|
![]() |
#2671 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ono. klasicni BF. nema tu kaj. meni osobno...nis posebno. ok lepo sve to zgleda i to...al jednostavno mrzim takve nabrijane igre, konfuzne...borba klasicnim naoruzanjem a letis ko sumanut okolo i sve je ko u nekom SciFi filmu...nabrijavaju te efekti, a ne gameplay...po meni...jednostavno mi to ne lezi i bok. botovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel moguce iskljuciti onu obavijest kod pokretanja igre da su mi drajveri stariji od njihove preporucene verzije. Mislim ono. Sa 275.33 mi sve radi na ultra u full HD i bez trzanja,a non stop me davi da stavim nove drajvere sa TDR greškom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Bok Jel zna netko kak da promjenim u Originu install folder za igre i download cache, posto bez obzira ak odredim drugi folder, on i dalje stvara novi na C: i tam instalira igru ? Nasao sam na netu da treba maknuti zadnji \ iz destinacije, ali kak kad se ne moze editirati nek sam broswati folder? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zbog rijetko viđenog PR-a dok se još igra radila očekivalo bi se orgazmičko iskustvo i frcanje izlučevina na grafiku ali na kraju ništa od toga ![]() Ok je grafika (igrano na high, 4/16 ništa isključeno 1680x), čist je ok ali ja nisam doživio onaj bog-te-je** efekt ko neki forumaši sa PCE koji su je na netu okitili epitetima poput Citiraj:
Citiraj:
![]() Možda i bolje, bar normalno ide i na mom kompu sa tri gige meme, 9850 BE na 3.1 i 5850 ![]() Uglavnom nisam imao onakav osjećaj novog i dobrog kao kad sam počeo igrat BF2... Edit: nema psovanja. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.10.2011. u 15:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jucer navecer i danas me konstantno izbacuje sa servera. "Server disconnected". Kad me izbaci uopce ne biljezi ko da sam igrao, tj ne pripraja killove ni bodove. Sad malo prije otkljucam stinger (dosla obavijest ingame) i nakon toga disconnect a na battlelogu nema nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kod mene 1920*1080 sve ultra, isključen Antialiasing deffered a Anisotrophic filter na 4x, mjereno frapsom nakon nekih pola sata average=50 fps. Taman. Inače da, slažem se sa nekim forumašima, kad sam prvi put pokrenuo Bad Company 2 daleko veći mi je bio vaaauuuu efekt nego sada... Zadnje izmijenjeno od: blackened. 26.10.2011. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Kupio sam BF3 samo i jedino na reakcije ljudi na netu, a i ovdje, posebice kada se CoD ponižavao do te mjere kao da je BF3 reinkarnacija Boga samoga. Ne kažem da je loše, samo nije niti toliko daleko od CoD-a kao što se činilo po komentarima. I dalje imam problem što ne stignem igrati previše tako da MP nisam probao, tu očekujem razliku naravno u samom gameplayu. No, ne očekujem ljude sa visokim IQ-em za razliku od "budala koje igraju CoD". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I one mapice od 2 x 2 Centimetra na CODu. lol .. haha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svi koji su naručili kod nas ( SophosLab ), su dobili danas ( ako je rijec o obicnom izdanju igre ), a oni koji su narucili Limited dobijaju sutra tokom dana obavijest da si dodu podignuti igru u poslovnici.
![]() |
#2691 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
BTW mjerio sa frapsom min-max-avg na drugom nivou SP-a, je 32-77-55, meni se cini savrseno glatko kad igram, sve na ultra, osim AA na 2x i neki AA postprocesing ili kako vec na low, reza 1280x1024. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 26.10.2011. u 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Premium
|
WTF????? recon vise nema C4 ![]() ovo mi je stvarno ogromno razocaranje,u bc2 sam stalno koristio c4,sad je recon najdosadnija klasa. A ni one glupe odbljeske nisu sredili,na nocnoj mapi se vide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
pa odbljesci i služe da se primjeti snajpera skapmanog.. a cini mi se i da ima c4 samo se mora unlockat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne treba mi AA, kad počnem prašit MP mislim da će doć do twikanja detalja (snižavanja postavki) da šta prije mogu uočit neprijatelja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Premium
|
ne,nema ga,samo support ga moze otkljucat,a support zato ima claymore,mortar i C4,dok recon nema ni jedan zanimljivi gadget osim onog portable spawna odbljesci su dobra ideja dok imaju smisla,npr. uslijed bijela dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
|
|