|
![]() |
#14941 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Sjedim pred kompom i cepam se od smijeha...evo ne mogu natipkati post ![]() Moja cura je isla pogadjati tko je tko na slici - pokaze Sandu i kaze: "Ovo je Vuco". Suze mi idu od smijeha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14942 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma može i vunena kapa. Ja furam tak već 2 godine i nikad nikakvih problema. Od baselayera, ako je windstoper ko naš u kojem zakuhaš - onda moš do -10 imati i tipa nakamurin baselayer koji su bili 70-80kn, ako ne naletiš na one iz lidla po 60kn (ja taj imam na spustu jer nije compression pa me frka da na usponu ne bi previše hladilo leđa). Ja si jedino moram još dolje smisliti nešto, neke waterproof hlače ili neš. Sljedeći tjedan ću vjerojatno preći na flat pedale (jeftinije nego one 5.10 ili shimano shuze) jer mi se opet smrzavaju noge. Kak je Vama drugima u SPD cipelama danas bilo ? EDIT: Ja njegujem svoju kožu na najjače ! ![]()
![]() |
#14943 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
bilo je hladno u spd-u..treba navlake nabavit...valjda pomaze to cudo nes..sad kad sam preso na spd neda mi se vracat na obicne zbog hladnoce.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14944 |
Moderator
|
Probao sam navlake. Meni je baš cirkulacija problem i nisu pomogle previše. Nisu mi se noge smrzle na početku Lojsteka nego tipa kod klupica. A imao sam kvalitetne gamašne ![]()
![]() |
#14946 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Lijevo, žuti windstop Citiraj:
![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 23.10.2011. u 01:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14947 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ovo mi je najdoživljaj otkako sam počeo ići s ekipom na sljeme !!! Promjena guma RoRo umjesto Kenda SB8 mi je totalno promjenila bicikl!! Naravno u pozitivnom smislu - hvala onima koji su imali udjela u tome, a poglavito Siletu! ![]() Imao sam problema s uključivanjem u SPD i hladnoćom u cipelama. Prvi problem riješio skidanjem platforme s mačjim očima. Kako imam SPD cipele s rupom u đonu hladnoću i ulazak vode/vlage sam riješio obljepivši daj dio DUCT tapeom iznutra (MAVIC CRUIZE ne dolazi s naljepnicom kao npr. shimano, pa se improvizira). ![]() @Vuco Nakon što sam zaljepio rupu u MAVIC CRUIZE cipelama, jučer mi nije bilo hladno. ![]() Slike su odlične! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14948 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Gume su ti definitivni pomak, naravno za ono jučer ima i puno adekvatnijih guma od RoRo ali ne brigaj o tome, glavno da si se s SB8 maknuo. Kokpit smo ti malo dotjerali, ako osjećaš da trebaš snizit lulu poigraj se još s tim. Što ćeš se više voziti to ćeš više guštati, ne znam jesi me bio čuo ali vikao sam na spustu iza tebe da opustiš koljena, to ti je još jedan savjet koji ću ti ponavljati unedogled. Koljenima amortiziraj teren, premještaj težinu naprijed-nazad i bočno, neizmjerno puno ćeš dobiti na okretnosti kad opustiš koljena i počneš aktivno kontrolirati bike kroz amortizaciju koljenima i laktovima. Ne možeš agresivno voziti s ispruženim nogama i rukama, sve treba biti fleksibilno. Ali doći će i to, svatko od nas svaki dan nauči nešto novo, kad ne bi bilo tako bilo bi dosadno. Ne znam za druge ali jedva čekam sljedeći vikend, očekuje me vrlo dosadan tjedan... --------- Kad već tipkam da pitam Nika za dojmove o Jekyllu nakon ova dva pohoda na Sljeme ovaj tjedan, koji bi bili plusevi, koji bi bili minusevi ako ih ima obzirom da si se cerio ko malo dijete cijelim putem ![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.10.2011. u 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14949 | |
Moderator
|
Citiraj:
Inače, 36mm noge vs 32mm na vilici - ogromna razlika. Nema lijevo-desno, napred-nazad. Samo kak se usmjeri tako i ide.
![]() |
![]() |
#14950 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Stvarno se lagano vozi, toliko se lagano dize u zrak da me u subotu par puta iznenadilo koliko visoko sam se katapultirao, a preko nikakvog brezuljka. Ganjanje po pravcu, preko cega god - za sada bez problema, ful stabilan, upija sve neravnine i granje (moram jos na 12icu pa da potvrdim dojam ![]() Mana mu je tezina, koja je +2kg u odnosu na Fuela te +1kg u odnosu na konkurenciju, ali kako sam skinuo 7-8kg, ta dodatna masa me uopce ne dira. Uzbrdo je tvrdji od svih AM pila koje sam probao (Remedy, Pitch i Reign)...pa i od Fuela. A bas me je kopkalo kako se penje. Nizbrdo ne kaska niti za jednim, dal je najbolji - neznam, dal je najzabavni - znam - je. Pustis se nizbrdo s gustom...navlaci na najjace ![]() Nakon tri voznje sam jos vise odusevljen bajkom. Posto je ovo najbolji bajk koji sam imao, ocjenu treba uzeti s rezervom, pogotovo sto nisam biciklisticki strucnjak, niti imam nekog staža u MTBu. Ali ono dijete u meni, onaj osjecaj gusta i zadovoljstva kaze - da je to, to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14951 |
Registered User
|
Drago mi je, htio sam se zabit u kolonu iza tebe da vidim kako ga ganjaš ali bila je gužva :/ Ali znao sam da guštaš kad si na putem do Dotke bunnyhopao onaj ležeći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14952 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eh sile, da si vozio kako treba, bio bi iza nika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14956 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#14957 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa , ne znam kaj da radim , sad je frajer na drop stavio XT m765 za 650kn bez rotora , nemam baš toliko para al bi ih izvukao , on je iz Zagreba i to mu je najveci plus , 2 ponuda su Magura Marte i 2008 u odlicnom stanju sa rotorima za 600kn od nekog lika iz Našica , s njim bi morao preko pošte kupovati (moja poštarina) , i 3 su Magura Louise FR isto za 600kn sa rotorima i novim paknama , na slikama su dosta izgrebane pa ne znam , on je iz Virovitice , al još čekam da odgovori dal bi se mogli u Zagrebu nac. Kaj mislite , kaj bi bilo najbolje uzeti? Ja bi najradije Marte , al me strah da me ne zajebe lik , iako piše na dropu da je mijenjao rame s nekim dečkom i da je sve dobro prošlo.
![]() |
#14958 |
Registered User
|
Sve je to prestaro, i preriskantno da bi davao 600kn. Te 765 su model star 5 godina, dakle moguće je da su tad i kupljene. Marte u odličnom stanju za 600kn moš mislit, isto vrijedi i za Luise. Ako sad imaš 600kn, ušparaj još malo i sačekaj bolje prilike, kao što vidiš jako puno ljudi prodaje ispod cijene dijelove kako zima dolazi. Bilo bi šteta da sad kupiš nešto na silu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14961 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Aha , evo ovaj lik je prodao marte SL s karbonskim ručicama za 600kn iako sam ih rezervirao bio. Dao mi je slike i stvarno nemaju niti najmanju ogrebotinu. Louise bi išao za 600kn , sa 180/160 rotorima , i tek spaljenim paknama. Ručice su pogrebane , i lijeva je malo spigana , a kliješta su kao nova. Kad bi njih uzeo bi prodao rotore za recimo 150kn , tak da za 450kn mislim da bi bile dobra kupnja. Ove Shimano ne bi uzimao , pitao sam jel fiksno , jedino ako bi spustio cijenu bi ih uzeo. Evo vam slike od marti http://imageshack.us/g/98/konice.jpg/%C3%82%C2%A0 edit: S ovog bajka je Louise http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/k...-oglas-3715901
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 24.10.2011. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14962 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
to su te louise koje imaju IS prihat na čeljusti.... pazi ako to kupuješ jer su adapteri jako skupi i rijetki! a za marte mogu samo reć - ŠTETA!!! izgledaju odlično.... daj mi link od koga si to htio nabavit, jer sam se neki dan jaivo liku za marte za 600kn pa sam odustao jer sam posumnjao u godište i stanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14963 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14964 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Aj bas cu im se javit da vidim koliko bi me dosla reparacija jednih 755 zvjerki ![]() Inace, znas ,mozda gdje se moze nabaviti adapter za te celjusti na PM vilicu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14968 |
sto da napisem ?!
|
jaaaaoooo još je i roza !!!! srce me boli, a neeema kinte ni za lijek ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |