Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.10.2011., 09:49   #781
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Neeee, nije vezano na tvoj post, sorry ako sam razbio piramidu pitanja i odgovora

Mislim da ne možeš tražiti ništa drugo osim tog proizvoda (ili boljeg) istog cjenovnog ranga. Novce možda možeš dobiti ako se prvi uvjet ne ispuni...

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 12:17   #782
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
pozdrav. jedno pitanje u vezi ostvarivanja garancije. trenutno mi je D-link 2641b na servisu u linksu i pretpostavlajm/nadam se da ce mi ponudit novi. obzirom da je d-link promijenio dizajn doticnog routera i da se vise nemoze stavit druga antena jer je fiksna, dali je moguce trazit neki drugi model/proizvodac ili jos bolje lovu? hvala.
Naravno. Ako želiš biti pošten, pogledaš cijenu tog rutera koji ti nude i uzmeš što ti treba (nemora biti ruter) u tom iznosu ili možda nadoplatiš za bolje.

Bitno je - ne pitaš, ne moliš, već tražiš.

Links nije izvršio svoje obveze... tj. zamijenio ti proizvod ispravnim. Istim - podrazumijeva se.

Povrat love je meni krajna opcija osim ako naravno treba mi baš taj isti proizvod i ima ga negdje drugdje.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 12:18   #783
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
takoder pohvale za links, makar preferiram adm zbog cijene, s linksom sam uvijek bio zadovoljan. Ama bas sve za pc uzimam u linksu. Samo sam jednom imao problemčić u vezi s mišem, ali cim sam se pobunio rjesili su to u sekundi uz ispriku
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 12:20   #784
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Naravno. Ako želiš biti pošten, pogledaš cijenu tog rutera koji ti nude i uzmeš što ti treba (nemora biti ruter) u tom iznosu ili možda nadoplatiš za bolje.

Links nije izvršio svoje obveze... tj. zamijenio ti proizvod ispravnim. Istim - podrazumijeva se.

Povrat love je meni krajna opcija osim ako naravno treba mi baš taj isti proizvod i ima ga negdje drugdje.
u tome je nazalost stos, oni ce mi nudit d-link, ali taj novi nema mogucnost zamijene antene i obzirom na to mi nije prihvatljiv. mislim da ni nemaju nijedan drugi sa tom mogucnoscu, a drugi artikli me trenutno ne interesiraju jer sam svorc.
a nis bumo vidli, mozda ga poprave pa ostane isti, iako mislim da se to ni ne radi cesto.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 12:23   #785
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
u tome je nazalost stos, oni ce mi nudit d-link, ali taj novi nema mogucnost zamijene antene i obzirom na to mi nije prihvatljiv. mislim da ni nemaju nijedan drugi sa tom mogucnoscu, a drugi artikli me trenutno ne interesiraju jer sam svorc.
a nis bumo vidli, mozda ga poprave pa ostane isti, iako mislim da se to ni ne radi cesto.
Možeš se naganjati, ako taj novi nema mogućnosti kao stari (zamjena antene) tu bi se dalo pričati o nedostatku (na zamjenskom), a kao takav podložan je pravima o povratu novaca.
Malo nategnuto, no moglo bi proći. Ako ti se da naganjati to znači 45 dana + prijava inspektoratu.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2011., 12:27   #786
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Možeš se naganjati, ako taj novi nema mogućnosti kao stari (zamjena antene) tu bi se dalo pričati o nedostatku (na zamjenskom), a kao takav podložan je pravima o povratu novaca.
Malo nategnuto, no moglo bi proći. Ako ti se da naganjati to znači 45 dana + prijava inspektoratu.
ajoj, ne, ne zelim se svadati i natezati snjima, nemam razloga za to, stvarno su uvijek bili korektni prema meni.
a nis, vidjet cu kako se situacija razvija.
bitno mi je da ovo stoji po zakonu: "...nedostatku (na zamjenskom), a kao takav podložan je pravima o povratu novaca" ,pa cu to tako predlozit i nadat se da ce uvazit bez nekih problema.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2011., 22:49   #787
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2011., 23:36   #788
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Ništa posebno većinom se rješavaju zalihe laptopa i konfiguracija... Očekiva san više komponenti i periferije.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2011., 00:25   #789
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Kad citam zadnjih nekoliko komentara zao mi je na sto se srozla Splitska poslovnica.
Maticna sa prosle strane je zamjenjena u roku 4 dana no mene nitko nije obavjestio 20 dana.
Kad sam dosao po plocu morao sam zvati sa privatnog mobitela u ZG servis da im oni objasne da mi moraju dati novu garanciju.
Naravno nije sve proslo kako treba...
Tesko razocaranje to je postala trgovina samo za krajnju nuzdu.
6Finger je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2011., 00:34   #790
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Kad citam zadnjih nekoliko komentara zao mi je na sto se srozla Splitska poslovnica.
Maticna sa prosle strane je zamjenjena u roku 4 dana no mene nitko nije obavjestio 20 dana.
Kad sam dosao po plocu morao sam zvati sa privatnog mobitela u ZG servis da im oni objasne da mi moraju dati novu garanciju.
Naravno nije sve proslo kako treba...
Tesko razocaranje to je postala trgovina samo za krajnju nuzdu.
Osobno znam jednog od likova šta radi, a šta reć za njega nego neradnik prve klase. IMHO cila poslovnica je Bogu_iza_nogu a i nisu baš najljubazniji. Da ne govorin koliko su me puta likovi iz Zagreba prije kontaktirali za reklmaciju od ovih
Staro 22.10.2011., 01:19   #791
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Osobno znam jednog od likova šta radi, a šta reć za njega nego neradnik prve klase. IMHO cila poslovnica je Bogu_iza_nogu a i nisu baš najljubazniji. Da ne govorin koliko su me puta likovi iz Zagreba prije kontaktirali za reklmaciju od ovih
meni su okej, dvaput san doša nešto prominit i nisu radili problem (ne znan nikog osobno, da ne ispadne da branim koga ), a i jedini su u gradu...kad se sitim osoblja vemila iz 'prima 3' faze, ovi su hardverski gurui
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2011., 01:41   #792
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
meni su okej, dvaput san doša nešto prominit i nisu radili problem (ne znan nikog osobno, da ne ispadne da branim koga ), a i jedini su u gradu...kad se sitim osoblja vemila iz 'prima 3' faze, ovi su hardverski gurui
Sad onaj debeli radi u konikoma , a ljudi nisu imali veze

Problem je šta je sve u ST spalo na 2-3 dućana od kojih 2 (AFAIK) su samo računalna oprema, ovi drugi su kombinacija bijele tehnike i računala, pa je i osoblje zatupljenije...
Staro 22.10.2011., 15:48   #793
ShanTech
Banned

Citiraj:
Ništa posebno većinom se rješavaju zalihe laptopa i konfiguracija...
Slažem se.
Citiraj:
Očekiva san više komponenti i periferije.
Nađe se pokoji komad najjeftiniji u HR.

Kupio Logitech G400 za 199kn
Staro 24.10.2011., 19:06   #794
ShanTech
Banned

Staro 29.10.2011., 17:45   #795
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Evo, pozitivno iskustvo iz linksa Osijek. Kao što se vidi na tržnici u kupovinama; pomažem frendu sklopiti neku konficu. Upao mi u oko gore navedeni RAM, a ganjam i G400 za 199kn...

Iako sam tamo imao dosta li-la ''loših'' iskustava, na svu sreću ništa na moju financijsku ili živčanu štetu, nego stvar ljubaznosti, ovaj puta potpuno druga stvar; uđem u prodavaonicu; pitam za G400, čovjek donese, popričamo kak je miš super i to, pitam za sharkoon podlošku, čovjek donese sa smješkom, račenica dvije o podlošci, skoro zaboravio RAM, kažem, može ram sa akcije 2 komada, čovjek donese. Dok smo rješavali papirologiju, popričali o krizi diskova... Ugl. trgovina obavljena u 3-4 minute; smireno, bez izvrtanja očima, i pirenja u brkove, uz normalan kratki ljudski razgovor. To je sve što mi treba uz kupljeni HW kada idem u jednu IT trgovinu.

Dakle; svaka čast Links Osijek; imenovao bih čovjeka, al nije red, nit mi se da po račun. Čista 10ka.
Tomtam je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2011., 19:31   #796
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Uliječem u links i uzimam jedno Sharkoon kučište koje je izabrala cura budući da komp slažem za nju. Kako sam bio u žurbi čovjek mi pokaže kučište i veli to vam je mini atx. Ja velim ok. Kako sam bio u žurbi i taman došo umoran s posla uzimam tower i odlazim doma. Dolazim doma, vadim tower van da provjerim i nikako da se načudim kako tower držim na jednom prstiu s obzirom da je aluminijski. Dok napajanje moram držati sa dvije ruke...

