|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
repair windows XP
Dakle, napravio sam repair jer mi disk ima bad sectore i sve se poremetilo. Sad kad uđe u win kaže mi da se windowsi ne mogu aktivirat i da se ne mogu logirat dok to ne napravim. Dakle, ništa ne mogu, samo pritisnit OK, i on se odlogira i to je to. Ima neko ideju što da radim, kako da to zaobiđem kad se ne mogu ni ulogirat? Win je XP SP3, MSDNAA, dakle legala je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Probaj ponovno instalirati Windowse "clean install", ako na toj particiji imaš neke podatke pošto se nemožeš ulogirati zavrti neku live distribuciju Linux-a i spremi podatke pa onda instaliraj Windowse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
clean install mi je zadnja opcija podaci mi nisu bitni, samo želim osposobit tu instalaciju koliko god da je narušena repairom, dovoljno toga je ostalo, uvjeren sam ![]() kao razlog zašto neće aktivirat windowse mi kaže: local scripting disabled, enable it and try again, tako nekako |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Skini ERD Commander, bootaj, napravi system file repair, probaj restart, ako nece, opet bootaj ERD i probaj napravit system restore. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako ti podaci nisu bitni kako kazes, a disk ti ima bad sectore onda ne znam zasto ga pokusavas osposobit, disk je za smece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
zaš? radi tako već godinu dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pokušaj aktivirati u safe modu. Ako neće, onda napravi ovo što je Nino rekao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nažalost nema garanciju više, taman se dogodilo nakon isteka ![]() neće u safe modu, kaže da se to ne može napravit u safe modu, i opet me odlogira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
izvuci mrežni kabel, da nema interneta i onda budeš mogao u safe mode, pa pogledaj što se dešava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ma glup sam, nije htjelo s networking u običnom safe modu je ušlo, sredio sam, samo je instalacija svejedno u banani, al dobro ![]() znači, teoretski, mogao bi pravit particije dok ne napravim neku relativno malu particiju s bad sectorima da ih lokaliziram jel se bad sektori mogu širit po ostalim particijama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidio sam na pocetku da ti pise da je windows istekao? Kada te pita za registraciju probas minimizirati to ili samo probat da stisnes WinKey + U Otvoriti ce ti Narrator i otvoriti ce ti se mali prozorcic i sada vidis gore u lijevom cosku tog prozorcica prije nego pise Narrator ti stoji ikonica, klikni na nju i otvoriti ce ti se Menu i samo izaberes About Narrator i otvoriti ce ti se jos neki prozor i vidjeti ces tamo polinako Microsoft Website (ili tako nesta) kliknes na to i samo kada ti otvori IE u ADdress kucas C:\ ili vec koji ti disk treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ma hvala, riješio sam aktivaciju, samo me zanima ima li šanse borit se s ovim diskom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|