|
![]() |
#23941 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Panorama, podvarak je mrak klopa. Imam i sada jednu porciju u fridzu, ali to tek nakon što nestane sarme ![]() U petak sam bio u ZG na večeri i jeo sam domaće krvavice, dinstano kiselo zelje i restani. Bokte, kako je to dobro!! Trouble, traži mi gdje ima kupiti krvavica gore! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23942 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23943 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23944 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23945 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Čapljina - Trebižat - Međugorje - desno prema Čitluku, otprilike kilometar prije Čitluka skretanje lijevo za seoski gospodarstvo Ostojić : http://www.podrumostojic.ba/index.html Odlična Blatina, ima rinfuzu, ima plastičnu ambalažu od 5 litara, gazda dobar, hotel mrak sa velikim vanjskim bazenom usred vinograda... ![]()
![]() |
![]() |
#23946 |
Premium
|
Može, nije problem. Daj samo na PM kako da organiziramo prevoz do gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23947 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Kad sam neki dan išel po flajš mašinu zel sam dvije kile tak da i ja probam sam napravit i da imam za kod punice. Ne vidi se baš najbolje budući da mi je Minolta otegnula papke pa sam moral gejfonom slikat ali bilo je super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23948 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nočas ti hoda Sv. Nikola sa Krampusom. Ako si bio dobar nešto ćeš dobiti. Znači zglancaš čizmicu i staviš u prozor i ujutro u čizmici nađeš poklon. Ako ti to prošlih godina nije uspjelo metneš guzicu u prozor i sigurno ćeš dobiti neki k..... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 05.12.2011. u 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23949 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23950 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#23951 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To se samo taj nazovima ga "bolognese" stavi u palačinke, zamotaju se i stave peć? (malo amatersko pitanje, al eto, ne spremam baš jela) Citiraj:
![]() ![]() ![]() Prekrasno izgleda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23954 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Za 2. večeru opet krvavica i kukuružnjak al umjesto kisele paprike (sahranih teglicu) idu podravkine ljute feferonke. I 2 dcl vrhunskog beljskog merlota za šmek, cirkulaciju, tlak i razgradnju kolesterola. Inače, nema ptice do prasice, ribe do janjetine (nek se smuđ ne uvrijedi) i vina do kontinentalnog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23955 | |
driver
|
Citiraj:
![]() U prvoj rundi 38 kg /42 kom a druga 22kg / 24 kom. Crijeva su kolagenska Φ 50 mm, kupljena po bingo cijeni u Plodinama ( 12 kn / 10 kom ).
![]() |
![]() |
#23956 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Kaneloni. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23957 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
za dorucak domaci sir bez vrhnja i 3 reznja cesnjaka ![]() ![]() neznam zakaj u firmi svi beze od mene ![]() ![]()
![]() |
#23958 |
Guest
|
Za doručak Raffello i neka čokolada sa kikirikijem ![]() Nadam se da bu kutija Raffaella bar do vikenda izdržala ![]() |
![]() |
![]() |
#23959 |
driver
|
![]() |
#23960 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Ja sam mislila da su tortilje ![]() Citiraj:
![]() Moj Sv. Nikola je bio jakoooo darežljiv. http://www.starmagazin.rs/wp-content...5091747952.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23961 |
Guest
|
Joj, i ja si trebam kupiti lijepilo za lajsne! :P |
![]() |
![]() |
#23962 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pazi da taj rafaello ne nestane dok si ti na poslu ili na pauzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23964 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je tak smiješno to kaj si ljudi poklanjaju za Sv. Nikolu ![]() ![]() enivej, za gablec pik jetrena pašteta, kajzerica i mali paradajzići ![]() ![]()
![]() |
#23965 |
Guest
|
Oj ljudovi. Imam one vrećice za pečenje u kaj sam mislio strpati mesinu sa krumpačem. Hititi još neki luk i tako. Generalno me zanima ako netko ima kakav savjet za to jer nikad nisam delal sa tim. Kaj, samo spucam sve unutra ili trebam još kaj dodati...? Treba duže, kraće peći... What's the deal? ![]() |
![]() |
![]() |
#23966 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam radio čiketinu s onim gotovim vrećicama... to je yebeni mrak, a stavio sam malo manje čikena nego što je preporučeno i još iber kockice krumpira. naravno da su to svi radili i sad po novom preporučuju odmah krumpir, luk i mesinu. prati uputstva, slobodno stavi malo više mesa/povrća pošto je mješavina začina prilično jaka. međutoa biti ćeš nagrađen dobrim okusima ![]() edit: vidim da ti imaš solo vrećice, odi u dućan i vidi na gotovim proizvodima koliko se peče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23967 |
Guest
|
A dobro! Beta testing bu bio danas pa bumo vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
#23969 |
driver
|
Sastojci : četvrt glave, svježa stopala, dimljena stopala, dimljeno rame i začini. Rezultat : hladetina ! Uskoro ide na balkon da se 'ladi.
![]() |
|
|