|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Krenuo i ja danas malo igrat. Prošlo 3 sata u igri dok kažeš keks. Antitalenat sam za ovakve igre, i nisam igrao prije tak šta osim Fable: The Lost Chapters al sviđa mi se zasada. Jedino me mori što dok dojašem na neke lokacije treba 3 dana maltene. Na samom početku sam igre, pa imam neka ultara noob pitanja. - Kako povećati inventory? primjećujem da se povećava pomalo al ak ima neki umjetni način još bolje. - Za alkemiju mislim, di naći neke recepte? Il kako to funkcionira? Imam neki stvari u inventoriju al ono, bez recepta nula bodova, a nije kao kod kovačda da odaberem što hoću pa mi samo pokaže što mi treba. Da li kradete? ![]() Hvala
![]() |
#603 | |
Guest
|
Citiraj:
Za inventory , ili trpaj samo staminu ili u pickpocket imaš perk koji povećava za 100. Alkemija , puno kombiniraj i to je to ,izabereš 3 sastojka i mješaj nemaš beda , negdje ima gotovih recepata al većinom se siplati isprobavat jer napraviš skupe potione koje prodaš. Krast , pickpocket , lockpicking , malo počeo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#604 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ili jednostavno kada rijesis misiju za Jarl od Whiteruna,necu spoilati,dobijes Thane Lydiu,companiona i ona je kao konj,mozes natovariti na nju visak stvari. Imas feather spellove,imas potione koji za 300 sekundi povecaju za 20-40 nosivost itd. http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Carry_Weight Recepte mozes kupovati od alkemicara,alkemicar u Whiterunu ti se nalazi na trznici,pored Inn-a,ili kod bilo kojeg alkemicara ili herbalista ( mozda se mogu naci recepti i kod General Goods tradera http://uesp.net/wiki/Skyrim:Belethor's_General_Goods A probaj mijesati sastojke,vecina vremena ce biti potions create failed,ali kada otkrijes novi potion dobivas dobar boost alchemy skillu. I,da jedi sastojke,jer otkrivas kakve ucinke ima ta biljka ili stogod vec. Da,krade se ![]() Samo pazi traderi ti nece otkupljivati ukradene stvari i kada te uhite oduzimaju ti se sve ukradene stvari. Mozes uvaliti Thief Guild lopužama. Eto,nadam se da sam pomogao . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
jel se moze konj koristiti kao inventory? vidio sam par puta neki item za konja (saddle bags ili tak nest) koji bi odgovarao tome, ili je to samo neki bezvrijedan item? |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Dobro da sam tu ribu(Lydiu) poslo kući ![]() Hvala vam za info, jbg. prvi put igram ovako šta pa neznam ni osnove :/
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zato najbolje oružje ostaviš sebi, a ostatak prodaš. Šta će ti deset sjekira, 5 lukova i ne znam kaj sve ne...
![]() |
#608 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#610 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo jucer ozenio Aelu the Huntress, ja za putujuce skladiste koristim Farkasa, aela je malo glupava kao suputnik stalno neke pantomime s lukom izvodi, vise odmaze nego pomaze, Farkasa sam opremio Dragon armorom, Ysgramor štitom i dobrim jednoručnim mačem, nema boljeg tenkera, samo ga pošalješ u prostoriju da ga svi počnu mlatit i onda ti rješavaš jednog po jednog dok su zauzeti ![]()
![]() |
#611 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa ni nemam neznam koliko oružja, imam ono što koristim plus luk i strijele i jedna sikirica + armor i to je to. Nemam pojma što mi zapravo popije cijeli inventory. Izgleda da ću morat manje kupusa uzimat putem ![]() Slažem se da mi možda netreba sve to, al zašto ne nosit ako postoji mogućnost.
