Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.10.2011., 19:15   #61
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
meni za sada dobra igra, ali igra se nemoze ocjeniti samo nakon tutorijala, moram barem jednu kampanju zavrsit
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 22:59   #62
hetz
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Mene je igra totalno razočarala, grafika niš posebno, zasad koliko sam odigro taktike niti malo i imam problem sa kursorom(stalno titra), igra je rađena ko i većina novijih igara, što jednostavnije, što manje opcija, da kojim slučajem nebi mozak trebalo koristit, glavno da sve svetli i da bude nice & shiny.
hetz je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 23:57   #63
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Isto ovdje, šestica je blago rečeno razočaranje. Trojka je i dalje najbolja, ali mi se jako dopada Tribes of the East zbog upgradea jedinica u 2 različita smjera.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Armaggedons Blade FTW
Ti nisi pravi, valjda si htio reći Shadow of Death
Što bi ja bez Isre...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 10:21   #64
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor hetz Pregled postova
Mene je igra totalno razočarala, grafika niš posebno, zasad koliko sam odigro taktike niti malo i imam problem sa kursorom(stalno titra), igra je rađena ko i većina novijih igara, što jednostavnije, što manje opcija, da kojim slučajem nebi mozak trebalo koristit, glavno da sve svetli i da bude nice & shiny.
Ja sam prvo "kupil" igru da probam, pa sam imal isti problem.. Kad sam si kupil problema nema... Znači radi se o piratskom problemu.. Na org. nema tih problema.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2011., 19:59   #65
šokre
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
ne znam od kud da počnem....
Uglavnom, igrao sam H5 i svidjela mi se al nikad nisam do kraja skužio
- kak moral i sreća utječu na borbu,
- po kojem redoslijedu u borbi nastupaju jedinice
- šta je power (magic, defense i sl...) - otprilike kužim al dosta slabo
- najgore mi je odabrati skills - tu mi je totalna konfuzija u kojem smjeru ići

Uglavnom u H6 to mi je sve još 3x zamršenije...
Jel ima neki tutorial za početnike, imam neki H6 manual ali ne pomaže...

Sad kad ovaj čitam post vidim da nisam najbolje objasnio, uglavnom, kad čitam postove poput ovog na sredini stranice br 143 ništa ne kužim. kao da tip priča kineski.

Eto, molim pomoć ako može.
šokre je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2011., 21:11   #66
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor šokre Pregled postova
ne znam od kud da počnem....
Uglavnom, igrao sam H5 i svidjela mi se al nikad nisam do kraja skužio
- kak moral i sreća utječu na borbu,
Sreća daje double damage, a moral povećanu inicijativu.
Citiraj:
- po kojem redoslijedu u borbi nastupaju jedinice
To ovisi o inicijativi monstera, moral bonusu i o spellovima na njima. Čim veći broj, unit će brže doći na red.
Citiraj:
- šta je power (magic, defense i sl...) - otprilike kužim al dosta slabo
Attack, Defense, Magic power i Knowledge su glavne statistike heroja koje određuju sposobonosti heroja i vojske. Attack i Defense poboljšavaju jačinu i obranu vojske, dok Magic power (Jačina magija heroja, veći broj značajno pojačava magije iz spell booka) i Knowledge (Koliko spell bodova heroj ima na raspolaganje za magije) sposobnosti heroja.
Citiraj:
- najgore mi je odabrati skills - tu mi je totalna konfuzija u kojem smjeru ići
http://www.celestialheavens.com/homm5/skillwheel.swf

Ovo je za heroese peticu (skoro sve ito za šesticu, samo su pojednostavili skill sistem), šesticu sam odigrao jednu partiju sa necropolisom i odustao, gameplay unazadovao a i prezahtjevna igra mi za komp
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2011., 21:42   #67
šokre
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Sreća daje double damage, a moral povećanu inicijativu.

To ovisi o inicijativi monstera, moral bonusu i o spellovima na njima. Čim veći broj, unit će brže doći na red.

Attack, Defense, Magic power i Knowledge su glavne statistike heroja koje određuju sposobonosti heroja i vojske. Attack i Defense poboljšavaju jačinu i obranu vojske, dok Magic power (Jačina magija heroja, veći broj značajno pojačava magije iz spell booka) i Knowledge (Koliko spell bodova heroj ima na raspolaganje za magije) sposobnosti heroja.

http://www.celestialheavens.com/homm5/skillwheel.swf

Ovo je za heroese peticu (skoro sve ito za šesticu, samo su pojednostavili skill sistem), šesticu sam odigrao jednu partiju sa necropolisom i odustao, gameplay unazadovao a i prezahtjevna igra mi za komp

Hvala!
Ovaj skill wheel je za H5 i to sam vidio prije. No imam osjećaj da je u H6 to dosta drugačije. Sad su i spells kao skills ne možeš ih naučiti u gradu (kak je već bilo u H5)
Za sreću i moral sam malo proguglao i skužio.

Meni se H5 više svidjela.
H6 - priču jedva pratim, 3D je nula bodova...
Staro 06.11.2011., 22:02   #68
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Samod a nadodam da Magic power dodaje dmg i tvojim jednicama koje radi dotični. meni se petica sviđala al sam je slabo igrao, prešo jednu kampanju i početak druge je bio nejasan/težak te odustao, ovdje je priča ok i zasad sam prešao prologue i necro kampanju i 2 cjelodnevne partije u hotseatu. Igra super izgleda i animacije su lijepe jako tako da lajk. Jedna stvar što mene jako smeta je nedostatak opcija, bilo bi dobro da se mogu isključit one za luck animacije i za transformaciju gradova/fortova isto fora je prvih par sati poslje ide na jetru!

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2011., 07:47   #69
bing0
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Brat i ja zaigrali smo par partija u hotseat modu, ali nam nije legla igra, vraćamo se na trojku i peticu.
bing0 je offline   Reply With Quote
Staro 10.11.2011., 21:14   #70
šokre
Premium
Moj komp

Ok, malo sam pohvatao igru ali pazi ovo!

Stronghold 2 campaign, na početku kad sretnemo onog Sharka tipa, ima neki filmić nakon kojeg mi javi da sam već odabrao "tear path" u nekom prozorčiću kojeg NE mogu zatvoriti.

Jel ima neko rješenje?
Staro 10.11.2011., 23:19   #71
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

"path" nisi odabrao dok nisi stisno onu strelicu nakon što ti se napuni, inače ja sam na holy campanji tek tako da neznam o čemu točno pričaš.

Staro 11.11.2011., 10:08   #72
šokre
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
"path" nisi odabrao dok nisi stisno onu strelicu nakon što ti se napuni, inače ja sam na holy campanji tek tako da neznam o čemu točno pričaš.
Stisnuo sam tu strelicu, no ljudi kažu da je dovoljno odabrati neki smjer u stronghold 1 pa da taj bug počne zafrkavat.
Staro 11.11.2011., 12:35   #73
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Citiraj:
Stisnuo sam tu strelicu, no ljudi kažu da je dovoljno odabrati neki smjer u stronghold 1 pa da taj bug počne zafrkavat.
Misliš u prvoj misiji orc kampanje? jer naravno reputacija, utrošen bodovi za magije/moći, set itemi i dynasty oružja se prenos na sljedeće mape. Možda igra zahtjeva da blood path odabereš ili je to da nemožeš zatvorit taj prozor bug jednostavno neznam. Probaj ak imaš save negdje prije nego si odabrao path, jednostano ga neuzeti do sljedeće misije ako nije pune gameplaya između drugo neznam.

Staro 13.11.2011., 18:48   #74
šokre
Premium
Moj komp

Citiraj:
Misliš u prvoj misiji orc kampanje? jer naravno reputacija, utrošen bodovi za magije/moći, set itemi i dynasty oružja se prenos na sljedeće mape. Možda igra zahtjeva da blood path odabereš ili je to da nemožeš zatvorit taj prozor bug jednostavno neznam. Probaj ak imaš save negdje prije nego si odabrao path, jednostano ga neuzeti do sljedeće misije ako nije pune gameplaya između drugo neznam.
Ma igrao sam stronghold od početka i išao na blood path...

Nego, što se tiče abilities..
Reinforcements - koja je razlika između 1,2 i 3?
Staro 13.11.2011., 19:26   #75
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Citiraj:
Ma igrao sam stronghold od početka i išao na blood path...

Nego, što se tiče abilities..
Reinforcements - koja je razlika između 1,2 i 3?
Ako je to onaj spell što doda vojske na stack onda vjeroatno u količini dodatne vojske. Na trećem levelu možda, ali nisam sigura da ta dodana vojska ostane nekon fajta ili tako nešto pročitaj mislim da sve lijepo piše.

Evo točno sam pročito, znači lvl 1 može samo core unite tj. onaj prvi red iz grada jedinice i nemožeš hilati taj bonus kad nestane u fajtu, drugi lvl možeš core i elite 1. i 2. red, i možeš hilati taj bonus ali nestaje nakon fajta i lvl3 možeš na sve jedinice to koristit i možeš hilat ali i dalje neostaje nakon fajta!

Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 13.11.2011. u 19:41.
Staro 13.11.2011., 20:00   #76
šokre
Premium
Moj komp

Citiraj:
Ako je to onaj spell što doda vojske na stack onda vjeroatno u količini dodatne vojske. Na trećem levelu možda, ali nisam sigura da ta dodana vojska ostane nekon fajta ili tako nešto pročitaj mislim da sve lijepo piše.

Evo točno sam pročito, znači lvl 1 može samo core unite tj. onaj prvi red iz grada jedinice i nemožeš hilati taj bonus kad nestane u fajtu, drugi lvl možeš core i elite 1. i 2. red, i možeš hilati taj bonus ali nestaje nakon fajta i lvl3 možeš na sve jedinice to koristit i možeš hilat ali i dalje neostaje nakon fajta!
A kak se računa kolko posto dobijem pojačanja?
Staro 14.11.2011., 01:30   #77
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Citiraj:
A kak se računa kolko posto dobijem pojačanja?
Neznam neki postotak na stack, ovisi o više stvari (reputation might power i svašta nešta, level heroja)

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na