![]() |
NEC ND-3520A i čitanje oštečenih medija??
Planiram si kupiti tu pržu pa me zanima kakva je u čitanju malo zgrebanih CD-a i DVD-a?? Kod snimanja sam vidio da je čak bolja i od Pioneera.
|
Snimio sam dosta DVD i CD medija sa ovom przilicom bez problema, a sto se tice citanja, nema gresaka barem za sada.
Neki dan sam posudio iz videoteke DVD film i iako je medij bio dosta izgreban kopirao ga je na drugi DVD bez zastajkivanja i pogresaka. |
Bok svima! :)
Neki da sam kupio tu przilicu, Zadovoljan sa njome. Ali jedan me problem muci - zasto lampica na DVD svijetli sinhronizirano sa onom na kompjutoru (za HDD)? Da li to tako mora da bude ili? Hvala:o |
Citiraj:
Kad snimas nesto ili stalno? |
Citiraj:
|
Onaj s kojim je dosao iz trgovine.
Ne znam koja je verzija. |
Citiraj:
Jel to normalno ili... :confused: |
Kod mene je isto tako.
A valjda je normalno, jos mi ni jedan cd/dvd nije pogresno sprzio. |
Citiraj:
A zasto je to tako... a kod nekih nije. Da nije neka greska su seriji? Kada si ti kupio svoju? Moja przi OK.. bez problema. Jos niti jedan CD ili DVD nije zaskartao. |
Pa ne znam zasto mislis da ne valja.
Kad pritisnem eject tipku upali se ta lampica i radi sekundu-dvije i kad ladica izade ugasi se, a kad snimas nesto valjda ocekujes da radi sinkrono sa HDDom. |
Imam ju i čita fenomenalno. Imam doma jedan jako ali jako zgrebani CD i jedan DVD ( prešo stolcem prek njega) stari DVD-a ga je tu i tamo s mukom čitao, al NEC bez beda
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |