|
![]() |
#452 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
evo ista stvar kod nas - 26kn ![]() Ne znam zbog cega ti je trebao bas origigi samsung? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam probao. Nije mi palo na pamet da ima tak glupi konektor da i plastika mora uc unutra a ne samo metalni dio, ako je tako kako kazete :S Razmisljao sam s onog aspekta da ako su sad standarnizirani (skoro) svi punjaci i mobiteli na micro usb da bi trebao i bilo koji kabel se moc ukopcat... My bad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ovaj sto si stavio link je jeftilen sa baje koji je tamo pola cjene ;-). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ljudovi, kako rootati SGS2? Gledam sam po XDA i tamo ima 100 nekih kernela, Odin itd... Kada sam tražio kernel koji meni odgovara (T-mobile SGS2) vidim da ga nema (KK1 koliko sam skužio treba tražiti, a našao samo sa oznakom KK2 i KK5). Kod Desire je to bilo super lagano, ovo mi već ide na živce. Postoji li koji lagani način za nabaciti root na t-mobile SGS2? Htio bi si staviti originalni rom, ali samo da ima downclock kada je mobitelu isključen ekran kako bi uštedio nešto baterije. Ako može i prijedlog takvog roma ako netko zna. Također, dali je uspio port Sense 3.0 na SGS2? Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
|
Citiraj:
imas nekoliko nacina rootanja sII. CF-root (kernel), superoneclick, S2 Root. moj savjet ti je da se bacis na citanje, jer lako je dobit ciglu, ako bas uopce neznas sta radis. Odin je softwer od Samsunga za fleshanje. Mobile ODIN je sw od ChainFire-a (pisac CF-Root kernela) koji ti omogucava fleshanje direkt na mobu (stock romova + automatski root). citaj, citaj i citaj jos po XDA i nakon toga odi napravi sta treba, to ti je moj savjet. ako hoces posaljem ti C/P mojih biljeski na PM pa ti mozda razjasni neke stvari ;-). ![]() edit: pocni odavde http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1075278 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1103399 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1125282 i prije svega pobrini se da napravis BACKUP EFS-a da nebi bilo... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1068193 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1068193 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1308546 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1336635 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1314719 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859914 poz edit2: ukucaj *#1234# i paste ovdje Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 23.12.2011. u 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
Zahvaljujem. Već sam neke od njih čitao, morat ću preći po svima. Nego odmah sam primjetio da se nigdje ne spominje moja verzija kernela, barem ja mislim. Znači ovo mi piše na "O telefonu": Android verzija: 2.3.5 Osnovna verzija: I9100BOKJ1 Kernel verzija: 2.6.35.7-I9100BOKK1-CL511356 root@DELL150 #2 Broj verzije: GINGERBREAD.BOKK1 Rijetko gdje se spominje KK1 u tim temama, ali nikada u veziji BOKK1. Koliko sam vidio ovaj firmware se koristi u DE, AT, HR na T-Mobile mobitelima. Je li bitno pogoditi točno kernel? ![]() EDIT: Sada sam tek vidio tvoj edit. Ovo dobijem kada ukucam kod. PDA: I9100BOKK1 PHONE: I9100BOKJ1 CSC: I9100CROKJ4 Build Info: Thu Nov 3 13:41:40 KST 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Još jedno noob pitanje, ako rootam sa superoneclick, kako gore nabaciti clockworkmod recovery? EDIT: Sada sam pročitao prvi post, pa vidim da se može preko Rom Managera. Pokušat ću nakon rootanja tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#468 |
Premium
|
pozdrav svima i sretan bozic ![]() moze kratko objasnjenje ove 2 opcije jer na googlu bas i ne nalazim kratko i jasno objasnjenje: "push messages" pod Messaging - ja bi to iskljucio ako nema veze sa SMS-ovima da mi ne zdere slucajno promet jer MMS ionak nikad ne koristim. "cb activation" - sta je ovo? jel to ono kad dobijem postavke za MMS,net,... ili je ovo nesto drugo sto ce mi zderat promet pa da to odma bacim na disable? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne diraj dok je ispravno. ![]() Isključi notifikaciju e-maila i auto sikronizaciju pa češ sam ručno provjeriti. Tako je meni produžio trajanje baterije i najmanje troši data paket. Neće ti ništa žderati promet dok nije uključen na automatsko ( većinom tipa social mrežama tipa twitter, e-mail i facebook po defaultu namješteni svakih 5min , no imaš veći izbor isključivanje, 5 min do 5 sata) Koliko znam , najčešće svi aparati kupljeni kod operatora imaju namještene postavke Internet i MMS. Ako tebi smeta MMS i odeš pod Settings-Wireless and network-Mobile network-Access Point Names i izbriši MMS postavke. I mirna Bosna. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
|
neznam jesam ja corav or what, ali sta SII nema za namjestit normalni voice calling kao sto sam npr. imao na SE W980. znaci u imeniku pod nekim kontaktom snimim rijec i onda kad kliknem tipku na BT slusalici kazem to i zovem tu osobu (ako uspije naci ![]() ![]() znam za ovaj voice talk (dupli klik home buttona), ali to mi ne funkcionira ako nije na netu, kaze "please check your network and try again" ![]() kad kliknem dvoklik na BT slusalici zove mi zadnju osobu, ali ako kliknem jednom, sto je na SE 980W bilo za opciju voici calling, srusi mi se i kaze "the process com.android.phone has stoped unexpectedly. Please try again." ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
za ekipu sa SGSII - podatkovna mreža je isključena i nema onih strelica koje prikazuju kao aktivnosti prometa al ikona za 3g je stalno vidljiva - to normalno ili propustih koju opciju za isključivanje? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Oprostite sto spamam tu. Iso sam starcima otkljucat jednu nokiu sto je nebitno. I sad dodu oni meni da ce od 1.1.2012. sve operateri morati davati otkljucane uredaje tj. da ce se za 0kn moci da ti dodes kod njih i kazes ja hocu da mi ga otkljucate. Isto tako da ce se moci raskinut ugovor bez ikakvih penala,tj. da nas vise nece moci samo tako drzati u saci. Da li je to istina i da li je itko drugi vidio taj prilog na TVu? Sve najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
settings->wireless and network -> mobile networks -> network mode -> prebaci na gsm only.
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=226056
![]() |
![]() |
#476 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() I vjerovao ili ne, temu san pročitao kad sam se rješio ispita i posla i u temi ne piše skoro pa ništa, uglavnon se sastoji od individualnih problema i rješenja ili djelomičnih rješenja istih koje je teško upotrijebit ako baš nisi u toku, a nisam u toku. Ne piše čak ni sitnica kako naprimjer spasit kalendar, a odgovor na to koliko god banalan bio meni recimo puno znači jer u njemu iman 200+ unosa (ne FB gluposti, nego konkretnih stvari). Uglavnon, nebitno, fala A.J. na konkretnim informacijama, malo sam se i sam pozabavio s svim tim skupa kad sam dobio neke osnovne smjernice i rezultat je da sam sad na Darky 10.2.2, još ću malo proguglat kako to dodatno nadogradit, pa nek stoji tako dok se ICS ne stabilizira malo....
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Drago mi je da si uspio. Sorry, ali vise od toga ti nisam mogao pomoc. Imao sam puno svog posla, a premalo vremena. Vec par mjeseci imam sgs2 i zaboravio sam kako sam sta radio sa sgs1. Nedavno je izasao darkyota s kojim je olaksano, ali trazi određene verzije da bi se moglo koristit. sad vidim da je 10.2.2 zadnja full verzija od darkya, ali zato ficeto radi base verzije za koje on i ostatak ekipe rade modove s kojima prilagodis mobitel po svojoj zelji. Ovdje mozes vidjet koji modovi su dostupni za svaku verziju. ![]() Preporučam ti da prije napravis backup u recovery sa nandroidom za svaki slucaj da ti se nesto zblesira zbog isprobavanja raznih tema i slicnoga. Uzivaj u isprobavanju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Titanium Backup Pro - za njega si čuo, skinuo, i naravno pročitao sve u podtemi "Android aplikacije", u kojoj ima više manje sve o tematici aplikacija i backupa podataka. A što se kalendara tiče...syncat sa google-om? ![]() I da, sve to piše - ili tu ili pod "Android aplikacije". A o tome da sam lijen pomoći, tu uopće nemam komentara. I naposlijetku, ako sam nešto krivo shvatio iz tvog posta, ispričavam se. ![]()
![]() |
![]() |
|
|