|
![]() |
#3152 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
na stranu tehnicki problemi s igrom i battlelogom, ova igra je PRAVI battlefield. ko god je kupio misleci da ce biti arkadna no brain pucaljka na mapama velicine prostranijeg stana se dobrano zajebo i bolje da ne zauzima mjesto na serveru nego produzi na neku igru koja mu odgovara. sto se tice mapa, igrao sam intenzivno rush (iako preferiram conqust kao pravi BF mod), i mogu reci da mi se najmanje svidjaju operation firestorm(trpanje svega u mali prostor), damavand peak(planinarenje) te tehran higway (najvise zbog buga koji uzrokuje uzasno trzanje nakon prve baze). beskorisnih kempera je uvijek bilo u battlefieldu, samo se zbog hypea migriralo dosta debila iz ostalih igara kojima je SF skuziti "kompleksnu" mehaniku...ali vjerujem da ce brzo oni odustati ![]() Zadnje izmijenjeno od: biljeg. 31.10.2011. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Za sad sve 5. Nastranu rant igraca koji su migrirali s coda i bf "veterana" koji su poceli s bc2 i rushom, ima potencijala, i za divno cudo najmanje bugovit bf nakon izlaska (ovo fakat nisam ocekivao). Najvise me iritiraju nedovrsene stvari tipa commo rose koji je tu tek da kazu da su ga stavili i ovakav beskoristan, pregled mape, debilan squad menagment, al valjda ce to lako ispraviti, to su ionako last min ubacili. Odlican balans vozila i oruzija, i nevjerojatno zabavne nove mehanike npr. pounadnje camping recona sa mortarom je pricless ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Spas stiže u slijedećih nekoliko patcheva. Za sada je sigurno da će riješiti neke od najbitnijih problema, poput: - jačina Sunca - veličina odbljeska snajpera te boja slušalica koje nosi na glavi - jačina kontrasta trave - quick match će popraviti tako da se ne morate zamarati sa klikanjem na multiplayer-server browser - joinanje u igru kao squad (trenutno je tu rješenje ali ga nažalost vlasnici primarne platforme ne mogu iskoristit, ali bit će dogodine) - čudni zvukovi koje jetovi i chopperi znaju katkad proizvest - iritantno mijaukanje mačke na Seine crossing mapi - veliki grafički glitchevi na raznim mapama (tipa: listovi trave se katkad prelamaju) itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dali još nekome Extingusher na jetu čudno radi? Pogode me, jet mi gori, blinka extingusher ready i ništa se ne događa kad ga aktiviram. Već više puta mi se to dogodilo. Na kraju proradi (nakon što 20 puta stisnem aktivaciju) ali do tada se najčešće već eksplodira jer health aviona spadne na 0% I dali je ovaj Below radar pasivni perk? Otključao sam ga ali ga nema kad biram perkove za Jet.
![]() |
#3157 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne igram bf3 (ne može kanta to tjerat, još) al pratim topic. Igrao bf2 i 2142. Razliku između CoD-a i BF-a vidim samo u veličini mapa i vozilima. Možda bi bilo drugačije da nema kempera i debila koji igraju. Samo što je ista stvar i s CoD-om. Da i tamo nema kempera i raznoraznih kretena, bilo bi ju još veći gušt igrat. Tak da je besmisleno, IMO, pričat o debilima koji su došli iz ostalih igara, pošto je debila bilo i u dvojci, a pogotovo viđao u 2142. Masovno se ljudi čudili koji k ja tolko spotam neprijatelja kao commander i trči svako na svoju stranu. Pričamo o milionima prodanih kopija igrice pa je samim time i koičina idiota milionska. Igrat s timom je super, al igrat s timom je super i u CoD-u. Ajd, plus za bf je destrukcija terena.
![]() |
#3159 |
|
![]() |
#3161 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3162 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kakav je u usporedbi sa ARMAII sto se tice multiplayera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prone zlo ? ![]() Prone je dio BF-a od BF1942. Radije BF sa prone-om i kemperima nego BF bez prone-a. IMO, igra obecava i nadam se da ce ju ispeglati u pacthevima. I iskreno se nadam da ce DICE na kraju promijeniti misljenje i izdati mod toolse. Jedan dobar WW2 mod bio bi cudo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
kontam i ja uzeti BF LE key uskoro...e sad me zanima ima li ikake razlike između onog ruskog key-ja i EU,osim u tome što moram bubnuti za ruski patch da mi igra bude na engleskom!? ako nema uzeo bi ruski jer je jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nemaju nikakvih slicnosti osim oruzja. A taktiziranja nema ni blizu toliko jer se sve vrti u krug za razliku od ARME koju treba igrat godinama da se upozna svaki dio mape za koju u ARMI treba odredeno znanje iz zemljopisa. Meni je vrhunac kamapanja docepat se Tunguske ili protuzracnog LAVa i skidat sav zracni promet. Nema jos dovoljno vjestih pilota da me mogu maknut prije nego ih zalokam i skinem,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3173 | |
|
Citiraj:
![]() Samo se prišuljam sa leđa i saspem salvu raketa iz rocket poda na jetu. Ili još draže popnem se na 1000 stopa i onda dive sijuči smrt ![]() A tek kad u sljedečem unlocku otključam air-to-ground guided missile ![]() Trebam još kojih 1500 bodova da i to otključam ![]() Za pilote se slažem, loši su. Skidam ih ko od šale, ne treba mi nikakav heat-seeker na jetu, samo Sukoj/Hornet i chaingun
![]() |
![]() |
#3174 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Hrpetina ekipe je na RU verziji i svi problemi koji se tiču same igre nisu vezani uz to da li je EU ili RU verzija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
I ja volim ekipu kaj samo leti i ceka u redu na pisti. Zato ako kojim slucajem dodem do protuavionca skidam ih sve redom, mislim da sam ih skinuo 30tak a jos nitko mi se nije prisljuljao. Niti ne igram cesto takve mape, vise volim gradska napucavanja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
|
I meni su prejaki ti što čekaju na pisti ![]() Ja igram on foot, umrem, i onda spawn ravno u jet pred nosom njih 5 koji čekaju. ![]() Obično kad uđem u jet teško izlazim kad me ne mogu skinuti, odnosno uvijek pobjegnem (afterburner ![]() Evo ga, konačno, guided missille ![]() ![]() Malo je čudno za koristit zbog obrnutih kontrola kad se cilja sa time, ali već je nekoliko tenkova iskusilo death from above ![]()
![]() |
#3179 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|