PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   NEC ND-3520A i čitanje oštečenih medija?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17821)

Snakey 20.02.2005. 23:29

NEC ND-3520A i čitanje oštečenih medija??

Planiram si kupiti tu pržu pa me zanima kakva je u čitanju malo zgrebanih CD-a i DVD-a?? Kod snimanja sam vidio da je čak bolja i od Pioneera.

vercetti 21.02.2005. 20:46

Snimio sam dosta DVD i CD medija sa ovom przilicom bez problema, a sto se tice citanja, nema gresaka barem za sada.
Neki dan sam posudio iz videoteke DVD film i iako je medij bio dosta izgreban kopirao ga je na drugi DVD bez zastajkivanja i pogresaka.

Red Worm 19.03.2005. 20:21

Bok svima! :)

Neki da sam kupio tu przilicu, Zadovoljan sa njome.

Ali jedan me problem muci - zasto lampica na DVD svijetli sinhronizirano sa onom na kompjutoru (za HDD)?

Da li to tako mora da bude ili?

Hvala:o

vercetti 19.03.2005. 23:31

Citiraj:

Bok svima! Neki da sam kupio tu przilicu, Zadovoljan sa njome. Ali jedan me problem muci - zasto lampica na DVD svijetli sinhronizirano sa onom na kompjutoru (za HDD)? Da li to tako mora da bude ili? Hvala
Kako to mislis?
Kad snimas nesto ili stalno?

SlavoS 20.03.2005. 03:16

Citiraj:

Originally posted by shady
Snimio sam dosta DVD i CD medija sa ovom przilicom bez problema, a sto se tice citanja, nema gresaka barem za sada.
Neki dan sam posudio iz videoteke DVD film i iako je medij bio dosta izgreban kopirao ga je na drugi DVD bez zastajkivanja i pogresaka.

koji firmware koristis.

vercetti 20.03.2005. 15:38

Onaj s kojim je dosao iz trgovine.
Ne znam koja je verzija.

Red Worm 20.03.2005. 21:00

Citiraj:

Kako to mislis?
Kad snimas nesto ili stalno?

Ne stalno... nego kada przilica nesto radi... przi, ucitava... otvara te zatvara vratasca. Kako svijetli na przilici tako i na HDD lampici na kompu.
Jel to normalno ili... :confused:

vercetti 20.03.2005. 23:37

Kod mene je isto tako.
A valjda je normalno, jos mi ni jedan cd/dvd nije
pogresno sprzio.

Red Worm 21.03.2005. 06:38

Citiraj:

Kod mene je isto tako.
A valjda je normalno, jos mi ni jedan cd/dvd nije
pogresno sprzio.

Ozbiljno ili se salis!?:confused:

A zasto je to tako... a kod nekih nije. Da nije neka greska su seriji? Kada si ti kupio svoju?

Moja przi OK.. bez problema. Jos niti jedan CD ili DVD nije zaskartao.

vercetti 21.03.2005. 14:25

Pa ne znam zasto mislis da ne valja.
Kad pritisnem eject tipku upali se ta lampica i radi sekundu-dvije i kad ladica izade ugasi se, a kad snimas nesto valjda ocekujes da radi sinkrono sa HDDom.

Isus 22.03.2005. 01:01

Imam ju i čita fenomenalno. Imam doma jedan jako ali jako zgrebani CD i jedan DVD ( prešo stolcem prek njega) stari DVD-a ga je tu i tamo s mukom čitao, al NEC bez beda

Red Worm 22.03.2005. 20:22

Citiraj:

Pa ne znam zasto mislis da ne valja.
Kad pritisnem eject tipku upali se ta lampica i radi sekundu-dvije i kad ladica izade ugasi se, a kad snimas nesto valjda ocekujes da radi sinkrono sa HDDom.

Ma , dobro kad je tako i kod tebe onda je sve OK! Probao sam kombinirati stavit DVD na slave i na master - isto. Ali jedan problem manje.. he,he.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17.