|
![]() |
#14582 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto i čuksa doma ![]() Krenuo sam od doma u 9:45 i naravno da sam malo kasnio - kod tunela sam bio u 10:15. Nikog nije bilo od nasih pa sam samo produzio - do vrha ![]() Na vrhu sam bio u 11:05, vukao sam se ko kilava baba. Sa prosjecnih 7-7,5km/h sam pao na 5 i nes ![]() Bilo je ljudi putem, ali nista pretjerano. Recimo, malo vise nego inace, al ni blizu onome jucer. Gore sam se zbuksao u Lugarnici, uz pec naravno ![]() Fino popio caj, nesto pojeo, osusio se i nakon jedno sat vremena krenuo natrag. Otisao sam 9.-kom dole. Vozio sam po sjecanju i, srecom, nigdje nisam fulao. Istina, malo sam ujutro prije polaska skicnuo onaj Nikov filmic kad smo vozili 9.-tku i nadao sam se da necu fulat jer se bas i ne vidi sve na filmicu ![]() Odlicna mi je ta 9.-ka. Dosta je brza, a isto tako ima i tehnickih dijelova. Fino sam se iskako, prvo preko onog sahta, a poslije di god sam vidio priliku ![]() Bilo je i nesto ljudi, malo vise nego uobicajeno po toj stazi, pa sam tu i tamo morao malo prikocit. Pred sam kraj staze, zadnjih 150-200 metara, sam se popeo s desne strane na onaj minijaturni greben (nisam nastavio uobicajeno kanalom kako smo inace isli). Moram rec da na tom grebenu ima par "osjetljivih" dijelova di se mozes razletit ko p.... ![]() Btw, Tora je cudo. Tamo gdje nisam mogao ic sa Dartom, sa Torom sam pregazio kao od sale. Predobro ![]() Jedan sam dio morao prehodat (cca 1,5m) zato jer je komadic staze sirok 20 cm, a ako slucajno malo samo izgubis ravnotezu il okrenes kotacem ne gine ti pad u provaliju. Tako da sam tu sjasio sa konja i nisam htio izazivat vraga. Sve u svemu bilo je super i zabavno. Izasao sam na Miklucima i fino opleti doma preko Crnomerca. @max - dobro drzi prednja guma, malo sam brze ovaj put isao po kanalu ![]() @sile - skoro sam imao bliski susret sa drvetom. Malo sam prebrzo doletio u jednom zavoju pa sam ga elegatno zaobisao. Kao onaj put na Dotki ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 16.10.2011. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14583 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Čuks, taj donji dio staze je meni uvijek dvojba, dal tehnički dio uzet ili preko onog kamenja se sjurit dolje ![]() Uglavnom, jedna od mojih najdražih staza, ovaj uski dio se da cijeli ispedalirat bez problema, ali pametno je što solo ne izazivaš vraga. Jedan moj frend je na onom škakljivom dijelu gdje je rupa u kanal rokno dolje, sva sreća bez posljedica, ali treba svakako paziti ![]() Žao mi je što nisam bio ovaj tjedan gore, vidjet ćemo kako će me vrijeme obdariti sljedeći.
![]() |
#14584 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma ono uvijek treba gore ic tehnikaliju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14585 |
|
Taj dio se jos dodatno odronio. Znam kako je otprilike bio zadnji put, kad se moglo bez problema odvozit. Tu sam prosao na knap. Treba dobro pazit na tom dijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14586 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14588 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14589 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ja imam speedkinga HANDMADE in Germany mothafucka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14590 |
Ex-Gastarbajter
|
letit kroz kamenje je zabavno vama na fulkama, meni i nije toliko, veselije je voziti samo po prednjem kotacu na rubu, i nadati se da ces uspjeti zamahnuti zadnji kraj kamo treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14592 |
Ex-Gastarbajter
|
to je drugo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14594 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Danas je već osjetno hladnije nego jučer, doduše kasnije sam išo u đir, ali ovaj vjetar ne pomaže. Trebam nabavit balaklavu, neke čehla a u dolasku su bezbojne đozle da štite od vjetra. Inače dan ko i jučer, apsolutno prekrasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14595 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
pogledaj si na http://www.atali.hr/ za odjecu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14596 | |
|
Citiraj:
![]() Renesis, ne znam da li si bio tamo, ali meni je nakon osmice sve postalo fajn. Tamo sam strahove prozivio po onom kanalu i kamenju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14597 |
Avocado
|
Najjače fotke ikad: http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/n...-oglas-3706439
![]() |
#14603 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deckovi koji hoce macsobe i slobodni su nakon 16, ja ovaj tjedan verovatno necu puno ici na put tako da jedno podpodne mozete do mene po mascobu i kratku voznju po lokalnoj sumi ![]()
![]() |
#14604 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo jedne dobre informacije: Nokijin Sports Tracker jedan od ponajboljih i najkompletnijih trackera je sad dostupan i za iPhone i za Androide.
![]() |
#14607 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja sam čuo da ako s mobitela s WM odeš na MySpace da se otvori vremenski portal i vrati te u 2002-u. Destro kakve su ti pakne na tom XT-u, ja bi trebo nove pa da se podijelim s nekim za 4 para s Discobrakesa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14609 |
Avocado
|
![]() |
|
|