Uglavnom da skratim priču mjerim ja njega i vidim da mi neće stati ploča unutra i trk natrag u links. Objasnim im situaciju i likovi vele nema frke, izaberite si novo ili lovu vam damo natrag. Izabrao sam novo koje sam i otpočetka htio...još smo se zezali dok sam čekao novi račun..uglavnom apsolutno moja krivica....svaka čast linksu
Master_Hrc je online   Reply With Quote
Staro 01.11.2011., 20:22   #797
Wiz3m4n
Premium
Moj komp

Wiz3m4n's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Što se tiće Linksa cjene su im uglavnom više, no na akciji sam upiko miša g400 za 199kn, svaka čast, servis je skroz korektan.
Promjenio sam nedavno VGA kod njih, samo rijeći hvale. Nekad se isplati dat koju kunu više a ne uzet u web shopovima koji nemaju svoje servise i muljaju da glava boli, a poslje ih boli kit* što bi reklamirao
Wiz3m4n je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2011., 23:03   #798
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ako se ne varam, takve stvari idu u second hand kategoriju
http://www.links.hr/?option=katList&...iv=second-hand

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 10:23   #799
ShanTech
Banned

Staro 02.11.2011., 13:44   #800
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Da, odlično izgleda ovo kućište, najvjerojatnije ću ga uzeti
Staro 02.11.2011., 23:52   #801
vranjba
Premium
Moj komp

vranjba's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Kako možeš znati dali je kutija već bila otvorena kad ti oni ugrade sve, gdje bi inače sa svim tim otvorenim komponentama, i pravilo je većinom kad ti slažu konfu da se mora pričekati par dana da oni sve to slože, da ne spominjemo adm kojem su po defautu sve komponente otvorene.
Mislim ne smeta mi dali je otvoreno kad kupujem konfu složenu od njih, ionako ne znam jel bila zapečaćena kutija ili ju je neko otvorio, glavno je da radi i da je garancija tu.

CPU: AMD Phenom II X2 545 @X4 B45 + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Asrock a780GXH @ bios 1.70
RAM: Kingmax 2x2GB PC2-8500
VGA: Sapphire HD5570 1GB
Zvučna: Asus xonar d1
HDD: WD6401AALS + WD2000JB + WD3200AAJS
PSU: Corsair cx400W
Case: Gigabyte GZ-X6
Keyboard: Logitech mk520 + Microsoft Natural Wireless Mouse 6000
Daljnski: Mce ir
Zvučnici: Swans d1080mkii 08
Monitori: Philips 220SW + HP L1950g
TV: Panasonic TX-P50C3E
AIO: HP Deskjet F4280

HP Compaq nx7010
CPU: Pentium centrino 2.0 GHz
RAM: 1gb + 512mb PC2700
VGA: ATI Mobility Radeon 9200 32mb
HDD: wd 40 GB

CPU: Pentium 3 1.0 GHz + Glacialtech igloo 2520
MBO: Intel D815EFV
RAM: 2x 256mb PC133
HDD: Maxtor 80gb + Seagate Barracuda 7200.7 160gb
PSU: Codegen 400W
PCI Lan: Linksys cisco gigabit EG1032 v3
Routher: Thomson ST780i WL
Net: T-com Flat

Acernote lite 350pc
CPU: Pentium 100 MHz
RAM: 8 mb edo onboard
VGA: chips&tech f65545
HDD: ibm 540 mb

CPU: pentium 166 MHz
MBO: ga 586vx rev 3.37
RAM: 4x16 mb edo ram
VGA: Ati 3D rage II +dvd 4 mb
HDD: quantum fireball se2.1a 2.1 gb
PSU: seasonic ssa-200g
Monitor: Acer 13"

vranjba je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 00:09   #802
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Uzeo sam kod njih jednom USB TV tuner s te used liste. Pisalo je da je samo kutija otvorena i tako je na kraju bilo. Ne znam razlog, ali sam ga platio skoro 100 kn manje. Nikakvih tragova korištenja nije bilo, a garancija postoji. Meni dovoljno.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 01:52   #803
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Jedno pitanje za sve ovdje, vidim da mnogima smeta ta mogucnost da dobiju ranije otvaranu komponentu.

Svi mi zelimo isprobati monitor prije kupnje. Jel bi vi uzeli monitor koji je bio otvaran, ili inzistirali na neotvorenome? Ocito se ne moze imati i proba prije kupnje, i dobivanje neraspakiranog monitora.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 05:01   #804
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ako je netko gledao monitor prije kupnje i odlučio se za drugog, to očito znači da se nećeš u pravilu usrećiti ako uzmeš otvarani primjerak. Go figure.
Staro 03.11.2011., 09:54   #805
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor v3rbatim Pregled postova
Daj se nemoj pravit pametan kad nisi.

Zna se sta je novo i zapakirano, a sta polovno.
Ako ces mi dati manju cijenu zato sto je otvoreno onda ok ali mi ne mozes to prodavat pod novo.
Pa i u ADM-u otvaraju kutije i lijepe svoje evidencijske naljepnice na kartice npr. i prodaju ''pod novo'' što ćemo sad a?

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 10:46   #806
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Dečki, cicijašite bez razloga...Links možda nije savršena tvrtka ali je po meni barem najkorektnija. Aj mi nabrojite firme koje će vam odobriti povrat u roku 8 dana bez da rade probleme ak je sve sa tvoje strane ok? Koja firma će vam dati zamjenski monitor/laptop/računalo dok je vaše na servisu? Koja će vam firma vratiti lovu ako niste iz nekog blesavog ili valjanog razloga zadovoljni sa proizvodom u roku 8 dana od kupnje? U kojoj ćete firmi naići na susretljivo osoblje koje se kuži u ono što radi i neće vam prodat muda pod bubrege (da, ovoj ekipi sa pce većinom taj dio ne znači puno ali vjerujte mi - 90% običnih korisnika to itekako cijeni). Nabrojite mi firme koje imaju SVE te odlike pa ćemo onda razglabat dalje...Svugdje se naleti na neki idiotizam (ono sa plastikom za CPU na MBO), ali i u tom slučaju pošalješ mejl na podrska@links.hr i ak si ti u pravu stvar se riješi. Mislim fakat dečki, pretjerujete.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 10:52   #807
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
U obranu ADM-a moram reci da u mom slucaju nikad nisu lagali da je roba nova, kutije su bile otvarane, ali pinovi su bili netaknuti, nikad nista nije bilo niti jednom ustekano, i samo zato sam uzeo tu robu.

Ako se vidi da je koristeno, to vise nije novo ni sa svom garancijom, dakle cijena dole ili daj novo pod kakvo se prodaje.

Pa nek se uvede: novo, isprobano, rabljeno i analogno formiraju cijene.
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 10:59   #808
lutherus
Premium
Moj komp

lutherus's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Svog death addera uzel u linksu sa flagom rabljena roba. Kutija je bila samo otvorena i ništa više od toga, dapaće miš nikad nije bil izvađen iz nje a to što je bil najlon na kutiji poderan, velka stvar. Po toj logici ni novi auto u salonu nije novi jer je netko sjel u njega kad su ga natovarili na šleper i isto tako je netko sjel u njega kad su ka skipali sa šlepera u ufurali u salon.
Staro 03.11.2011., 12:50   #809
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Dečki, cicijašite bez razloga...Links možda nije savršena tvrtka ali je po meni barem najkorektnija. Aj mi nabrojite firme koje će vam odobriti povrat u roku 8 dana bez da rade probleme ak je sve sa tvoje strane ok? Koja firma će vam dati zamjenski monitor/laptop/računalo dok je vaše na servisu? Koja će vam firma vratiti lovu ako niste iz nekog blesavog ili valjanog razloga zadovoljni sa proizvodom u roku 8 dana od kupnje? U kojoj ćete firmi naići na susretljivo osoblje koje se kuži u ono što radi i neće vam prodat muda pod bubrege (da, ovoj ekipi sa pce većinom taj dio ne znači puno ali vjerujte mi - 90% običnih korisnika to itekako cijeni). Nabrojite mi firme koje imaju SVE te odlike pa ćemo onda razglabat dalje...Svugdje se naleti na neki idiotizam (ono sa plastikom za CPU na MBO), ali i u tom slučaju pošalješ mejl na podrska@links.hr i ak si ti u pravu stvar se riješi. Mislim fakat dečki, pretjerujete.
Sve super, osim šta je ovo sve jako diskutabilno i ovisi o slučaja do slučaja
I sam volim generalizirat, ali u ovakvim slučajevima je generaliziranje promašeno. Nit pljujem po Linksu nit ga hvalim, odnosno bolje rečeno kad me zajebu pljujem, kad mi izađu u susret hvalim, kao šta se i vidi iz postova na ovoj temi, ne treba generalizirat.
Nije tema, ali samo usporedbe radi, ja sa Protisom nikad nisan imao problema, nikad, 6 puta sam napravio narudžbu, 6 puta platio ponudu, 6 puta dobio robu 2 dana kasnije na adresu, bez ikakvih grešaka, zastoja, oštećenja, pizdarija. Dal da sad ljudima govorin kako je Protis super?

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2011., 13:01   #810
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kao prvo, tema je Links i iskustva u trgovini s njim, ne politika pojedinaca i komentari i mišljenja ostalih na istu.
Drugo, bez obzira ne temu, vrijeđanje u bilo kojem obliku nije dozvoljeno.
Treće, prva i zadnja opomena na ovoj temi.
tor je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na