|
![]() |
#481 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Generalno sve 5, nisan napisao ovaj predzadnji post da bi se svađao, samo san rekao da san tija upilat nekoga na PM jer nisan htio zagađivat temu, a bilo mi je hitno u tom trenutku, a nisan se mogao posvetit proučavanju radi privatnih obveza. Slažem se ja s tobom da većina toga piše, ali je teško uletit u to "sve" bez nekih smjernica ![]() Nebitno, idemo dalje ![]()
![]() |
![]() |
#483 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pošto na I9000 Gingerbread-u 2.3.4 oneclick 1.7 ne radi i moram staviti modani kernel sa recovery-jem i root-om integriranim u sebi. Jel moze link? Moram li mob prije toga svega flashati? Mob je na VIP-u i lockan,trebam root da ga unlockam,znaci samo ga takvog sirovog na VIP-u koknem u DOWNLOAD mod i napravim ostatak operacije pod 3.Custom recovery? I što onda nakon što sam napravio Custom recovery,jeli mi mob rootan ili tek onda moram oneclick 1.7 ? Zadnje izmijenjeno od: Banx. 30.12.2011. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Samo da prijavim Samsung Nexus S ROM je Brainmaster ICS 4.0.3 Baterija 3 dana,13 h na 57% Je da ga skoro pa ne diram ![]() Desetak minuta dnevno razgovora i par poruka,al svejedno,ostavit ću ga dok sam ne crkne,pa da vidimo koliko dana može to biti.Prezadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() CM7 na Galaxy Mini, uz normalno korištenje, oko 2h WiFi-a, razgovora oko pola sata, ekrana oko 4h, baterija drži preko 3 dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#490 |
Premium
|
I jos jedno pitanjce,koji app da koristim za otkljucavanje SGS. Vidim da ih ima hrpa... I trebam li prije otkljucavanja backupati efs.rfs? edit:sve uspjesno backupano i otkljucano,ali imam filing da mi se usporio mob nakon otkljucavanja!!? I zasto ima samo 328 mb rama,kada je u spec. 512 mislim? edit 2:root-o sam telefon na nacin 3.Custom recovery...trebam li ja flashati mob ili ne ako sad zelim neki drugi custom rom? Na njemu je VIP original rom. Sve znam...sada...iskopo sam po netu. Zadnje izmijenjeno od: Banx. 01.01.2012. u 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Premium
|
Imam problem, naime ne mogu nikako isključit internet na Samsung Galaxy I5800. Posto mobitel nema widget za on/off interenta, jedina opcija je: postavke/bežično i mreža/mobilne mreze i tu sad imam "način rada mreže" i tu su 3 opcije: GSM/WCDMA(automatski), samo GSM i samo WCDMA. Ako stavim na GSM/WCDMA automatski samspojen na 3G/H, ako stavim na GSM, onda sam spojen na Gprs/edge. Uglavnom nikako se ne mogu osdpojit sa neta. I jel postoji neki pimpek kao na recimo HTC-u, widget za "mobile networks" tj internet on/off? Hvala EDIT: js prije sam sa marketa skinuo neki 2g-3g widget, alikad kliknem na njega on je u biti samo shorcut do postavke mobilne mreže, i tamo opet moram prebacivat u gsm-mod. Iako od toga nema nikakve koristi jer kad sam i u gsm modu opet sam spojen na net? |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
Naravno da bi to znao rijesit da je ovaj Samsung normalan mobitel. Ali posto nije, yebiga ![]() Verzija androida je 2.1, a kad dodjes u Settings - Wireless and Network - Mobile networks nema Data enabled, vec imas samo :Podatkovni roaming, Naziv pristupnih točaka, Načina rada(Gsm/Wcdma) i Mrežni operateri. Skinuo sam sa marketa internet onoff, pa sads njim sestra bude palila i gasila net ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Jučer sestri stavio na Galaxy Mini emanoN ROM. Mobitel odlično radi, obožavam ICS tranzicije među aplikacijama, ima i ugrađeni OC bez prethodnog namještanja dalvik-cachea na sd-ext, uglavnom brz i ugodan ROM. Preporuka.
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kupio veću bateriju za svoj SGS2, http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1239719 Savršeno, samo su me oderali ko malog majmuna. Uglavnom, ako možete kako nabaviti preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() oderali te jacini zandari ili... i ajd mi potvrdi dali je product code EB-K1A2EBEGSTD. poz
![]() |
![]() |
#500 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#502 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @Mikeyy, molim te potvrdi product code.
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
|
Šta zi zapeo za product code, ko da je bitno, original je. Taj je product code koji si napisao. Poklopac je malo manje od ravnine sa donjim dijelom, znači nije se skroz izravnao. Kamera je malo uvučena. Poklopac ide gore savršeno, stane u silikonsku oblogu koju sam naručio sa ebaya. Platio sam ovoliko: http://www.mobilefun.co.uk/genuine-s...std-p31732.htm 27,95 funti + 17,50funti pošta što je prvo deranje, ali ajde, pomirio sam se sa time, to je oko 300kn ukupno. Nakon toga mi je DHL poslao zahtjev od carine na PDV + carinski troškovi nekih 170kn + njegovo posredovanje u svemu tome 130kn, tj. 300kn još jednom. Majku sam im spominjao... Uglavnom, ili se oprostiti sa 300kn ili dati još 300kn, dao sam još 300kn i dobio drugi dan. Inače baterija je iz Engleske do nas stigla preko praznika za nekih 3 radna dana. Naručio srijedu navečer prije Božića, zvali me iz DHL-a u utorak poslije Božića. Kao što rekoh, preporučujem bateriju, ali samo ako je možete nabaviti nekako da zaobiđete carinu i lihvare iz DHL-a. Što se tiče trajanja baterije, meni je stara trajala oko 12 sati. Imam jako puno poziva dnevno u radno vrijeme, sinkronizacija mi je uključena non stop, kalendari i e-mail, surfam ponešto. Ova baterija mi izdrži cijeli dan, tj. oko 16,5-17 sati sa tim da je ostatak vremena uglavnom na wi-fi, ima surfanja, twitera, sitno poziva nakon radnog vremena. Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 06.01.2012. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Inače sve šta stiže iz UK uglavnom stiže preko DHL-a, agentom. Trebao si im reći da šalju običnom poštom, platio bi sigurno 130kn manje, a možda bi i carinu prošla... Ja i neki prijatelji smo naručivali nešto iz UK i svima se desilo ovo što i tebi, pa znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sto se tice carine to si mogao lako izjeci ;-). edit: neki UK ducani ne zele slati obicnom postom jer im kradu posiljke. bas sad imam takav slucaj kad su inzistirali na curier sluzbi tako da sam slao frendu u IT jer zandarima nedam ni lipe :-).
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
|
Pa daj me prosvijetli kako izbjeći carinu, mene oderu svaki put čim nešto imalo vrijedno naručim, bez obzira da li je DHL ili obična pošta. Ovo sa DHL-om nije bilo normalno, inače samo carina pukne PDV. Meni uvijek završi na osječkoj carini, i stvarno su temeljiti, svaki puta ako je nešto sa ebay-a oni traže broj transakcije da usporede račun sa onime šta piše na internetu. Uvijek gledam da će mi naplatiti PDV i tako računam cijenu, tako da mi se malo šta isplati uzeti izvana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam naručio 3500mah s poklopcem za 40-ak kn ![]() ![]() http://www.ebay.com/itm/190615925763...84.m1439.l2649 |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
Eo ja sam stavio na svoj s i9000 ICS Onecosmic's,znaci sad je android 4.0.3. Uglavnom flasho sam ga i ubacivo razne ROM-ove 20 tak puta u tjedan dana. I ovaj mi je za sad naj... a ti Mikeyy,ne kontam kako te deru u Osijeku na carini. Ja uzimam redovno 5-6 stvari mjesecno i preko 30 funti ponekad,bez ikakovih davanja... Jednom su mi poslali za neku igru obavijest i da platim 70 kn...samo sam postara uputio nazad... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|