|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Neeee, nije vezano na tvoj post, sorry ako sam razbio piramidu pitanja i odgovora ![]() Mislim da ne možeš tražiti ništa drugo osim tog proizvoda (ili boljeg) istog cjenovnog ranga. Novce možda možeš dobiti ako se prvi uvjet ne ispuni...
![]() |
#782 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Bitno je - ne pitaš, ne moliš, već tražiš. Links nije izvršio svoje obveze... tj. zamijenio ti proizvod ispravnim. Istim - podrazumijeva se. Povrat love je meni krajna opcija osim ako naravno treba mi baš taj isti proizvod i ima ga negdje drugdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
takoder pohvale za links, makar preferiram adm zbog cijene, s linksom sam uvijek bio zadovoljan. Ama bas sve za pc uzimam u linksu. Samo sam jednom imao problemčić u vezi s mišem, ali cim sam se pobunio rjesili su to u sekundi uz ispriku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
a nis bumo vidli, mozda ga poprave pa ostane isti, iako mislim da se to ni ne radi cesto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Malo nategnuto, no moglo bi proći. Ako ti se da naganjati to znači 45 dana + prijava inspektoratu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
a nis, vidjet cu kako se situacija razvija. bitno mi je da ovo stoji po zakonu: "...nedostatku (na zamjenskom), a kao takav podložan je pravima o povratu novaca" ,pa cu to tako predlozit i nadat se da ce uvazit bez nekih problema. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kad citam zadnjih nekoliko komentara zao mi je na sto se srozla Splitska poslovnica. Maticna sa prosle strane je zamjenjena u roku 4 dana no mene nitko nije obavjestio 20 dana. Kad sam dosao po plocu morao sam zvati sa privatnog mobitela u ZG servis da im oni objasne da mi moraju dati novu garanciju. Naravno nije sve proslo kako treba... Tesko razocaranje to je postala trgovina samo za krajnju nuzdu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#792 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Problem je šta je sve u ST spalo na 2-3 dućana od kojih 2 (AFAIK) su samo računalna oprema, ovi drugi su kombinacija bijele tehnike i računala, pa je i osoblje zatupljenije... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo, pozitivno iskustvo iz linksa Osijek. Kao što se vidi na tržnici u kupovinama; pomažem frendu sklopiti neku konficu. Upao mi u oko gore navedeni RAM, a ganjam i G400 za 199kn... Iako sam tamo imao dosta li-la ''loših'' iskustava, na svu sreću ništa na moju financijsku ili živčanu štetu, nego stvar ljubaznosti, ovaj puta potpuno druga stvar; uđem u prodavaonicu; pitam za G400, čovjek donese, popričamo kak je miš super i to, pitam za sharkoon podlošku, čovjek donese sa smješkom, račenica dvije o podlošci, skoro zaboravio RAM, kažem, može ram sa akcije 2 komada, čovjek donese. Dok smo rješavali papirologiju, popričali o krizi diskova... Ugl. trgovina obavljena u 3-4 minute; smireno, bez izvrtanja očima, i pirenja u brkove, uz normalan kratki ljudski razgovor. To je sve što mi treba uz kupljeni HW kada idem u jednu IT trgovinu. Dakle; svaka čast Links Osijek; imenovao bih čovjeka, al nije red, nit mi se da po račun. Čista 10ka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uliječem u links i uzimam jedno Sharkoon kučište koje je izabrala cura budući da komp slažem za nju. Kako sam bio u žurbi čovjek mi pokaže kučište i veli to vam je mini atx. Ja velim ok. Kako sam bio u žurbi i taman došo umoran s posla uzimam tower i odlazim doma. Dolazim doma, vadim tower van da provjerim i nikako da se načudim kako tower držim na jednom prstiu s obzirom da je aluminijski. Dok napajanje moram držati sa dvije ruke... ![]() Uglavnom da skratim priču mjerim ja njega i vidim da mi neće stati ploča unutra i trk natrag u links. Objasnim im situaciju i likovi vele nema frke, izaberite si novo ili lovu vam damo natrag. Izabrao sam novo koje sam i otpočetka htio...još smo se zezali dok sam čekao novi račun..uglavnom apsolutno moja krivica....svaka čast linksu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Što se tiće Linksa cjene su im uglavnom više, no na akciji sam upiko miša g400 za 199kn, svaka čast, servis je skroz korektan. Promjenio sam nedavno VGA kod njih, samo rijeći hvale. Nekad se isplati dat koju kunu više a ne uzet u web shopovima koji nemaju svoje servise i muljaju da glava boli, a poslje ih boli kit* što bi reklamirao |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako se ne varam, takve stvari idu u second hand kategoriju http://www.links.hr/?option=katList&...iv=second-hand
![]() |
#799 |
Banned
|
Vikend akcija. Kućište LC POWER PRO-920BL/R Veritas_3000, plexi, crno, bez PS - 315kn (redovna cijena 399kn) nabava.net Modeli iz akcije su najjeftiniji u Portio (=Links) - 367,08kn *********************************************************************************** Scythe tjedan u Linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kako možeš znati dali je kutija već bila otvorena kad ti oni ugrade sve, gdje bi inače sa svim tim otvorenim komponentama, i pravilo je većinom kad ti slažu konfu da se mora pričekati par dana da oni sve to slože, da ne spominjemo adm kojem su po defautu sve komponente otvorene. Mislim ne smeta mi dali je otvoreno kad kupujem konfu složenu od njih, ionako ne znam jel bila zapečaćena kutija ili ju je neko otvorio, glavno je da radi i da je garancija tu.
![]() |
#802 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Uzeo sam kod njih jednom USB TV tuner s te used liste. Pisalo je da je samo kutija otvorena i tako je na kraju bilo. Ne znam razlog, ali sam ga platio skoro 100 kn manje. Nikakvih tragova korištenja nije bilo, a garancija postoji. Meni dovoljno.
![]() |
#803 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jedno pitanje za sve ovdje, vidim da mnogima smeta ta mogucnost da dobiju ranije otvaranu komponentu. Svi mi zelimo isprobati monitor prije kupnje. Jel bi vi uzeli monitor koji je bio otvaran, ili inzistirali na neotvorenome? Ocito se ne moze imati i proba prije kupnje, i dobivanje neraspakiranog monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako je netko gledao monitor prije kupnje i odlučio se za drugog, to očito znači da se nećeš u pravilu usrećiti ako uzmeš otvarani primjerak. Go figure.
![]() |
#805 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dečki, cicijašite bez razloga...Links možda nije savršena tvrtka ali je po meni barem najkorektnija. Aj mi nabrojite firme koje će vam odobriti povrat u roku 8 dana bez da rade probleme ak je sve sa tvoje strane ok? Koja firma će vam dati zamjenski monitor/laptop/računalo dok je vaše na servisu? Koja će vam firma vratiti lovu ako niste iz nekog blesavog ili valjanog razloga zadovoljni sa proizvodom u roku 8 dana od kupnje? U kojoj ćete firmi naići na susretljivo osoblje koje se kuži u ono što radi i neće vam prodat muda pod bubrege (da, ovoj ekipi sa pce većinom taj dio ne znači puno ali vjerujte mi - 90% običnih korisnika to itekako cijeni). Nabrojite mi firme koje imaju SVE te odlike pa ćemo onda razglabat dalje...Svugdje se naleti na neki idiotizam (ono sa plastikom za CPU na MBO), ali i u tom slučaju pošalješ mejl na podrska@links.hr i ak si ti u pravu stvar se riješi. Mislim fakat dečki, pretjerujete. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
U obranu ADM-a moram reci da u mom slucaju nikad nisu lagali da je roba nova, kutije su bile otvarane, ali pinovi su bili netaknuti, nikad nista nije bilo niti jednom ustekano, i samo zato sam uzeo tu robu. Ako se vidi da je koristeno, to vise nije novo ni sa svom garancijom, dakle cijena dole ili daj novo pod kakvo se prodaje. Pa nek se uvede: novo, isprobano, rabljeno i analogno formiraju cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Svog death addera uzel u linksu sa flagom rabljena roba. Kutija je bila samo otvorena i ništa više od toga, dapaće miš nikad nije bil izvađen iz nje a to što je bil najlon na kutiji poderan, velka stvar. Po toj logici ni novi auto u salonu nije novi jer je netko sjel u njega kad su ga natovarili na šleper i isto tako je netko sjel u njega kad su ka skipali sa šlepera u ufurali u salon.
![]() |
#809 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() I sam volim generalizirat, ali u ovakvim slučajevima je generaliziranje promašeno. Nit pljujem po Linksu nit ga hvalim, odnosno bolje rečeno kad me zajebu pljujem, kad mi izađu u susret hvalim, kao šta se i vidi iz postova na ovoj temi, ne treba generalizirat. Nije tema, ali samo usporedbe radi, ja sa Protisom nikad nisan imao problema, nikad, 6 puta sam napravio narudžbu, 6 puta platio ponudu, 6 puta dobio robu 2 dana kasnije na adresu, bez ikakvih grešaka, zastoja, oštećenja, pizdarija. Dal da sad ljudima govorin kako je Protis super? ![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo, tema je Links i iskustva u trgovini s njim, ne politika pojedinaca i komentari i mišljenja ostalih na istu. Drugo, bez obzira ne temu, vrijeđanje u bilo kojem obliku nije dozvoljeno. Treće, prva i zadnja opomena na ovoj temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|