|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
NEC ND-3520A i čitanje oštečenih medija??
Planiram si kupiti tu pržu pa me zanima kakva je u čitanju malo zgrebanih CD-a i DVD-a?? Kod snimanja sam vidio da je čak bolja i od Pioneera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Snimio sam dosta DVD i CD medija sa ovom przilicom bez problema, a sto se tice citanja, nema gresaka barem za sada. Neki dan sam posudio iz videoteke DVD film i iako je medij bio dosta izgreban kopirao ga je na drugi DVD bez zastajkivanja i pogresaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Bok svima! ![]() Neki da sam kupio tu przilicu, Zadovoljan sa njome. Ali jedan me problem muci - zasto lampica na DVD svijetli sinhronizirano sa onom na kompjutoru (za HDD)? Da li to tako mora da bude ili? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad snimas nesto ili stalno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Jel to normalno ili... :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
A zasto je to tako... a kod nekih nije. Da nije neka greska su seriji? Kada si ti kupio svoju? Moja przi OK.. bez problema. Jos niti jedan CD ili DVD nije zaskartao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pa ne znam zasto mislis da ne valja. Kad pritisnem eject tipku upali se ta lampica i radi sekundu-dvije i kad ladica izade ugasi se, a kad snimas nesto valjda ocekujes da radi sinkrono sa HDDom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Imam ju i čita fenomenalno. Imam doma jedan jako ali jako zgrebani CD i jedan DVD ( prešo stolcem prek njega) stari DVD-a ga je tu i tamo s mukom čitao, al NEC bez beda
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |