|
![]() |
#15181 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Troši gume Sile, kupit ćeš nove prije ili kasnije ![]() Samobor je i meni lijep grad, ali radije bih u Pakrac da imam cijeli Psunj i tisuće kombinacija uređenih staza na dlanu ![]() tomiotok, sigurno je bilo odlično, rado pogledam fotke kad smo ja i Nik bili tamo ![]() Jel Tessari možda imao novog Slasha? Pričao je da će ga nabaviti kad smo zadnji put bili tamo ![]()
![]() |
#15183 |
Avocado
|
Gle, ko i svakom dosad: pogledaj dućane, pogledaj modele, pogledaj imaju li tvoje veličine, suzi izbor i pukni par linkova ovdje. Ja bih ti preporučio da kupiš polovni, sad je sezona kad se za 3000kn da ugrabiti jako dobar bajk (u prvom mjesecu sam tako prije 2 godine kupio shift R3 u odličnom stanju za 3k). Ili gledaj akcije po dućanima. Uostalom, u ovoj temi imaš valjda mali milijun prijedloga za te pare, samo je potrebno odvojiti nešto vremena i potražiti ![]()
![]() |
#15184 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kupujem od plaće neke 1.5 gumičice i ti mi bušiš rupe za autoventil da si olakšam pumpanje pa prek tjedna za do posla i po gradu su one gore, vikendom idu švalbice za off-road na najjače. Današnji prosjek mi je bio cca 20km/h, kad puknem ove ide to na 30 bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15186 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel sanda ziva? ja sam na identican nacin jednom opao pred 2 godine, oderao lijevi skocni zglob, ni danas mi nije jasno kako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15189 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Destro neznam za kojega tessaria pitas, mislim da je jedan vozio sessiona! Nisam stigao pogledati sve bikeove i popamtiti jer je bilo 40ljudi valjda! nas na xc 12! 2 zenske od toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15191 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U utorak idem sigurno , samo mi se to cini teška staza za dole , ne znam jel bi to mogao odvoziti. Sutra još štelam bajk do kraja i kupujem par sitnica. Sad sam se malo bolje provozao , 2 puta sam zamalo letio preko volana zbog kočnica, znači da je dobra kupovina ![]() Nadam se da idem ispod 11kg , kad promjenim gume , zračnice i skrewere ![]()
![]() |
#15192 |
Registered User
|
Tessarijev Session je otišo onom liku "pekar" s Dropa. Sljeme je meni zakon, ali bi nekad i išao malo XC-at po Žumberku, naravno išao bih i u Pakrac da imam mogućnosti, sve južno, jugoistočno i istočno od Zg u mom dosegu je užas božji, ravnica i dosada. Volio bi otić na Ivanščicu također, a o Velebitu i tome da ne pričam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15193 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15194 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15196 | |
Premium
|
Citiraj:
Također bi kao Sile htio ić malo po Žumberku na XC staze. Ima netko Wellgo MG-1 pedale za prodat? edit: Sile uzmi one široke slikove iz Knedle , mislim da je 60-70kn komad , a super su gume , mislim da je Misak sa dropa prešao na njih sa NN i za 9km/h mu se povečala prosječna brzina
![]() |
![]() |
#15198 |
Registered User
|
Ne znam na koje misliš, znam samo da ću se malo raspitat i ne dajem ni lipu preko 100kn za jednu. Misak je uzeo neš čudnovato, V58 Cobra 26x1,90, ko zna di je to našo i kako to drži. Favoriti šta sam gledao dosad su Specialized Nimbus i Author Slick. Imaju i Švalbe road cruiser ali one su 102kn, ne dam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15199 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nik me nije pohvalio da sam starto sa sat vremene fore pošto nisam pomaknuo sat ![]() Lojstek je do klupica dosta slinav plus što ga je šumarija uredila, dalje sve ok! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15200 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=655 To su ti mislim iste gume kao i od Misaka , samo što njegove imaju trake sa strane koje svijetle po mraku. Ovo isto nije loše http://www.keindl-sport.com/detalji.php?id=1542
![]() |
![]() |
#15202 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() dodi sutra k meni, bumo zbusili felgu i odma ti namontiramo slickove i peri mile ![]() (mos odma usporedit prosjecnu brzinu kolko se povecala na povratku) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15203 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
može li se krpati zračnica koja je probušena uz ventil?? Ovo mi je druga koja mi je otišla uz venti. Prvu sam bacio. Na ovoj je vrlo mala rupica kroz koju jedva da curi zrak, ali curi... Zadnje izmijenjeno od: dogas. 31.10.2011. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15204 |
Avocado
|
![]() |
#15206 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
sada malo citam carinski zakon i naletim na ovo Citiraj:
taj dio mi bas nije jasan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15207 |
Avocado
|
NE, to ti je primjerice, dakle za primjer su uzeli četveročlanu obitelj, a ne četiri frenda koji pijani i mamurni se vraćaju iz slovenije i imaju kočnice u vrijednosti 3500kn u gepeku ![]()
![]() |
#15208 |
Registered User
|
To ti je ona shema po kojoj sam ja išao s materom po vilicu u Sloveniju, do 2k, članovi obitelji, jedan račun. Reko bi da se stara vozi na najjače da me carinik pitao ![]() 4 osobe + 4 računa do 1000kn netto = ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15209 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Znaci da sa kocnicama prolazimo ![]() To je jedino bitno. jos sam da dobijem mejl da su mi i poslane i nitko sretniji od mene ![]() EDIT: E da sam bar neki cigan, pa da svu svoju familiju uzmem na "izlet" u SLO po recimo canyona ili yt industries ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|