|
![]() |
#14881 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne znam da li su bile nove ili rabljene, ali vidjet ćeš i sam u kakvom su stanju. Kažem, on ih ne siluje, vozi čisti XC, a i poštenjak je to se odmah u razgovoru skuži, tako da ne brineš da će ti uvaliti smeće. Kočnice su za te pare super, kao što vidiš on ih daje s 160/160 rotorima, a teži je od tebe barem 15kg. Bit će to dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14882 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14884 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ja sam za. Jos navecer potvrdim dal sigurno idem. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14886 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja nedam DOT tekucinu Cuks, pa si moras sam kupit :P Zezam se, slobodno si natoci koliko ti treba ![]() Vidimo se u 10 ispred tunela Sile, Cuks onda u 9.20 HNB? Ak smo u pola uvijek kasnimo malo pa da barem jednom na vrijeme dodjemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14887 |
|
Tnx max, stvarno si ljudina. A sad znam kog cu (mozda) maltretirat da mi pomogne odzracit ![]() Moze 9:20. Bio bi red da se i mi pojavimo bar jednom na vrijeme ![]() EDIT: @Vuco - ako cemo ic sutra onda bi te molio da poneses kit za odzracivanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14888 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajde ekipa probajte sutra ne kasnit, temperature ce biti veoma svjeze, i nije fora na toj hladnoci cekati, pomogucnosti jos i znojan... imajte obzira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14890 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Upravo sam i ja htio spomenuti da kad temperature padnu, akademska cetvrt vise ne pali. 5-10min cekanja i promrznes skroz...iako sutra nece biti bas tak hladno kao kad smo picili po zimi...ali nece biti ni toplo. @srale7 Da ponesem tvoje famozne ocale...neda mi ih se vise gledati, od ljeta su kod mene? Sutra bi nas moglo biti dvoznamenkasti broj (ja sam pozvao jos 2 ljudi van foruma) - prava masovka, al´neka, nije dugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14892 |
Ex-Gastarbajter
|
ja bi također trebao dovuci nesto novopecenih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14893 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Đizus, pa koliko nas bude onda? Bane (+1) Nik (+2) Renesis (+?!) Mmax Srale7 Vuco Onyx Cuks? Sile Dakle najmanje 12 ako ne i više ![]() Alaj će biti veselo na spustu ![]() ![]()
![]() |
#14894 |
Ex-Gastarbajter
|
a ne znam, ja znam za tri sigurno, mozda jos tko naleti, samo ne znam ako ce ici s nama dalje na spust, nekima se zuri, a ja bi rađe to onako leggero ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14896 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
S Distrom i Dogasom nas je 17, pretpostavljam da i Daniel vreba dakle 18 ![]() Da stavimo obavijest na Drop pa da probijemo 20 ljudi ![]() Vuco i kompanija od prošlog vikenda, oće sutra bit zamjetno hladnije neg prošli vikend ili ne? Ne sjećam se koja je bila temperatura gore u Lugarnici, a skuhao sam se i do gore i do dolje, da ne pretjeram s oblekom... Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 21.10.2011. u 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14899 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
dodem i ja u 10... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14901 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Haha jbte bit ce nas vise nego na prosvjedima ![]() @Cuks 9.15 sam ti pred ulazom ![]() @renesis imam ja jednu zracnicu ali francuski ventil @Sile bilo je ak se ne varam oko 7, a tak i najavljuju za sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14903 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sutra će možda biti zeru hladnije jer neće biti toliko sunca. Iako manje se trebaju gledati temperature, više vjetar jer to će više reći kakav će osjećaj biti. Gore je znalo biti 20°C ali kad puše hladan vjetar kao da je -20°C. Nik zna koji vjetar je topli, a koji hladni. Sutra je rekao da će biti topli ako se ne varam. Piše da je zapadanjak ili jugo-zapadni smjer vjetra.
![]() |
![]() |
#14905 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako bude vedro i izadje sunce nece biti uopce strasno, iako ce biti niska temp. Ako bude magle, bit ce par stupnjeva i bit ce malo svjezije, jel. Vjetar bi trebao biti slab - ni topao ni hladan, uglavnom, vjetar ne bi trebao predstavljati problem. Vecina snijega se vec otopila. Ostalo ga je 6 od 14cm...bit ce ga u tragovima, trenutno je gore 0°C i vedro je. Ocekujem blato (bljuzgu) samo u vrsnom dijelu. Takodjer ocekujem izvrsnu voznju uz dobru zajebanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14907 |
Moderator
|
Ma bit će dobro sutra. Jedan vikend bi se mogli dogovoriti i za Bidrovečki makadam da se popnemo To je istina 1h duži uspon no lakši i drugačiji za promjenu ako niš drugo. Ako se dobro sjećam, onaj jedan strmi dio nisi otpeljao sa Fuel Exom. Dobro, MIK ti je zasmetao, ali svejedno ![]() BTW, Nik, ti si meni pokazao od Hunjke do Dotke stazu novu ![]() ![]() ![]() Sad si gledam kartu kud bi dolje. Možda na kraju i odem sa vama na 20tku i Dotku, ali nekako me vuče na druge staze koje davno nisam vozio...
![]() |
#14908 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Gledam ovaj kanal na vimeu filme von draussen, imaju stvarno odlične filmeke. ![]() Evo jedan za nabrijavanje ![]() http://vimeo.com/30272111
![]() |
#14909 |
|
Moze ![]() Samo ti ponesi, zlu ne trebalo ![]() @Renesis - i ja nosim 2 komada sa auto ventilom. Nadam se da nam nece trebat ![]() Kupio sam kuglice za nabu, slozio, cakum pakum. Buduci da sam jucer raskopao nabu i sve vratio natrag kupovao sam napamet. Uspio sam potrefit pravu velicinu (zahvaljujuc rukavicama - ne pitajte kako ![]() ![]() Bit ce spica sutra ![]() Sutra nakon Sljemena bi trebao skocit po kocnice. Mozda odmah produzim nakon Dotke - ako cemo tamo ic. Sile, max, mozete samnom po kocnice, da mi pravite drustvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14910 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=j2adf...layer_embedded |
|
![]() |
![]() |