|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Mene je igra totalno razočarala, grafika niš posebno, zasad koliko sam odigro taktike niti malo i imam problem sa kursorom(stalno titra), igra je rađena ko i većina novijih igara, što jednostavnije, što manje opcija, da kojim slučajem nebi mozak trebalo koristit, glavno da sve svetli i da bude nice & shiny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ne znam od kud da počnem.... Uglavnom, igrao sam H5 i svidjela mi se al nikad nisam do kraja skužio - kak moral i sreća utječu na borbu, - po kojem redoslijedu u borbi nastupaju jedinice - šta je power (magic, defense i sl...) - otprilike kužim al dosta slabo - najgore mi je odabrati skills - tu mi je totalna konfuzija u kojem smjeru ići Uglavnom u H6 to mi je sve još 3x zamršenije... Jel ima neki tutorial za početnike, imam neki H6 manual ali ne pomaže... Sad kad ovaj čitam post vidim da nisam najbolje objasnio, uglavnom, kad čitam postove poput ovog na sredini stranice br 143 ništa ne kužim. kao da tip priča kineski. Eto, molim pomoć ako može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To ovisi o inicijativi monstera, moral bonusu i o spellovima na njima. Čim veći broj, unit će brže doći na red. Attack, Defense, Magic power i Knowledge su glavne statistike heroja koje određuju sposobonosti heroja i vojske. Attack i Defense poboljšavaju jačinu i obranu vojske, dok Magic power (Jačina magija heroja, veći broj značajno pojačava magije iz spell booka) i Knowledge (Koliko spell bodova heroj ima na raspolaganje za magije) sposobnosti heroja. Citiraj:
Ovo je za heroese peticu (skoro sve ito za šesticu, samo su pojednostavili skill sistem), šesticu sam odigrao jednu partiju sa necropolisom i odustao, gameplay unazadovao a i prezahtjevna igra mi za komp ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala! Ovaj skill wheel je za H5 i to sam vidio prije. No imam osjećaj da je u H6 to dosta drugačije. Sad su i spells kao skills ne možeš ih naučiti u gradu (kak je već bilo u H5) Za sreću i moral sam malo proguglao i skužio. Meni se H5 više svidjela. H6 - priču jedva pratim, 3D je nula bodova... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Samod a nadodam da Magic power dodaje dmg i tvojim jednicama koje radi dotični. meni se petica sviđala al sam je slabo igrao, prešo jednu kampanju i početak druge je bio nejasan/težak te odustao, ovdje je priča ok i zasad sam prešao prologue i necro kampanju i 2 cjelodnevne partije u hotseatu. Igra super izgleda i animacije su lijepe jako tako da lajk. Jedna stvar što mene jako smeta je nedostatak opcija, bilo bi dobro da se mogu isključit one za luck animacije i za transformaciju gradova/fortova isto fora je prvih par sati poslje ide na jetru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
Ok, malo sam pohvatao igru ali pazi ovo! Stronghold 2 campaign, na početku kad sretnemo onog Sharka tipa, ima neki filmić nakon kojeg mi javi da sam već odabrao "tear path" u nekom prozorčiću kojeg NE mogu zatvoriti. Jel ima neko rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Misliš u prvoj misiji orc kampanje? jer naravno reputacija, utrošen bodovi za magije/moći, set itemi i dynasty oružja se prenos na sljedeće mape. Možda igra zahtjeva da blood path odabereš ili je to da nemožeš zatvorit taj prozor bug jednostavno neznam. Probaj ak imaš save negdje prije nego si odabrao path, jednostano ga neuzeti do sljedeće misije ako nije pune gameplaya između drugo neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, što se tiče abilities.. Reinforcements - koja je razlika između 1,2 i 3? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo točno sam pročito, znači lvl 1 može samo core unite tj. onaj prvi red iz grada jedinice i nemožeš hilati taj bonus kad nestane u fajtu, drugi lvl možeš core i elite 1. i 2. red, i možeš hilati taj bonus ali nestaje nakon fajta i lvl3 možeš na sve jedinice to koristit i možeš hilat ali i dalje neostaje nakon fajta! Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 13.11.2011. u 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |