|
![]() |
#636 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ma za 1k golda, nije problem konj ja zavrsio igru, s pure mageom, na medium tezini, imao na kraju 30+ k golda u inventoriju, potione sam rijetko koristio, i samo sam enchantao/craftao armor i na tome zaradivao, a nis nisam trosio osim na carolije, kojih je jako malo ![]() sada poceo s wood elfom na vecoj tezini, i igrat cu sneak/bow/dagger still, s time da opet zelim maxat enchanting i armorsmith |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Ulični trkač
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam problem sa misijom "Intimidate Sven in Riverwood". Naime u jednom od svojih ranijih pohoda sam ga ubio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
jel se može nastavit igrat poslije za vršetka glavnog questa , tj. kraja igre? Ili je kraj kao u Fallout NV , pa ćeš za eventualne , tj. bolje reći sigurne DLC nastavke morat load stari save? Ili ipak ima free roam poslije kraja? |
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
@Street Racer - mozes ga resurrectati. nadji njegovo tijelo,stisni za prizivanje konzole,stisni desnim klikom na njegovo tijelo i upisi resurrect ili resurrect 1 , odmakni se i trebalo bi funkcionirati ![]() @ivan77 koliko je Todd rekao,mozes bez problema,i zmajevi ti se i dalje pojavljuju poslije glavno questa |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Šta mislite hoće li se moći vrtiti ovo na PVI 3.0, GT 8600, 2GB Rama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#645 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Istina, ja imam Dual Core 8400@4GHZ, 4gb rama i 9800gtx+ overclockanu, vise niti neznam na koliko ali dobro iznad tvornickih postavki, Skyrim mi na 1680x1050@High sa 4xAA radi recimo jedva solidno, nisam mjerio FPSove, ali vecinom klizi, s tim da kad naletim na par magove odjednom i kad krenu castat par spelova sa zescim efektima zna zastekat poprilicno... A to da grafika u elder scrolls serijalu ne znaci nista je subjektivno, Morrowind koliko god ruzan bio me odusevio, skyrim... upitno dal bi me zadrzo da ne izgleda koliko toliko pristojno...
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja bez konja trčim jer ima staminu podignutu,kanibal,kod magic wepaona se kad unaprijeđujem se podiže samo damage ne i magični dio?? hm,već su me 2 put pokušali ubit oni sliver iz mrakort kako se već zove grad,i dark brotherhood. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
|
Citiraj:
to vučenje se i meni događa i sad stalno,ja sam mislio da je zbog nosivosti jer sam cheto preko konzole,pa moram izać iz igre i uć ponovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
igra ima bug da ti nekad ostane strijela u tebi , ili komad leda , i nikako van. Trenutno mi liku viri ledeni šiljak iz guzice ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Premium
|
Citiraj:
Za Frost lance nemam pojma. :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
mozes jedino naci enchantane iteme koje kasnije dischentas i dobijes tj.naucis novi enchantment. drukcije ne mozes tj. da kupis btw.iznenadila me igra,ne veliko ali ajd. isprobavao 3X sneak damage na bow i ubijem adrianne onu sta drzi kovacnicu odmah kad se udje u whiterun,i dodjem nakon 4-5 dana,platim bounty i odem nesta prodati njenom muzu,pitam ga odakle nabavlja stvari,on onako nakon Adriannine smrti moram kupovati od Khajjit karavana. ajd da i svijet reagira nekako na moja djela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zapeo sam na nekom excavation site-u u Markarthu, pobio sam sve, imam samo uzet note od mrtvog wizarda i gotov quest ali kad uzmem taj note pojave se 2 neka mamlaza koje nemogu ubit nikako (loadao 10 puta)...vjerojatno sam preslab za ovaj dio...lvl 13 sam, light armor, mage/one handed... Jel mogu nekako smanjiti težinu igre, pa ih ubit i onda vratit na staru težinu? Neda mi se sad napuštat ovaj dungeon pa se vraćat za 5 levela nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
ma ne smanjuj težinu , nego odi na drugu lokaciju koja je primjerenija tvojem levelu ili se trudi i mlatni ih na neku foru. To ti je gušt. |
![]() |
![]() |
#659 | |
Premium
|
Citiraj:
ko uči enchanting u whiteholdu ili riftedu ili di već??za pare. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 29.11.2011. u 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ja štrajkam do vikenda, dok ne dođem k dečku opet... Mislim, radio bi i kod mene vjerojatno, ali šteta mi igru upropaštavat, dragi ipak ima bolji komp i veći monitor. ![]()
![]() |
![]() |
|
|