|
![]() |
#4291 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#4292 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jel ima itko problema sa logiranjem u Origin???? ...izbacuje mi da mi Email, OriginID ili sifra nije tocna. Nisan minja sifru a i bija san logiran i igra kad me odjedanput izbacilo i od tada se nemogu logirat. I dalje san logiran u battlelog ali nemogu uc u nijednu mapu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
Premium
|
meni isto. do origina je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Neradi ni meni. To pokretanje 5 različitih stvari da bi mogao igrat online je totalna debilana. Steam to ima puno bolje odrađeno, do dobro, šta je tu je, samo da radi. Citiraj:
A jesam nešto filtriro bio, al izgleda ne dovoljno i krive stvari. A za TS, mogu doći nekada al mislim koliko ima smisla. Ja to casual igram i danas mi je drugi dan u cijeloj povijesti BFa tak da ono, neželim nekome pit živce ![]()
![]() |
![]() |
#4298 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
"NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress" @pupo: niko nikog ne ubije, al ak se dođe na TS , onda nisi tamo da blejiš ko tulac, nego prema dogovoru se ide na pointove . Simple. Nitko od nikog ne traži da treba biti pro , ALI treba se reci tko/cime i od kuda te netko ubio. A ne da onda cjeli squad naleti na tog protivnika. Pm, ako si za. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4300 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ni ja se nemogu logirati na Origin. Dok 3 frenda igraju normalno.... doduse oni jos nisu uzeli B2K pa je mozda do toga.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
aka Striko
|
Upravo s Facebooka: " We're aware of the issues accessing Origin. We’re investigating the cause, and will provide updates ASAP. Thanks for your patience. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4306 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
PC Game Servers Stressed last updated: Tue 13 Dec 2011 12:45:00 PM CST -0600 http://www.ea.com/servers/battlefield3
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
ja nisam kupio jos expanziju ali neradi mi ni ostalo i koliko vidim na forumu bc hrpa ekipe nemoze se logirati origin je u klincu...to sam tvrdio jos na samom pocetku da je steam zakon za origin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Hah eto sad opet probao uci u bf3 kad mi origin kaze da mi se user name i password ne slazu ![]() ![]() Igrat nisam ni probao precudno je i ovak. Dali jos nekome se to dogada??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ma ni ja nemam ekspanziju.... ali bogami stari kupit cu je eventualno pred bozic ako bude snizenje jer mi se ne da davat 100 kn za 4 mape igre koja ne radi. Bez obzira sto su izgleda jedine cetiri mape koje valjaju u bf3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4318 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je izbacilo da mi je račun blokiran jer sam previše puta upisao krivi password... obolio, da stvar bude gora kako ne igram neko vrijeme zaboravio koji sam mail i pass koristio jer mi je drugi mail i pass za bfbc2 (origin je automatski napravio novi acc), a imam i treći jer mi više ne vrijedi email adresa od prvog. Teški kupus, izludio se dok nisam našao passworde i na kraju skužio da je problem kod njih (nakon što sam se uspio logirat u battlelog i vidio poruku). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|