|
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da,apsurdno je velik,nervira me to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam kaj vi pričate da vam sve radi na ultra, valjda na 20-30 FPSa. Konfa iz priloga (ispod nicka), 1920*1200, AAx2, MSx8, večina na high i tek je onda koliko toliko igrivo. Ne znam za vas ali meni je ovaj SP totalno čudan, u 2 misije sam crko barem 5 puta, igram na normal.
![]() |
#2704 | |||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Znam razliku između laga na serveru i eventualnih problem sa framerateom. Nije nimalo glatko, bar ovih dana nije bilo, svaki server je laggao manje-više Citiraj:
Citiraj:
Yupp, upravo to. Igra je grafička poslastica za nekoga sa GTX580, što čini valjda 10% (ako i toliko) igrača. A ako je igraču grafika na prvom mjestu, onda žali Bože njega. Ostalima sa mid range strojevima je igra vrlo prosječne grafike čak i ispodprosječne. Bez AA na barem 4x ne vrijedi tražiti ikakve detalje u finoći rubova, a AA x4 ubije performanse za 30% Druge igre nabacaju blooma i u kombinaciji sa 2-4x AA to na svim konfama izgleda tri puta bolje od ovoga na medium.
![]() |
![]() |
#2705 | |
Guest
|
Citiraj:
Inače , BF3 je dobra igra. I neprikosnoveni je kralj MP igre. Tako će i ostati. Sve do 8.11.2011. |
|
![]() |
![]() |
#2706 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja je ne mogu otkljucat preko proxy-a nikako, korejski, indonezijski, direktno unesen proxy u postavke interneta ili preko nekog programa, nista. Odvrti onu provjeru, ugasi je i nista. Idem opet upalit igru, opet isto i tako u krug. Reinstaliran oriđin i igra, opet isto. "Aktiviram" igru na drugi nacin samo da vidim taj SP, e onda se smrzne nakon 5 min, ili kad krene ona druga misija igra vrti nesto po disku brutalno, toliko da mi pada fps sa 80 na 20 ili 0.1, pa se onda smrzne. Cekam: "...will be: 28. listopad 2011., 01:00" osim ako netko ima neki pametniji savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
|
Citiraj:
![]() Napravi ovo i proradit će ti. Ugasi Origin, postavi točno kao na SS-u, upali Origin, pokreni igru, pusti provjeru, kad se otključa izbriši te IP-eve i stavi kvačicu na automaticly detect settings i to je to.
![]() |
![]() |
#2711 |
|
Točno si ovako postavio? Dakle baš sve i secure i FTP? Hmmmm, neznam što bi onda moglo biti. /maknuo sam link ipak ![]() (Na Battlefieldo.com ima više riješenja za pokretanje igre - http://battlefieldo.com/forum/thread...h.1107/page-16 ) Note nadležnima - ovo nije crack, samo .exe koji je prošao datumsko ograničenje, dakle ništa ilegalno. Ako si voljan probaj sa tim. Makar ja osobno nisam fan nikakvih .exe fileova sa neta.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.10.2011. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Prije nego ga uploadam, provjeri da tvoj bf3.exe nije read only, i probaj kompletno ugasiti antivir, jer neki znaju zalockat .exe fajlove pa javi jel prošlo, ako nije pošaljem ti na PM adresu za d/l EDIT: ili još bolje probaj ovaj šta je hammer stavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I'll just add how I done it: CP > Internet Options > Connections > LAN Settings Tick use proxy server for your LAN Address: 203.232.208.116 Port: 8080 OK Preuzeto s jednog foruma. Ja sam tak napravil i radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako su već išli u neku ruku ubacit "mogućnosti" iz COD-a, onda su mogli ubacit konzolu prek tilde, koja je u današnje vrijeme tek mogućnost, za razliku od prijašnjih vremena i igara u kojima je bila standard. (mislim da je imao i BF 1942) Što se tiče snimanja in-game, COD je to imao jako dobro riješeno snimanjem demo-a preko konzole koji nije imao ama baš nikakav utjecaj na performanse, a format je bio takav da se moglo snimat pola sata, uz veličinu fajla niti 2MB. Za razliku od šugavog Fraps-a i kompanije (što je i logično, s obzirom na format). Ako si baš htio nekaj uploadat na servise, demo onda mogao snimiti Frapsom. A ne da tijekom igranja snimam sa Frapsom i da mi u ključnim trenucima pada FPS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni igra ne radi i ne radi, sve sam probao, aktivirano preko koreja proxy, kad udjem u campaign stoji na onom loading screenu sa tankom, u multiu samo black screen i zvuk se cuje, 11.9 driveri... kad odem verify game install uvijek nakon aktivacije igre mi skida neki fajl od 42 mega, to mi je nesto cudno...probao i sa play offline. Valjda nije do ATI-a i drivera jer cu grafu bacit u zid...neki kazu da je zbog ruske verzije prebacene u engleski.. ?? Lud sam vise. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Nego PointDexter(barem mislim da si ti rekao da ćeš testirat ![]()
![]() |
![]() |
#2717 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam uzeo key na cdkeyhouse,ai imam problem;na pay pal-u mi je prošlo plaćanje,a koko vidim i n net bankingu je prošlo,a na njihovoj stranici stoji fail;dal je netko od vas imao sa tim problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ekipa navodno ima problema s tim black screen i promjena jezika. Dok je kod mene drugi problem a to je zamrzavanje kod nekih zahtjevnijih scena, a nadam se da to nije sve povezano, neg da je to poziv za patch.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U mp se neću mješat jer ne težim tome. Ne mogu komentirati grafiku jer nisam u poziciji pokrenut sve na max, al eto, nekako sam doguro SP do kraja sa svojim picekom ![]() Ipak, što se SP-a tiče, ostao je malo gorak okus zbog kratkoće kampanje, (imam filing da sam igrao Homefront ![]() za kraj, moram ovo spomenut...prošli su me trnci kad u jednoj cut sceni (da ne spoilam) zasvira onaj epic theme song iz legendarnog BF-a 1942 ![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Za sve one koji imaju problema sa proxyem: Kada naštimate proxy probajte otvorit google.com ako vam ne otvori znači da je proxy mrtav. Kad vam to proradio onda ćete moć aktivirat igru i igrat SP. Tako sam ja jutros... Imate 2-3 stranice prije ove IP proxya kojeg sam ja jutros koristio za aktivaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
ipak, ne vjerujem da ima snimanja demoa...ipak cod ima q3 engine, star koliko? 12 godina? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2726 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Zahvala i Darth Revanu na preporuci onog programa. Ja nisam igru niti mogao skinut jer je Origin posvađan sa mojom IP adresom. Platinum hide ip je to riješio. Fora sa starijom verzijom Oriđina nije radila. Uspio sam skinut igru preko njega , ali sam samo mogao igrat single, multi jok (spojilo me na server, ali me bacilo čim kliknem deploy). Povrh toga, igru sam pokretao sa bf3.exe, pa se onda sve ostalo popalilo, inače ništa. Vrlo je lijepo od EA što su napisali upute za ručnu deinstalaciju BF3, jer ni to nije htjelo radit. Uglavnom, danas sve nanovo, uz već gore spomenutu pomoć. E da, još sam morao i reinstalirat one pluginove za browser, jer se i to pošeremetilo.
![]() |
![]() |
#2728 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Samo im se javi (otvori ticket ako su offline) i sredit će ti to kroz par sati maksimalno. Požuri sada dok je još kod njih radno vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |