|
![]() |
#3121 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
back to karkand dlc ce rijesiti te probleme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3122 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Na forumu svatko ima pravo iznjeti svoje mišljenje kako mu se igra sviđa. Jako bi volio čuti objašnjenja zašto je igra smeće, i neki prijedlog za trenutačno bolji FPS . Ili obrunuto zašto je urnebesno dobra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
slažem se kad je izašla beta tu je bilo par mini recenzija o igri ,a koliko sam primjetija otkad je igra izašla nitko nije iskomentira igru kako treba valjada su svi zauzeti igranjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
A što komentirati? COD-ovce kojima je metro savršena mapa? Ili rush ekipu na battlefield igri, koja je primarno conquest i large maps ftw igra? Ili wajnere koji bi proneali do preksutra a da se objectivi sami zauzimaju. Ili usamljene kempere koji uđu u avion i kruže po mapi bez cilja? Meni osobno je igra upravo ono što sam i očekivao od iste - pravi Battlefield sa velikim mapama, dosta vozila u cq-u, avioni, heliji; vizualno prekrasni prizori; da skratim, tipični Battlefield. TS ekipa, joinanje na server svi zajedno i timska igra FTW! Osobno nemam ama baš nikakvih bugova u igri, niti problema sa zvukom, niti sa prikazom slike, framerate mi je očekivan za moju konfiguraciju (60 fps avg, ultra preset sa smanjenim aa i af na 4x), hitreg radi odlično, nemam problema sa pokretanjem igre, s ničim. Skinuo, instalirao, igram ![]() Kharg island, Operation Firestorm, Noshahr Canals i Caspian Border!! To su za sada (dok ne dođe Back to Karkand) prave BF mape, i odlične su za igrati, ponavljam, za ekipu koja igra timski.
![]() |
#3125 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
a drugacije niti ne mozes igrati tj. ako zelis pobjediti...moras igrati sa timom i koordinirati se preko ts.a...a i igra potice timsku igru (squad perkovi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
igra je pre retardirana, ne mozes nista bez squada, a svi igraju kao solo brijači... jedino ja uvijek letim radit ono kaj se trazi kao i protivnici pa uvijek ginem jer ih je 15 na mene samoga dok pitaj isusa di je moj tim... i tak stalno, pa lud sam vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3130 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako je netko zainteresiran za Limited Edition Multilanguage verziju, znači nije ruska, a uključuje Back to Karkand i ostalo, neka mi javi na PM. U mogućnosti sam nabaviti par ključeva, a okvirna cijena bi bila oko 250 kuna. Da ne otvaram novi oglas, da vidim koliko će biti zainteresiranih. A onda ću otvorit oglas fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ima zainteresirane ekipe koja ima u cilju igrati timski nek se jave na PM. Pa cu im dati podatke od TSa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
DD9512
|
ti ocito imas vremena pa kampiras negdje na mapi pa ti cool!! Ja bi kad ju odem igrat 2-3 sata dnevno da se i igram.. a ne da trcim po prevelikim mapama i trazim kampere!! Ili ako igram pucacinu, onda igram pucacinu a nisam 3 sata u tenku. Meni je to dosadno i strasno sam razocaran MP. Iako je sama igra daleko bolja od bf2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni je relativno OK. Evo sta mi se nesvida: Mape mi nisu po volji...pogotovo one u gradu. Premalo... zguzvano... sve na jednom mistu. Rush je i dalje "smece" bez dobre ekipe. Al kad ekipa valja onda se sve gazi ![]() Bugova nemam jos (da kucnem u drvo) ali mi je i dalje onaj battlelog smece neponovljivo. Isto mi smetaju one gluposti za svako oruzje da moras posebno namistat, odabir oruzja i onaj cili meni, po meni malo su zakomplicirali previse. Nema pinga...debilana teska, cak ni onaj od servera ne pokazuje nista. I na kraju sta mi najvise smeta su igraci. Kao i u drugin igrama. Samo kempaju, spawnrapeaju i brinu se za svoje dupe. Ka da je samo bit taj k/d ratio... Jos jedna stvar ..kad se spawnas dosta puta me stavilo tocno ispred protivnickog igraca..koji me fala bogu sa lakocom "zakolje" A sta mi se svida: sve ostalo. ![]() uglavnom kad se malo naviknes na novo okruzenje i oruzje prezabavna bude. Ima jos tu toga dosta al sad se nemogu sitit. Neznan jel itko vidija al prebrzo se napreduje sa levelima...lvl 40 vec se da vidit po mapi PS jos dodajte me na origin ivan0710 (vec san vas par doda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Nisi jedini ![]() Citiraj:
![]() Evo malo jučerašnje zafrkancije na Damavand peaku, stvarno je šema, pa smo malo snimali.... http://www.youtube.com/watch?v=9iJm6SYC9s0 http://www.youtube.com/watch?v=jh2IIgGZ8Zg http://www.youtube.com/watch?v=0gir6M-XTIE http://www.youtube.com/watch?v=yIKhm9wPcYk http://www.youtube.com/watch?v=hVKXYlQvK_s I mali album, ali samo 3 mape (u biti 4, jedna je sa Seine Crossing ![]() http://imageshack.us/g/560/bf320111030235035672.jpg/ Hint - gledajte slike jednu po jednu, ne preko slideshowa jer ih glupi imageshack zblura.
![]() |
![]() |
#3138 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nije svaki tip igre za svakog igraca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Deadmana sam zakoljio 3 puta u jednoj mapi. ![]() Nisam još kupio igru niti mi se ne žuri jako.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Karkand je jedna od najboljih mapa ikada napravljenih u fps igrama. A za BF3 je samo usminkana, i doradjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel zna tko gdje se može kupiti BF3 LE key za neku normalnu cijenu (čitaj: manje od 250kn) ? Pitam za prijatelja, pogledali smo sve online trgovine i svi su "out of stock", jedino su ostale one ruske verzije ali to mi je sumnjivo pa ne bih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3142 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ja kupio jučer sa directgamekeys.com (ruska verzija) za 50$ i sve radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3144 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ruske verzije su u potpunosti iste kao Engleske,kad dodje patch mislim da ce jezik ostat,ako ne lako je promjenit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3145 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | |
DD9512
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego imam 1 pitanje. Zvuk je dobar, ali zašto ne čujem na 5.1 sistemu kad netko hoda iza mene? Jel se to uopće može namjestit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-a...no/121707.aspx Ovaj prodaje za 260, to treba uzet. Mislim da je to dobra opcija. Ja sam uspio za 29~30€ uzet na CJS keysu (EU limited), i onda napraviti jos 2 referrala koji su mi, prvotno trebali dati povrat od 20% ali na kraju cu to dobiti u obliku store popusta za tih nekih 6 eura za buduce kupnje. Ja happy! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|