Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.11.2011., 12:25   #601
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Meh, meni van gradova radi super, 50-60 fps. U gradovima padne na 25. Proc mi je takav bottleneck da to nije normalno.
Isti slučaj ovdje.. Mi imamo gotovo isti komp Isto je bottleneck Igram na very high, isto takvi problemi
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 14:15   #602
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Krenuo i ja danas malo igrat. Prošlo 3 sata u igri dok kažeš keks. Antitalenat sam za ovakve igre, i nisam igrao prije tak šta osim Fable: The Lost Chapters al sviđa mi se zasada.

Jedino me mori što dok dojašem na neke lokacije treba 3 dana maltene. Na samom početku sam igre, pa imam neka ultara noob pitanja.
- Kako povećati inventory? primjećujem da se povećava pomalo al ak ima neki umjetni način još bolje.
- Za alkemiju mislim, di naći neke recepte? Il kako to funkcionira? Imam neki stvari u inventoriju al ono, bez recepta nula bodova, a nije kao kod kovačda da odaberem što hoću pa mi samo pokaže što mi treba.

Da li kradete?

Hvala
Staro 26.11.2011., 14:35   #603
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Krenuo i ja danas malo igrat. Prošlo 3 sata u igri dok kažeš keks. Antitalenat sam za ovakve igre, i nisam igrao prije tak šta osim Fable: The Lost Chapters al sviđa mi se zasada.

Jedino me mori što dok dojašem na neke lokacije treba 3 dana maltene. Na samom početku sam igre, pa imam neka ultara noob pitanja.
- Kako povećati inventory? primjećujem da se povećava pomalo al ak ima neki umjetni način još bolje.
- Za alkemiju mislim, di naći neke recepte? Il kako to funkcionira? Imam neki stvari u inventoriju al ono, bez recepta nula bodova, a nije kao kod kovačda da odaberem što hoću pa mi samo pokaže što mi treba.

Da li kradete?

Hvala

Za inventory , ili trpaj samo staminu ili u pickpocket imaš perk koji povećava za 100. Alkemija , puno kombiniraj i to je to ,izabereš 3 sastojka i mješaj nemaš beda , negdje ima gotovih recepata al većinom se siplati isprobavat jer napraviš skupe potione koje prodaš. Krast , pickpocket , lockpicking , malo počeo
  Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 14:38   #604
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:

Da li kradete?

Hvala
Mislis nosivost da povecas ? Nosivost ( carry weight ) mozes povecati da ulazes bodove u staminu kada se levelaš,ili da dobijes blagoslov Steed Stone-a ( mozes imati jedan blagoslov istodobno,Steed Stone povecava nosivost za 100 )

ili jednostavno kada rijesis misiju za Jarl od Whiteruna,necu spoilati,dobijes Thane Lydiu,companiona i ona je kao konj,mozes natovariti na nju visak stvari.
Imas feather spellove,imas potione koji za 300 sekundi povecaju za 20-40 nosivost itd.
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Carry_Weight

Recepte mozes kupovati od alkemicara,alkemicar u Whiterunu ti se nalazi na trznici,pored Inn-a,ili kod bilo kojeg alkemicara ili herbalista ( mozda se mogu naci recepti i kod General Goods tradera
http://uesp.net/wiki/Skyrim:Belethor's_General_Goods

A probaj mijesati sastojke,vecina vremena ce biti potions create failed,ali kada otkrijes novi potion dobivas dobar boost alchemy skillu.
I,da jedi sastojke,jer otkrivas kakve ucinke ima ta biljka ili stogod vec.

Da,krade se .
Samo pazi traderi ti nece otkupljivati ukradene stvari i kada te uhite oduzimaju ti se sve ukradene stvari.
Mozes uvaliti Thief Guild lopužama.
Eto,nadam se da sam pomogao .
blava je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 16:08   #605
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
jel se moze konj koristiti kao inventory? vidio sam par puta neki item za konja (saddle bags ili tak nest) koji bi odgovarao tome, ili je to samo neki bezvrijedan item?
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 16:55   #606
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Dobro da sam tu ribu(Lydiu) poslo kući Morat ću je ponovno potražiti. Jer krpam kraj s krajem što se tiče inventorija, morao sam neke fancy sikirice prodat jer nisam imao više mjesta.

Hvala vam za info, jbg. prvi put igram ovako šta pa neznam ni osnove :/
Staro 26.11.2011., 18:03   #607
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Zato najbolje oružje ostaviš sebi, a ostatak prodaš. Šta će ti deset sjekira, 5 lukova i ne znam kaj sve ne...
Staro 26.11.2011., 18:39   #608
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
jel se moze konj koristiti kao inventory? vidio sam par puta neki item za konja (saddle bags ili tak nest) koji bi odgovarao tome, ili je to samo neki bezvrijedan item?
ma ne treba ti to. konji su priglupo napravljeni i izgube se putem padnu s litice i slično
  Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 18:43   #609
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ma ne treba ti to. konji su priglupo napravljeni i izgube se putem padnu s litice i slično
dok ne zavrsis dark brotherhood

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 18:47   #610
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Evo jucer ozenio Aelu the Huntress, ja za putujuce skladiste koristim Farkasa, aela je malo glupava kao suputnik stalno neke pantomime s lukom izvodi, vise odmaze nego pomaze, Farkasa sam opremio Dragon armorom, Ysgramor štitom i dobrim jednoručnim mačem, nema boljeg tenkera, samo ga pošalješ u prostoriju da ga svi počnu mlatit i onda ti rješavaš jednog po jednog dok su zauzeti

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 18:47   #611
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Zato najbolje oružje ostaviš sebi, a ostatak prodaš. Šta će ti deset sjekira, 5 lukova i ne znam kaj sve ne...

Pa ni nemam neznam koliko oružja, imam ono što koristim plus luk i strijele i jedna sikirica + armor i to je to. Nemam pojma što mi zapravo popije cijeli inventory. Izgleda da ću morat manje kupusa uzimat putem

Slažem se da mi možda netreba sve to, al zašto ne nosit ako postoji mogućnost.
Staro 26.11.2011., 18:54   #612
ivan77
Guest

ma ovako , kupi kuću , u recimo whiterunu , i unutra si radi "kolekciju". To ti je najbolje. Pa možeš cijelu vojsku imat "na lageru"
  Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 21:47   #613
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ekipa,imam jedno pitanje u vezi ovih modova:

http://www.gamespot.com/features/gam...opslot;thumb;1

Nigdje u direktoriju igre nemam steam mapu,da li je to neka greska u instalaciji? Kada probam napraviti steam/steamapps/common/skyrim/data datoteku u skyrimu nista se ne dogada. inace steam imam instaliran otprije na istoj particiji ali u njemu nema nista vezano u skyrim,takoder se nista ne dogada kada tamo napravim spomenutu datoteku. Ne otvara mi se data files prilikom pokretanja launchera.

help,please
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 21:56   #614
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Nigdje u direktoriju igre nemam steam mapu,da li je to neka greska u instalaciji? Kada probam napraviti steam/steamapps/common/skyrim/data datoteku u skyrimu nista se ne dogada. inace steam imam instaliran otprije na istoj particiji ali u njemu nema nista vezano u skyrim,takoder se nista ne dogada kada tamo napravim spomenutu datoteku. Ne otvara mi se data files prilikom pokretanja launchera.

help,please
Pa Skyrim bi trebao biti u Steam mapi, a ne Steam u Skyrim mapi ako je igra original naravno. Ovo što si ti napisao je staza do Skyrima u Steam folderu.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 01:15   #615
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova

Nigdje u direktoriju igre nemam steam mapu,da li je to neka greska u instalaciji? Kada probam napraviti steam/steamapps/common/skyrim/data datoteku u skyrimu nista se ne dogada....

Jesi je kupija i instalira preko steama ? Ne nisi
Dakle trpaj sve u "direktorij gdje ti je igra instalirana"/Data...

Ja imam 1GB dodatnih HD tekstura instaliranih itd... ===> Skyrim Nexus

Jedan random SS:

Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 27.11.2011. u 01:26.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 06:54   #616
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Tamo sam prvo probao staviti poboljsanu krv,ali promjene nisam vidio,probat cu sa drugim modovima.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 08:48   #617
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Pa ni nemam neznam koliko oružja, imam ono što koristim plus luk i strijele i jedna sikirica + armor i to je to. Nemam pojma što mi zapravo popije cijeli inventory. Izgleda da ću morat manje kupusa uzimat putem
Ja sam se isto pitao sto mi tako zdere nosivost dok nisam skuzio da imam 150 "kila" potiona, svaki potion zauzima 0,5 i ako se bavis alkemijom lako napunist inventory za cas posla...

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 09:20   #618
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Post #536
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
"Your companion can carry an unlimited number and weight of stuff, but only if you tell them to pick them up in command mode."
kian je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 11:30   #619
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Iz znatiželje sam počeo igrati iz početka ali sa mačketinom ponajprije kao Assassin,a onda kao Thief.Težina na master.
Za sada imam 14 perkova koje sam razdjelio na bow,one hand sword, sneak,destruction ali samo fire damage i conjuration.Soul trap i summon.
I mogu reći da je jača od moje prve dark elfice.
One hand power hit zakuca bandita na koljena.Bow radi 3Xsneak damage.Jedna ili dvije strijele obave posao.
Na početku u katakombama nisam imao šanse protiv undead, ali tu sam upotrjebio one hands sword i štit.Ali sam odlučio da block neću razvijati, jer mi ne treba.
donbon je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 11:40   #620
KarloB
Jedem skoro svaki dan.
Moj komp

KarloB's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
Na početku u katakombama nisam imao šanse protiv undead, ali tu sam upotrjebio one hands sword i štit.Ali sam odlučio da block neću razvijati, jer mi ne treba.
Tu sam i ja imao problema s mačketinom. Rješio problem sa ogromnom sjekirom, sakrivanjem iza nekog stupa i power attackom

KarloB je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 11:58   #621
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Ja sam tek level 9, darf elf. Ne igram dugo. Riješavam side questove, trenutno dark brotherhood. Sinoć igram, joinam im se, dragi kad je skužio me maltene izgurao s kompa: "daj se makni, moram ja, moram im se joinat, reci mi kak!"

btw, jedna prigodna

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...01_700b_v1.jpg
Staro 27.11.2011., 13:09   #622
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
gust i uzivancija citat postove kak volite tu igru, identicno tako mi je bilo dok sam je i skinul...skuzio tek par dana posle da ce uopce novi elders skrol izac, i vidim skyrim, citam tri reda(oduvijek mi je nordijska mitologija bila najjaca i najzanimljivija:P) i vidim da lik ide ka svom putu da postane tamo neko i nesto u toj valhali il vec kako pisalo...no da neduzim...skuzim da igra izasla, odma stavim tu vecer da se skida(jbg torenti bejbi,jos uvik kriza pere )
i jednostavno sam molio boga da se skine,spojen na net tu neki šb-lb na wirelesu(ni za net se nema para) i onako jao jedva cekam, kad ko sjekira u med frendica zove na kafu i jos kasnije izasli vanka, izrokali se...dolazim doma sutradan, i onako mrtav zgazen neznam za sebe(slicna prica je bila i sa oblivionom )
odma palim komp i igram 10 sati u sutu zato jerbo mi to bio slobodan dan
totalnno izivljavanje uzivancija u atmosferi igre,kao u wow-u sta sam igro,odma profesije sve sta mos imat dignut i onda na miru s opremom,sto je tako bilo i u skyrimu, (miljarde i miljarde iron degera,to jednostavno nemos da neskuzis )
uglavnom, nisam preso main storyline, stvarno vise nit neznam kako se zove main quest, toliko questova sastrane da neznas sta bi prvo, sad rijesavam za tiefs guild, ubijam mersera(nec rec zasto)...mah gust gusteva, preporucam svakome da proba zaigra(naravno kad ima vrimena, i kad jako brzo na njega zaboravi,znaci totalno uzivljanje u igru )

/cheers
Staro 27.11.2011., 15:22   #623
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Mene trenutno zajebava neki quest u onom dwarfovskom gradu na M, kako god se zvao. Svi me krenu napadat, umrem svaki put. -.-
Staro 27.11.2011., 15:25   #624
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Odeš u zatvor, riješiš te questove tamo i to je to. To je dio quest da završiš u zatvoru. Neču previše pisat da ne spojlam =)

Zadnje izmijenjeno od: Beo. 27.11.2011. u 15:33.
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 16:13   #625
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Mene trenutno zajebava neki quest u onom dwarfovskom gradu na M, kako god se zvao. Svi me krenu napadat, umrem svaki put. -.-
Menij je to bilo jedanput u Whiterun,neznam zbog cega,u Dragonsreach me svi napadali,probaj loadati prije toga mozda pomogne.
Ili u krajnjem slucaju imas konzolu i makni bounty
http://cheatcodes.com/the-elder-scro...rim-pc-cheats/

moguce da si se pridruzila Imperijalcima ili Stormcloaksima,da nisi slucajno ? ( jer neces moci ici u par gradova ovisno koja strana drzi )
blava je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2011., 16:39   #626
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Juče neki bug il šta već. Igram i lik mi se šlepa ko krepana kokoš. Pogledam inventori, ono na knap al nije preko. Gledam jel imam kaku boleštinu (imao sam neku al nevezano za to, nešto za dmg). Odem to izlječit, al opet se lik šlepa. Danas upalim igru, sve normalno.

Jedino, nekak izgleda da sam retard za takve igre. Sve dalje i dalje sve teže i teže rješavam kvestove. Jednostavno sam preslab. Izgleda da sam premalo pažnje posvećivao magiji i sad jedostavno nemam snage. Trolovi me pojedu ko ništa, da negovorim neki jači.

Il se slabo levelam, il bi trebo radit više neki side kvestova prije ovoga. 9 sam lvl trenutno (znam da zaostajem za ekipom al treba usporedno igrat još par igara)
Staro 27.11.2011., 16:46   #627
Ordem
Banned

Citiraj:
Jedino, nekak izgleda da sam retard za takve igre. Sve dalje i dalje sve teže i teže rješavam kvestove. Jednostavno sam preslab. Izgleda da sam premalo pažnje posvećivao magiji i sad jedostavno nemam snage. Trolovi me pojedu ko ništa, da negovorim neki jači.

Il se slabo levelam, il bi trebo radit više neki side kvestova prije ovoga. 9 sam lvl trenutno (znam da zaostajem za ekipom al treba usporedno igrat još par igara)
trolovi su jedni od najjacih neprijatelja u igri
naravno da ces se patit s njima na lvl9

mene ak iznenadi pisljiva sabre cat mrtav sam a lvl10 heavy armor orc sam
Staro 27.11.2011., 16:50   #628
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

A znači onda je sve ok. Ma al glupo mi dobijem neznam quest di moram očistit neki puteljak i ono odma 2 trola. Doduše neka manja.

Tak se i ja nekak furam, hevi armor, samo sam rasu zaboravio
Staro 27.11.2011., 17:06   #629
Ordem
Banned

Citiraj:
A znači onda je sve ok. Ma al glupo mi dobijem neznam quest di moram očistit neki puteljak i ono odma 2 trola. Doduše neka manja.

Tak se i ja nekak furam, hevi armor, samo sam rasu zaboravio
par savjeta sto se tice builda lika:

1) nemoj ulagati perkove u previse disciplina (max 4-5), inace ces previse "razvodniti" build i neces biti jako dobar ni u cemu
fokusiraj se prvo na armor i weapon perkove (npr ulazi sve u two handed weapons i heavy armor ako igras kao two hand tenk - tako ces dobiti u startu veci damage i bolji armor rating pa neces pasti odmah od prvog udarca - ako si mage ulazi sve u startu u destruction, alteration i archery tako da ces imati veliki pocetni damage i sa magijom i sa lukom a ako dodje do close combata imas alteration spellove koji dizu armor rating)

2) ako si cisti mage furaj robes (ne moras se ni trudit sa light armorom) i idi na alteration spellove (iron flesh, stone flesh, itd) ili restoration spellove (health i wardovi) - po meni su alteration spellovi bolji posto ih bacis na sebe prije nego udjes u fajt i traju ti vecinu fajta + imas slobodne obje ruke za destruction spellove
sa restoration spellovima moras imati bar jednu slobodnu ruku za vrijeme fajtova tako da mi nisu toliko efikasni ti spellovi
staffove ne koristim jer mislim da su beskorisni

3) ako si fajter ulazi sve u health i staminu (nema smisla trudit se sa magickom osim ako neces igrati nekog hibrida, tipa battlemage) - ja idem po principu 2:1 (znaci 2 levela ulazem u health, pa onda u staminu)
ako si mage ulazi samo u magicku, health ces dobivati preko itema/spellova/potiona

4) furaj sa sobom samo sto nosis od odjece
od weapona furaj sa sobom samo luk, primary weapon i backup (za kad naidjes na neprijatelja koji ima disarm shout pa da ne trcis okolo traziti gdje ti je pao weapon samo equipas taj backup)
sve ostalo u inventoryu prodaj ili cuvaj za disenchatning/potione/smithing

ja sam igrao kao cisti mage, dosao do lvl25
skoro nitko mi nista nije mogao osim najjacih neprijatelja u igri

sve sam ulagao u destruction, conjuration i alteration

posto nisam nosio armor nego samo robes svugdje sam se mogao suljati bez da me cuju neprijatelji
prvo bih dual castao ironflesh (daje kojih 200+ armor ratinga 180sec, ovisno koliko ulazes u taj skill)
equipao bow dok koristim sneak cisto da omeksam malo neprijatelja sa criticalom i onda koristio summon frost attronacha koji je kupio sav aggro
tako da je neprijatelj uvijek njega prvog rokao a ja bih onda samo bacao svoje destruction spellove

skoro nikad nisam kupovao odjecu nego bih uvijek koristio sto sam nasao u dungeonima ili dobio zavrsetkom questova
kad zavrsis mages guild questove dobijes neke dobre stvari tako da mi je dosadilo igrati s tim likom koliko sam bio jak.
Staro 27.11.2011., 18:36   #630
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Uglavnom, odem u taj grad i moram u Silver Innu ili kak se zove već pitat o Margaret, onoj kaj je ubijena na trgu. I onda moram u Treasure Hall pričat s onim frajerom, on me otjera i onda se onoj ženi tamo nekaj desi i ona umre i svi me krenu napadat, uleti hrpa straža izvana, njih 10ak na mene jednu i ja krepam. E sad, valjda je u questu tak ili je bug. Taj frajer s kojim pričam me isto krene napadat i ode mu sav health, al ne krepa.

-->
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Odeš u zatvor, riješiš te questove tamo i to je to. To je dio quest da završiš u zatvoru. Neču previše pisat da ne spojlam =)
To sam već riješila.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Menij je to bilo jedanput u Whiterun,neznam zbog cega,u Dragonsreach me svi napadali,probaj loadati prije toga mozda pomogne.
Ili u krajnjem slucaju imas konzolu i makni bounty
http://cheatcodes.com/the-elder-scro...rim-pc-cheats/
moguce da si se pridruzila Imperijalcima ili Stormcloaksima,da nisi slucajno ? ( jer neces moci ici u par gradova ovisno koja strana drzi )
Joinala sam se Imperijalcima, al najnormalnije mogu bit u gradu ovih drugih, ne napadaju me. Valjda jer nemam Imperial armor na sebi? Uglavnom, nije ni to.

Uglavnom, odem u taj grad i moram u Silver Innu ili kak se zove već pitat o Margaret, onoj kaj je ubijena na trgu. I onda moram u Treasure Hall pričat s onim frajerom, on me otjera i onda se onoj ženi tamo nekaj desi i ona umre i svi me krenu napadat, uleti hrpa straža izvana, njih 10ak na mene jednu i ja krepam. E sad, valjda je u questu tak ili je bug. Taj frajer s kojim pričam me isto krene napadat i ode mu sav health, al ne krepa.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na