|
![]() |
#4261 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
E drito to. Svatko bez ikakvog beda moze napumpati k/d kolko hoce, ima bezbroj nacina i skoro u svakom ce biti beskoristan ostatku tima. Statsi, ko statsi su ok i zabavni i mislim da nikome "ne smetaju" i zato si fulao, problem je kako oni utjecu na gameplay i ponasanje ekipe. Po videnom lose. Vidim 5 puta boljih igraca od sebe koji quitaju, nece da se joinaju, farmaju kilove tunguskom i sl., da sacuvaju statse. A ako se ovo o beskorisnim bombama odnosi na mene fakat te ne kuzim;nikad ti se nisam ni obratio, a vec 2 puta mi uljeces sa: 1.ti si ptica 2.bacas beskorisne bombe i cinis da se pitam zasto ovaj forum nema ignore listu? Citiraj:
U biti nije dug ni bolan proces to unlockanje, zabavis se putem, i naucis nesto o svakom oruziju, al to sto se svi oko tebe ponasaju debilno je druga prica. Istinit transkript: squad:"idemo na point E" ja:"ne point E im je odmah pored baze -pada cim se maknemo, pametnije je zauzet sredinu i point C" squad:"nasi su ionako debili,ne mozeo nista tu,a na E cemo bar dobit bodova od zauzimanja i kilova" I tako... Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 13.12.2011. u 14:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4262 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ali kritizirati mogućnost unlockova u igri o kojoj ste vjerojatno sve znali prije kupnje je nevjerojatno... Volim achievements, unlockove,.. želim imati što veći KD, WL, SPM... i što više se zabaviti u procesu. Iz "iskustva" znam da kritika ovakvih ratia uglavnom dolazi od ljudi koji ga ne mogu držati u pozitivi. Ali ja nisam kupio igru sličnu WoW-u, već "moderan" shooter koji bi bez svih ovih dodataka bio ispodprosječan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Guest
|
Sorry stari, ali stvar ukusa. Ti svi dodaci su ovdje samo i jedino da produže "trajanje" igre. Još pogotovo u igrama u kojima nemam sva oružja na raspolaganju (ovdje očito nije ta situacija pa ju najvjerojatnije kupim ovaj, sljedeći tjedan). Meni su sve te kerefeke samo skretanje pozornosti sa FPS-a i gaming experiencea. Rekao, stvar ukusa! |
![]() |
![]() |
#4266 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Onda sorry i tnx ![]() Citiraj:
Sad sam ga zbog tebe pogledao i u 80h igre je 1.1. Tebi bi bez dodataka bio ispodprosjecan, neki od nas tvrde da je upravo zbog takvih dodataka ispodprosjecan, a kad te pusti groznica za istima, bilo da ostvaris cilj, bilo da skuzis da su besmisleni dok su lako nabavljivi na stetu ostatka tima, bar cemo se slagati u necemu ![]() Kad je BF2 izasao, osim vhyna, na netu su prvi filmici bili o taktikama na mapama. Kad je BF3 izasao na netu su prvi filmici o killstrikovima/sniepr montazama. Nesto se je promjenilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4267 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#4271 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovaj F35 ima turning circle of the moon. Čim usporiš - padaš, a moraš usporit ako želiš manji turning circle. Sukoj i Super Hornet ne gube visinu kod usporavanja. Lebdjenje na mjestu je klimavo i previše rizično Bolje da su ostavili Super Hornet. I jel se meni čini ili su smanjili air space u odnosu na Firestorm, Kharg, Caspian?
![]() |
#4272 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#4274 | |
aka Striko
|
Citiraj:
http://www.ascendanttech.com/wp-cont...2011/05/61.jpg Al danas ce biti hebeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Aha, ma nema veze. Inače, u slijedeća dva patcha najavljene mnoge promjene/dodaci, kao Commo-rose 2.0 http://forums.electronicarts.co.uk/b...ong-b2k-d.html sa tweeta: https://twitter.com/TomasDanko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
aka Striko
|
Inace, za one koji su pitali. Mape su generalno odlicne, prostrane, puno vozila. Zanimljivije. 7 Pointova ![]() Nova vozila , sve u svemu odlican posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
gadget freak
|
![]() |
#4286 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Danko86, možeš doći na moj TeamSpeak. PM me.
![]() |
![]() |
#4287 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bi al nekak ko da nema ljudi na serverima di me baci. Ja sam očekivao makljažu neku, a desilo mi se jutros da me bacilo na server di sam igro sam protiv neke trojice. A ja ono čitam kako mape podržavaju do 64 igrača i sav sretan idem igrati. Ekipa koja vozi helihoptere i avione, divim vam se ![]()
![]() |
#4288 | |
aka Striko
|
Citiraj:
EDIT: Ovo ti je moj filter: ![]() @ Danko86 : Ja sam Striko! Remember me?
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 13.12.2011. u 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ti izgleda ideš na quick match, nemoj tako, nego odi na multyplayer (gore kraj home), pa server browser, podesi si u filteru da ti izlistava samo 1-5 praznih mjesta servere, europe, normal (ne hardcore), ranked, punkbuster, conquest large ako preferiraš cq i to je to. Refresh and save filter buttončić dolje i you're ready to go ![]() Ako ti se igra svidi, a imaš headset, pm-aj strinu za ts ![]()
![]() |
![]() |
#4290 |
Talični Tom
|
Svida mi se b2k, mape su super, nova oruzja, vozila... Ocjena 5/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|