|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Par jednostavnih twakova u SkyrimPrefs.ini fajlu.. Samo za high end grafulje jer gtx 580 vozi sa 50tak fps na max postavkama a sa ovim jos par fps manje. Sreca je sto igra da dobro narihtat pa moze radit na starijem HWu ali na maximumu je poprilicno zahtjevna.. bDrawLandShadows=1 bTreesReceiveShadows=1 iShadowMapResolution=8192 - ovo bolje ostavit na 4096 jer je fps neigriv u pecinama . Moze se i smanjit na 2048 ako treba extra FPS. iBlurDeferredShadowMask=32 fGrassStartFadeDistance=14000.0000 FXAA Post Process injector Preset 1: Medium sharpening, medium bloom, technicolor, medium saturation. Preset 2: No sharpening, medium bloom, technicolor, medium saturation. Preset 3: Medium saturation only. Preset 4: Medium sharpening, medium bloom, technicolor, warm sepia, high saturation FXAA je bolna tocka za Radeonke i jako im rusi perf ali na Nvidi radi gotovo bez bilo kakvog smanjenja FPS.. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.11.2011. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
winterhold,college of mages...tamo uce sve vrste magija te enchanting itd.. Citiraj:
![]() samo treba iskljuciti par stvari,dodati par i igra leti ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
A ovaj FXXA Injector mi se ne sviđa jer je sve nekako jako napadno. Boja zbilja grize za oči. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Readme! ---------------------------------- Uninstallation ---------------------------------- If you used the installer, uninstall FXAA Post-Process Injector from the list of programs in your Control Panel. If you manually extracted the files, simply delete them. If you don't know which files belong to the mod, there is a screenshot in the Images tab.
![]() |
#668 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
|
Nema sansi da stavljam jos "jace" modove jer igra jedva da ide kad se uleti u neku pecinu i sl. Govorim o maksimalnim postavkama sa FXAA i sl. Sve je super dok se radnja odvija vani ali nutra, pogotovo kad ima jos likova fps jako padne. Ja zaglavio na Paarthurnaxu, iskasapim ga ali nikako da umre, neda se dokrajcit. Nek netko stavi spojler ako zna kako sreiditi taj bug ak je bug uopce.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Normalno da dobiva visoke ocjene kad su rpg-ovi dosad spustili kriterije na mizeriju, s tom kritikom ne kazem da je skyrim los, vec vrlo dobar i fali mu jos puno do odlicnoga. Gdje je developerima bila pamet da naprave mamuta (glupava troma zivina koju bi sjekira posred cela trebala smaknuti) da bude 10x jaci od zmaja (ultimativna, mudra, stara i inteligentna "zivotinja" koja je velika prijetnja humanoidima u igri). Ja sam dobil dojam da bi se humanoidi u igri prvo trebali bojati divova i mamuta a ne najezde zmajeva, pa nakon toga zatrpati ulaze lokalnih spilja da uklone egzistencijalne strahove.... Menu, inventory, nacin biranja spelova/oruzja u borbi, biranje itema i samo craftanje je djelo priglupog 12. godisnjaka a ne ozbiljnog tima.... Sama igra je zabavna, mada nista epskoga do lvl 19, ja bar nemam nikakvog osjecaja da postoji neki visi cilj, mada je i samo lunjanje po mapi i interakcija s okolinom prilicno zanimljiva. Poseban + su knjige(opet), zagonetke, random eventi po mapi (fallout-wild wasteland) i (mini)bossovi, kaj je jedini razlog zasto je ta igra vrlo dobra a ne prosjecni srot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Kolko te igra odusevi s nekim stvarima toliko te i razocara. Jako los AI tvojih suboraca i nikakva korist od njih (konj pogotovo...), bugova ima jednostavno previse, kvare igrivost, pogotovo oni koji te blokiraju da nastavis dalje s pricom/questom. Skyrim nije los, ali nije ni odlican, po meni je Fallout 3/NV bio daleko zanimljiviji i bolje odraden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Guest
|
FALLOUNT NV je isto super. Jedino da DLC ovi ne zahtjevaju odgađanje kraja igre. I onda kraj nema utjecaja na DLC. |
![]() |
![]() |
#678 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
po meni su knjige u igri srot vidi se da ih nije pisao profesionalni pisac nego neki game developer doduse moze biti da me razmazio george r. martin nakon kojeg mi je svaki drugi pisac srot ^^ i da, zbog glupog AIa je bolje biti warrior ili destruction/conjuration mage nego neki sneak lik a i blesavo mi je da se koljem u jednoj prostoriji sa 10 likova, a u susjednoj prostoriji AI nist ne jebe i tek kad me vide se pokrenu (kao da su gluhi pa dosad nisu culi makljazu u susjednoj prostoriji) no dobro, vec vidim da su naveliko krenuli modovi (cak i balans modovi) pa ce to sve biti fino za godinu dana btw zar je moguce da ljudi sa i7 CPUom, 8gb, GTX580 (MAGARAC) ne mogu igrati bez stekanja sa HD texturama? mislim to je zvjer od kompa a igra nije toliko zahtjevna (cak ne bi trebala biti ni sa tim HD texturama) osim ako magarac ne igra sa 16xAA ^^ izgleda da cu jos malo morati odgoditi kupovinu kompa dok ne izadje grafa dovoljna jaka koja ce pokrenuti skyrim sa svim tim HD modovima bez imalo muke (kao sto sad igram oblivion sa svim HD patchevima bez stekanja na 3870^^) |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
ma ko čita te knjige upoće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#682 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hehe, to sam i ja kuzio inace, iako rijetki RPG-ovi se mogu pohvalit da imaju sadrzajan spisateljski duh kao sto ima elder skrolls, tako da ih vrijedi otvorit ili bar na brzinu prelistat, pa cak i procitat. Iako knjige uglavnom sluze da odvuku paznju ili naprave predah izmedju svega ostalog, neke ce imati utjecaj na skill, a neke pak odaju quest line, koji na kraju zavrsava s epic raspletom i vrijednom nagradom. Ja vam toplo preporucam knjigu "Lost Legends", vrlo zanimljivo shtivo.
![]() |
#684 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro je sto ima jako puno opcija i sto se da podesit za gotovo svaku konfu. Jos jedna stvar je da high izgleda bolje od ultra, kad se narihtava u glavnom meniju i tu je nesto malo sjeb. Sto se zmajeva tice ja sam izgleda srusio krivog i pokusavam ga ubit dok onaj drugi sjedi tam na oblaku i ne mogu mu nista. Moram krenut quest od pocetka i srusit pravog. To je dio nakon sto sam procitao Elder scroll.. Meni je igra postala bolja nakon 10tak sati. Uglavnom pratim glavnu pricu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Igram kao mage i igra je baš zabavna i zahvalna... možda zato što sam dugo apstinirao :-) Nakon 200tinjak enchantanih bodeža enchanting mi je na 100 i napravio sam uber iteme. Posebne setove za: Archery/Sneaking > +120% archery dmg i 120% sneaking , uz conjured bow funkcionira ko railgun iz Q3 :-D Lockpicking > 120% na lockpicking Magic > 75% manja cijena za dest. spellove + magic resist + health. Uz posebnu obleku s fire/frost/shock resistima prasim kud i kako hocu :-) Isplatilo se soul-trapati dva dana.
![]() |
#686 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
skinuo novi 1.2 patch, sve stima doduse patch ispravlja ugl neke sitnice: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ovo je strasno. Postao sam vukodlak na jednoj misiji zna se vec tko je odigrao,2-3 zamaha macem od strane Silver Hand i padam na pod na medium ( Adept ). Ono,vukodlak,hello,nadljudske snage i izdrzljivosti -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |