|
![]() |
#24211 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24212 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Eeevo baš, ja, evo, baš ![]() Krkljanac vulgaris!
![]() |
#24213 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas : Hobotnica na salatu i oslić s krumpirom.
![]() |
#24216 |
Guest
|
Joj, meni to tak dobro, ali dobim sijedi čekajući da se ispeće ![]() Kod mene danas bakalar na juhu sa krumpačem ![]() |
![]() |
![]() |
#24217 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24218 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jadranske ulovljene ljetos sam davnih dana pojeo tako da sam bio primoran kupiti smrznute od leda. Oa patagonijska sr..nja nisam htio uzimat. Na sve strane pričaju o Bakalaru kao da je to naše nacionalno dalmatinsko jelo. Dalmatinci su počeli pripremati Bakalar tek u 15 stoljeću kad su im ga prodali digići Mlečani. I to ga nisu jeli svi nego samo bogati (kao i danas) dok su ostali jeli plodove jadranskog mora.
![]() |
#24220 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
E danas orada ikrumpiri, a sutra prava gozba. Puretina, odojak, teletina, janjetina, kuhana kokoš, nokle od guščje jetre, 3 vrste krumpira, mlinci, francuska salata, meso iz rasola,.....
![]() |
#24224 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24225 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Danas riblja juha , škampi i švoji (listovi...) http://www.pohrani.com/f/3x/ba/3FypvV5Q/dsc00059.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24226 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Oslić i pomfi ![]() (sigurno je sigurno) ![]()
![]() |
#24227 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U jednoj tavi orade a u drugoj pastrve, uz to krumpač-šalata. Ostatak ribetine budemo očistili i utopili u maslinovom sa hrpom peršina i češnjaka ![]() Pozdrav sa brega ![]()
![]() |
#24228 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Rani rucak jadranska lignja (uloveljena preksinoc),kelj. Zatim kasni rucak Bukva ili Boba (Boops boops ) na gradelama pripremljena uz dodatak domaceg istarskog maslinovog ulja persina,cesnjaka, nakon toga vecera przena papalina:-)Vino istarska Malvazija, a za pojedince i Grasevina.Naravno sve u vlastitoj reziji jer je poslodavac zaboravio na nas:-) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24229 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Oslić + grah šalata! ![]()
![]() |
![]() |
#24230 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
losos sa krumpačem ![]() prije toga juhica od povrća ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24232 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pošto nisam ljubitelj ribe a lijepih lignji nisam našao danas za ručak su bili šampinjoni sa jajima i zelena salata, jedva čekam da prođe ovaj dan jer makar sam pojeo 2 puna tanjura bit ću galadan jaaako brzo...
![]() |
#24233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
mrzim ribu a morao jesti šarana i štuke valjda,tako da sam bio gladan cijeli dan,pivo me drzalo do sada,gotova francuska salata,odo se ubiti ![]() a poslije 12 malo pečenice,francuske salata i zelene,pa sve ostalo sta ide uz to,ni neznam sta je stara sve pripremila |
![]() |
![]() |
![]() |
#24235 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ujutro: špek, dimljene/sušene pečenice, pršut od braće pivac, masline, feta, gauda i francuska salata. ![]() Hrpetina kolača i popratnih slastica. Ručak: oslić i krumpir salata. Večera: zbrojite doručak i ručak pa dobijete večeru. ![]() Sad odo malo ubiti oko pa oko 22h van s ekipom popiti koju za Božić . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24236 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24237 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas radio cijeli dan pa kao postio sa par kifli i dukatelom. Nikakve ribetine ne volim niti želim jesti. Čovjek se pošteno od ribe nije najeo. Nije to-to dok ne rokče i kokodaće po dvorištu ![]() Sad je pak već dan gotov i normalno pečenka je tu. Najljepši dio sam uzeo - od plečke prema rebrima ![]() Sad koji kolač i može se mirno u krevet ![]()
![]() |
#24238 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24239 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Na selu bi rekli "kad kokoši odu spavat može se i početi Badnja večera" i u mojoj obitelji su se uvijek toga držali ![]() Otkad znam za sebe večerali smo oko 10 navečer na Badnjak. ![]() (OK kokoši idu leći čim se smrači ali metafora stoji ![]() A i uostalom danas uopće nije zapovjedani post, tako da smo mogli i od jutra ![]()
![]() |
![]() |
#24240 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
uuuu ko mene sarma, pire, pečenka spečena na krompiru(nazalost samo u rerni), pohana piletina(i prsa i batci), domace kobasice sa malenog gospodarstva iz nuštra(čitaj: sto manje gospodarstvo, to bolje kobasice, vise ljubavi u njima, s cim se mogu slozit jer sam probo svasta i mogu rec da je ovo jos najbolje sta sam dosad ![]() a da apsurd bude jos veci to je bilo spremljeno samo za nas troje :P nailepši badnjak ikad!!! p.s. a i sljedecih par dana ![]()
![]() |
|
|