![]() |
![]() |
#612 |
Guest
|
ma ovako , kupi kuću , u recimo whiterunu , i unutra si radi "kolekciju". To ti je najbolje. Pa možeš cijelu vojsku imat "na lageru" ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ekipa,imam jedno pitanje u vezi ovih modova: http://www.gamespot.com/features/gam...opslot;thumb;1 Nigdje u direktoriju igre nemam steam mapu,da li je to neka greska u instalaciji? Kada probam napraviti steam/steamapps/common/skyrim/data datoteku u skyrimu nista se ne dogada. inace steam imam instaliran otprije na istoj particiji ali u njemu nema nista vezano u skyrim,takoder se nista ne dogada kada tamo napravim spomenutu datoteku. Ne otvara mi se data files prilikom pokretanja launchera. ![]() help,please |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Jesi je kupija i instalira preko steama ? Ne nisi ![]() Dakle trpaj sve u "direktorij gdje ti je igra instalirana"/Data... Ja imam 1GB dodatnih HD tekstura instaliranih itd... ===> Skyrim Nexus Jedan random SS: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 27.11.2011. u 01:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam se isto pitao sto mi tako zdere nosivost dok nisam skuzio da imam 150 "kila" potiona, svaki potion zauzima 0,5 i ako se bavis alkemijom lako napunist inventory za cas posla...
![]() |
#618 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Iz znatiželje sam počeo igrati iz početka ali sa mačketinom ponajprije kao Assassin,a onda kao Thief.Težina na master. Za sada imam 14 perkova koje sam razdjelio na bow,one hand sword, sneak,destruction ali samo fire damage i conjuration.Soul trap i summon. I mogu reći da je jača od moje prve dark elfice. One hand power hit zakuca bandita na koljena.Bow radi 3Xsneak damage.Jedna ili dvije strijele obave posao. Na početku u katakombama nisam imao šanse protiv undead, ali tu sam upotrjebio one hands sword i štit.Ali sam odlučio da block neću razvijati, jer mi ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
Ja sam tek level 9, darf elf. ![]() ![]() btw, jedna prigodna ![]() http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...01_700b_v1.jpg
![]() |
#622 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
gust i uzivancija citat postove kak volite tu igru, identicno tako mi je bilo dok sam je i skinul...skuzio tek par dana posle da ce uopce novi elders skrol izac, i vidim skyrim, citam tri reda(oduvijek mi je nordijska mitologija bila najjaca i najzanimljivija:P) i vidim da lik ide ka svom putu da postane tamo neko i nesto u toj valhali il vec kako pisalo...no da neduzim...skuzim da igra izasla, odma stavim tu vecer da se skida(jbg torenti bejbi,jos uvik kriza pere ![]() i jednostavno sam molio boga da se skine,spojen na net tu neki šb-lb na wirelesu(ni za net se nema para) i onako jao jedva cekam, kad ko sjekira u med frendica zove na kafu i jos kasnije izasli vanka, izrokali se...dolazim doma sutradan, i onako mrtav zgazen neznam za sebe(slicna prica je bila i sa oblivionom ![]() odma palim komp i igram 10 sati u sutu zato jerbo mi to bio slobodan dan ![]() totalnno izivljavanje uzivancija u atmosferi igre,kao u wow-u sta sam igro,odma profesije sve sta mos imat dignut i onda na miru s opremom,sto je tako bilo i u skyrimu, (miljarde i miljarde iron degera,to jednostavno nemos da neskuzis ![]() uglavnom, nisam preso main storyline, stvarno vise nit neznam kako se zove main quest, toliko questova sastrane da neznas sta bi prvo, sad rijesavam za tiefs guild, ubijam mersera(nec rec zasto)...mah gust gusteva, preporucam svakome da proba zaigra(naravno kad ima vrimena, i kad jako brzo na njega zaboravi,znaci totalno uzivljanje u igru ![]() /cheers
![]() |
#623 |
Premium
|
Mene trenutno zajebava neki quest u onom dwarfovskom gradu na M, kako god se zvao. Svi me krenu napadat, umrem svaki put. -.-
![]() |
#625 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ili u krajnjem slucaju imas konzolu i makni bounty http://cheatcodes.com/the-elder-scro...rim-pc-cheats/ moguce da si se pridruzila Imperijalcima ili Stormcloaksima,da nisi slucajno ? ( jer neces moci ici u par gradova ovisno koja strana drzi ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Juče neki bug il šta već. Igram i lik mi se šlepa ko krepana kokoš. Pogledam inventori, ono na knap al nije preko. Gledam jel imam kaku boleštinu (imao sam neku al nevezano za to, nešto za dmg). Odem to izlječit, al opet se lik šlepa. Danas upalim igru, sve normalno. Jedino, nekak izgleda da sam retard za takve igre. Sve dalje i dalje sve teže i teže rješavam kvestove. Jednostavno sam preslab. Izgleda da sam premalo pažnje posvećivao magiji i sad jedostavno nemam snage. Trolovi me pojedu ko ništa, da negovorim neki jači. Il se slabo levelam, il bi trebo radit više neki side kvestova prije ovoga. 9 sam lvl trenutno (znam da zaostajem za ekipom al treba usporedno igrat još par igara)
![]() |
#627 | |
Banned
|
Citiraj:
naravno da ces se patit s njima na lvl9 mene ak iznenadi pisljiva sabre cat mrtav sam a lvl10 heavy armor orc sam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
A znači onda je sve ok. Ma al glupo mi dobijem neznam quest di moram očistit neki puteljak i ono odma 2 trola. Doduše neka manja. Tak se i ja nekak furam, hevi armor, samo sam rasu zaboravio ![]()
![]() |
#629 | |
Banned
|
Citiraj:
1) nemoj ulagati perkove u previse disciplina (max 4-5), inace ces previse "razvodniti" build i neces biti jako dobar ni u cemu fokusiraj se prvo na armor i weapon perkove (npr ulazi sve u two handed weapons i heavy armor ako igras kao two hand tenk - tako ces dobiti u startu veci damage i bolji armor rating pa neces pasti odmah od prvog udarca - ako si mage ulazi sve u startu u destruction, alteration i archery tako da ces imati veliki pocetni damage i sa magijom i sa lukom a ako dodje do close combata imas alteration spellove koji dizu armor rating) 2) ako si cisti mage furaj robes (ne moras se ni trudit sa light armorom) i idi na alteration spellove (iron flesh, stone flesh, itd) ili restoration spellove (health i wardovi) - po meni su alteration spellovi bolji posto ih bacis na sebe prije nego udjes u fajt i traju ti vecinu fajta + imas slobodne obje ruke za destruction spellove sa restoration spellovima moras imati bar jednu slobodnu ruku za vrijeme fajtova tako da mi nisu toliko efikasni ti spellovi staffove ne koristim jer mislim da su beskorisni 3) ako si fajter ulazi sve u health i staminu (nema smisla trudit se sa magickom osim ako neces igrati nekog hibrida, tipa battlemage) - ja idem po principu 2:1 (znaci 2 levela ulazem u health, pa onda u staminu) ako si mage ulazi samo u magicku, health ces dobivati preko itema/spellova/potiona 4) furaj sa sobom samo sto nosis od odjece od weapona furaj sa sobom samo luk, primary weapon i backup (za kad naidjes na neprijatelja koji ima disarm shout pa da ne trcis okolo traziti gdje ti je pao weapon samo equipas taj backup) sve ostalo u inventoryu prodaj ili cuvaj za disenchatning/potione/smithing ja sam igrao kao cisti mage, dosao do lvl25 skoro nitko mi nista nije mogao osim najjacih neprijatelja u igri sve sam ulagao u destruction, conjuration i alteration posto nisam nosio armor nego samo robes svugdje sam se mogao suljati bez da me cuju neprijatelji prvo bih dual castao ironflesh (daje kojih 200+ armor ratinga 180sec, ovisno koliko ulazes u taj skill) equipao bow dok koristim sneak cisto da omeksam malo neprijatelja sa criticalom i onda koristio summon frost attronacha koji je kupio sav aggro tako da je neprijatelj uvijek njega prvog rokao a ja bih onda samo bacao svoje destruction spellove skoro nikad nisam kupovao odjecu nego bih uvijek koristio sto sam nasao u dungeonima ili dobio zavrsetkom questova kad zavrsis mages guild questove dobijes neke dobre stvari tako da mi je dosadilo igrati s tim likom koliko sam bio jak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |