobno i dalje furam onog prvog kineza (DL link je na 1121_2_1 ), ali možda i probam ovoga koji ima OC kernel ukomponiran iako veliš da nije toliko čist kao inače. Zadnjih dana se upoznajem malo sa tim prčkanjem po Androidu. Prvenstveno bih htio izvuć iz TELE2 onu traku sa wi-fi, GPS-om i ostalima iz notifcation bara i stavit ga u Kineza. Da prorade supercharger skripte bi mi bio ponovno Božić, ali i to će jednog dana doć.
![]() |
#893 | |
JDM
|
Citiraj:
Nema na cemu. Istina, ima malo vise aplikacija od staroga kineza, no nije to neki problem, root explorer to ionako sve rijesi ![]() Btw. ako budes stavljao taj rom, root explorer je na njemu vec instaliran ali na kineskome jeziku, pa nije bas od previse koristi, tako da si pripremi neki drugi program sa kojime ces imati root pristup pa maknuti izmedju ostaloga i taj root explorer na kineskom, meni osobno nije htio instalirati engl verziju root explorera preko ovoga na kineskom, pa sam prvo sa titanium backupom morao maknut kineski root explorer pa staviti verziju na engleskom... Ja sam se danas igrao malo sa android kitchenom preko cygwin-a ali nisam uspio slozit rom koji mogu instalirati, uvijek mi neke errore izbacuje, a u android kitchenu ima opcija da se slozi podrska za init.d skripte na rom... Sto se tice alatne trake u notificationu iz tele2 roma, ako se ne varam aplikacija koja se nalazi u system/app imena "ToolBox.apk" i moze se postaviti kao widget je izgledom ista koliko me sjecanje sluzi kao i alatna traka iz notificationa, tako da vjerujem da samo treba naci nacin na koji je sloziti u systemui.apk i framework-res.apk jer koliko sam ja pohvatao stvari, tamo se nalazi sve vezano uz sucelje i notification bar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Moderator
|
Citiraj:
Root explorer je i dalje najbolji za takve stvari. Ovo drugo nisam znao (za toolbox.apk) i nisam 100% da je to to, ali može biti. Ali da, framework (točnije 3 fajla odnosno apk-a) su zaduženi za stari u notification preview-u (ono di stoje u TELE2 ROM-u power opcije) i baru (sat, ikonice i ostalo kaj se pojavljuje gore). Možda je najjednostavnije rješenje ("kopirati" ta 3 fajla iz TELE2 ROM-a i staviti ga u Kineza) i ono koje će raditi ![]()
![]() |
![]() |
#895 |
Banned
|
a gdje skinete root explorer probo sam sa puno linkova i neradi a na marketu košta 1$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
JDM
|
Citiraj:
Evo probao sam samo kopirati te fajlove preko root explorera sa tog ruskog roma koji ima notificatione na kineza, i ne sljaka, mob je u bootloopu ![]() Dakle taj "najjednostavniji" nacin ne sljaka ![]() Ako je aplikacija pravilno uninstallirana ne bi smjelo biti njene ikone u app draweru, moguce da ostane ikona na homescreenu, ali u app draweru je ne smije biti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Registered User
|
instalirao sam ovog kineza od lean&mean i sve super radi, ali mene i dalje najviše muči neka aplikacija koja daje vibraciju kad se uspostavi poziv... callvibrate, phone settings managet i ine... rade samo kod završetka poziva, ali meni treba kod uspostave poziva, a ova logika da mob vibrira nakon završetka poziva nema mi nikakve logike... pa eto ako može netko pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne mogu naći temu za stari LG GT540, tamo se naveliko mijenjalo to u notifikacijama. Nego, stavio sam si battery indicator gore na ove klasične Huawei ROM-ove (da stoji postotak kao u CM 7 ROM-ovima), pa ako netko želi, neka si instalira preko recovery-a (install from zip ili kako je već opcija): http://www.mediafire.com/?ft221sit8893cia OPREZ GRO TOGA CE VAM SE POREMETITI U MOBU TAKO DA NE PREPORUCAM VISE DA SE OVO STAVI! @Tadeii Ovo: http://www.androidzoom.com/android_a...get_bhsws.html ? Citiraj:
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 09.01.2012. u 04:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Korisnik sam U8650 Sonica od neki dan i dobio sam unlock code od Tibora S. od 16 cifri. Medjutim, kod pisanja PINa se ne moze upisati toliki broj. Ako moze pomoc bio bih veoma zahvalan. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|