|
![]() |
#16352 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Uf nadam se da ce mi velicina pasat ![]() Biti ce mi zao Sasquatcha kada bum ga prodavao jer me je odlicno sluzio u ovih 9 mjeseci kaj je kod mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16354 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16356 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Baba sutra spava do 12 ![]() Nisam nikom reko. Osim Cuksu. I Destroyeru. I Vuci. I Adaksinji. I Zmijoljupcu. I Marku i Slavenu iz Protee kad sam išo danas po bužire. I ekipici na poslu. I Shoshyu i nekom liku s DB-a na kavi jutros. Ali nikom više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16357 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja krenuo jutros 7:45 put sljemena, laganini odvozio do gore, popio radler, pojeo strudlu, procitao novine, uzivao u sunceku, i onda krenuo dolje 57-55 kako vec ![]() ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/835/pc090346.jpg/ koliko vidim, sve ostalo je cijelo, osim sto niti jedna zbica nije prezivila... i sto sam sa pola sljemena morao trcati sa biciklom na leđima jer mi je cimer imao promociju sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16358 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() Mislim i ja cu isto da se razumijemo ![]() Kada smo ono rekli da se nadjemo u 15do11? Citiraj:
![]() kaj se desilo? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16361 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, kako si satrao kotač ![]() Inače, mislim da je Destro pričao da mu treba novi volan. Sad vidio na fejsu da Bizmark ima nove volane, ima i jedan u plavoj boji: slika plavog - 800mm 319kn ( ostale slike ) Apache modeli od 750mm su 289kn ( link ). No Apache ima veći rise (25,4 vs 12,7mm kod Bazooke).
![]() |
#16362 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
doleti mi kompletni bajk u glavu. -->
Nije mi nista, kaciga je popila kompletan shus, ali zamislite si scenu, padnete, srolate se i onda ko u usporenom filmu downtube postaje sve veci i veci (nisam zazmirio, he he) i cijeli bajk sleti na glavu i poklopi vas - to se sve dogodilo u trenu, ali meni pred ocima je to bio usporeni film. A bajk kak je pao na mene opizdi me u cjevanicu, skroz nisko dolje (gdje novi stitnici ne stite) i 2 prsta iznad koljena - i to me opalio posteno. Dobro da sam imao stitnike jer bi lijevo koljeno 100% nastradalo od bicikla. Dvije slije ![]() prva - iako sam bio u majici i suskavcu odrapio sam lijevu podlakticu posteno, grdo zgleda, ali to je malo jaca ogrebotina. S tom rukom sam amortizirao pad. druga - kad se malo bolje zagleda u sliku vidi se jaje aka hematom u nastanku, sutra ce vjerojatno biti i obojano u drugu boju ![]() Subota, tunel 10h. Kisa se ocekuje tek u poslijepodnevnim satima. the55mic, pope_on_dope s DB-a i ja danas se provozali Sljemenom.
Turbo standardna ruta: Leustek-18-20-Dotka Pope je uspio na spustu snake bite-at gumu i strgati lanac (istovremeno), dobro da je s njima isao "Sport Billy" koji je iz supersaka izvukao zracnicu, power link i pumpu ![]() A ja sam pak krstio Jekylla, i to na 3m sirokom brzom makadamu onom kojim se juri par sto metara nakon Puntijarke. Naravno, tamo gdje nitko ne pada. Pogodim kamencinu koja mi odbije prednji kotac u stranu i izbaci me iz putanje, hvatam pravac i taman kad sam stabilizirao bajk i smotao volan da se dovedem na sredinu staze u gomili lisca opet nalazim svoju kamencinu, hop prednji kraj skace u stranu a kako je smotan volan ode bajk previse di ne treba a ja prek njega. Docekam se na podlaktice, napravim roll i zaustavim se ledjima na zemlji i pogledom u nazad...i tek sad dolazi prava stvar!!! ![]() Nije mi nista, kaciga je popila kompletan shus, ali zamislite si scenu, padnete, srolate se i onda ko u usporenom filmu downtube postaje sve veci i veci (nisam zazmirio, he he) i cijeli bajk sleti na glavu i poklopi vas - to se sve dogodilo u trenu, ali meni pred ocima je to bio usporeni film. A bajk kak je pao na mene opizdi me u cjevanicu, skroz nisko dolje (gdje novi stitnici ne stite) i 2 prsta iznad koljena - i to me opalio posteno. Dobro da sam imao stitnike jer bi lijevo koljeno 100% nastradalo od bicikla. Dvije slije ![]() prva - iako sam bio u majici i suskavcu odrapio sam lijevu podlakticu posteno, grdo zgleda, ali to je malo jaca ogrebotina. S tom rukom sam amortizirao pad. druga - kad se malo bolje zagleda u sliku vidi se jaje aka hematom u nastanku, sutra ce vjerojatno biti i obojano u drugu boju ![]() Subota, tunel 10h. Kisa se ocekuje tek u poslijepodnevnim satima. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 09.12.2011. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16364 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
vidimo se u 10 sutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16365 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
max me vec kontaktira i lipo predstavija vilu ali ja san osobno skeptican prema marzu jer san cua da se pomalo gasi a i nekako mi je stara (6. god) pa mi je nekako puno dat 1250kn za vilu koja mi nije tako napeta (ipak san RS fan i to je moje subjektivno misljenje) i jos je moran servisirat i eto me na 1500kn, a za 1800kn iman pike 454 dual air star cca. god dana. al u svakon slucaju vila izgleda u ok i po testovima dobiva dobre ocjene al mi cijena ni po gustu... max ako budes mislija smanjivat cijenu javi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16369 |
Registered User
|
mtb-cesta-zima-popodne-kisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Zugspitze (2962m) Po kojem se krsu lik spusta, svaka mu dala @jed2i Ja cu turisticki uz odmore na strateskim mjestima, ipak mi je ovo 3. dan za redom, a i tko zna sto ce me sve sutra zatezati kad se dignem iz kreveta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16371 |
Ex-Gastarbajter
|
ja sam ziv, cak nisam ni pao ![]() ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/171/pc090347.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16372 |
Registered User
|
ono od 2.40 do 2.50 izgleda grdo stvarno..mislim da bi moro helic doc po mene da probam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16373 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
ovaj tip s videa je manijak Nik - može ja sam za turizam do gore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16374 |
Ex-Gastarbajter
|
malo gledam, ima toga tonu, trazi se obruc i zbice za zadnji kotac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16375 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Odlican skill ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16376 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
WHAT? -- Max, bude ti mali taj enduro. Kad već trošiš novce, potroši ih kak spada. ![]() Definitivno pregledaj u kakvom je stanju bajk, sile ima smjernice ( ![]() ![]()
![]() |
#16377 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bit će mu bolji nego L u svakom slučaju. S obzirom na STA, ako će mu biti sitno kratak (iako sumnjam), offset štanga će riješiti sve probleme (bez negativnih utjecaja koja ona može imati na biciklima sa manjim STA). Lulica 60-65 ili 70mm i onda mu mora biti dobar. Bio po bajk kod Bizmarka i vidio volane. Možda čak i padne onaj od 800mm pa ga se skrati. Još bum u ponedjeljak otišao vidjeti srebrni kojeg nije danas imao.
![]() |
#16378 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Max sta uzimas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16379 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005