|
![]() |
#2 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
WLAN ti je u trenutku instalacije uključen? Ne znam ima li notebook kakav prekidač za uključivanje/isključivanje WLAN-a... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Te sam probao.. i neće.. ne odgovaraju, kaže prilikom instalacije da nemam odgovarajuću karticu. Ovaj lap izgleda da ima Intelovu wifi karticu serije 1000 , ispod piše ovaj kod : 112BNHMW ... a to odgovara intelu. Na službenim stranicama ima taj driver samo za x64 verziju windowsa 7. E sad.. da li da stavim 64 bitne , ili se da nekako srediti.. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji je Hardware ID te kartice? Nedavno sam na jednom Asusu ima Azureware wlan karticu. Na W7 32bit je radila kako treba. Vidi ako ima takav driver na službenoj stranici.
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Pokušaj naći neki sličan model s tom karticom pa iskoristiti njegov driver. U krajnjem slučaju ostaje ti da potražiš na Intelovim stranicama ili napišeš mail Intelu i tražiš link za driver.
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima na Intelovom supportu za Intel WiFi Link 1000 & Windows 7, 64-bit > Sw & Driver http://downloadcenter.intel.com/Deta...=3141&lang=eng |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Eo .. samo da javim,stavio sam 64 bitne windowse i sve radi.. hvala svima na pomoći. ![]() može lock.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|