|
![]() |
#23192 |
Guest
|
He, he. Ma, te gotove su mi onak, bzvz. pa evo ovak. Futile attempt za napraviti neko čudo od njih! Mislim, s obzirom koliko se brzo kuhaju u kipućoj vodi ne vjerujem da mogu neš zajebati Oh well. Prve se pohane njoke u ulje bacaju :P |
![]() |
![]() |
#23194 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#23195 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
@Mad-Duke super ti to zgleda ![]() Ja jedem sir i neke mini slance....a kaj ću za ručak, opće nemam idejas.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23196 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23197 |
Registered User
|
Nakraju su bile kobasice i fini friški kruh, senf i majoneza ![]() Radila sam neki dan kajmak. Okus je isti ko onaj kaj se kupi od Megglea, ako je netko zainteresiran evo link do receptića |
![]() |
![]() |
![]() |
#23198 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
iliiii...kupiš gotovi užički ili travnički (u rinfuzi) u Intersparu ![]() Meni se neda zajebavat s takvim stvarima kad ima gotovo, koje je odlično, za kupiti. Radije se idem igrat, gledat seriju, čitat knjigu ili nekaj... ![]() Pekla sam palačinke jučer navečer pa je ostalo za doručak ![]()
![]() |
#23199 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Činkice, njami...radila i ja neki dan a kaj je ostalo zapekla dio sa sirom a dio sa orasima idući dan za večeru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23201 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas . home-made pljeskavice + zapečeni somun, luk ljubičasti i paradajz.
![]() |
#23202 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Upravo stiglo ![]() http://www.easilysharing.com/images/96514905882356779218.jpg Biće belaja. Ova jolokia mi ubila nosnice samo kaj sam pomirisao u vrećicu ![]()
![]() |
#23203 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Usput, napiši dojmove nakon degustacije a mogel bi i mali clip snimit' ![]()
![]() |
![]() |
#23204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Od velikog plana fileka danas za ručak nije bilo ništa. Nekim čudom se fileki pretvorili u pljeskavice za habanerosicama, špinat, pire krumpir i mješanu salatu ( paprika, feferoni, jalapeno, crveno zelje - sve home made ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23205 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#23206 |
Registered User
|
Majstor fantač u pečenju čevapa ![]() http://www.pohrani.com/f/g/bZ/4sZnGV5L/priprema.jpg I ovak je to sve skupa....mala porcija samo radi lijepšeg umjetničkog dojma ![]() http://www.pohrani.com/f/38/Yr/4QX0cyaG/rucak.jpg Jel zna netko di ima neka jeftinija bijela čokolada za kupit? Inače kupim u Kauflandu i sad kad mi je najpotrebnija onda je nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 13.10.2011. u 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23207 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#23208 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tako da za pravu degustaciju moram prvo skupit hrabrosti ![]() Mislim da bi mi spržilo mozak ![]()
![]() |
![]() |
#23209 | |
driver
|
Citiraj:
![]() ![]() Neki sam dan posipal čevose sa čilijem iz vlastite proizvodnje pa sam poslije imal osjećaj da u želucu imam kalorifer ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23210 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Živio konzum: Dva komada paniranog oslića (file) 13,06kn Pomfri 200g 4,83 Crveno zelje salata 220g 3,09 Majoneza mediteran 5,69 ______________________ 26,67kn To u catteringu za tu lovu nemreš dobiti pa da se na glavu postaviš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23211 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Zivjela menza: Restani krumpir Dva ogromna komada beckog Dva kolaca Dva soka Zelje salata Dva Cao-Cao ______________________ 11 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23212 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Trebaš samo pozvat prave muže na degustaciju. Nakon poveće količine gemišta šmrču i grizu. ![]() Primjer od prije dva tjedna kad je moj frend za 20desetak ljudi kuhal grah. Sve je bilo dobro do trenutka kad su ga odlučili zaljutiti. Pročitali su upute na flašici gdje je pisalo da na 15 litara staviti jednu (1) kap, ali kak su oni pravi muži, a i gemišti su proradili nisu vidjeli veliki natpis na flašici 6.000.000 ![]() Grah je bio nejestiv. Potom su ga izvadili sa cjediljkom u drugi lonac sa čistom vodom i otopljenim goveđim kockama. Uglavnom dva puta su ispirali grah i na kraju je bio toliko ljut da ga žemska populacija nije jela. Kaže da je njih 9 pojelo 5 kruhova i popilo 8 litara vina i 13 litara mineralne. Kaže da nakon svega toga još je žarilo u ustima.
![]() |
#23213 |
Registered User
|
Danas bili u Lidlu i našla bijelu čokoladu....thx @flare Uzeli smo za probu Tajlandsku klopu. Imaju 4 okusa, 2 smo probali http://www.pohrani.com/f/2w/f/2FfSRddE/kolaz.jpg E sad ovak, meni je ovaj green curry ljut i to jako, a dragom ništa, veli tek da se malo osjeti ljutine. A ovaj drugi mi ima previše okus po kikirikiju i to mi nikak ne paše, ajde tu smo se dogovorili da nije baš nekaj. Još ima sweet&sour i pad thai, ali ti su na čekanju za probu. Pakirani su u kutijici po 330 g i samo treba mikrovalna i ručak je tu ![]() Za desert su jastučići od prhkog tijesta sa pekmezom i čokoladom ![]() http://www.pohrani.com/f/2G/NO/XFx4UhH/slatko.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23214 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Fegato alla Veneziana nella casa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23216 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23218 |
driver
|
![]() |
#23219 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23220 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Kaj nevoliš zelje???? Sutra sam mislila radit krpice sa zeljem, ali to za sebe, bolja polovica to ne jede..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|