![]() |
(riješeno) Asus N53SV - driver za wireless karticu
Trebam pomoč oko ovih drivera za W7 32 bita,, sve koje nađem i instaliram > ne rade.... hvala :chears:
|
WLAN ti je u trenutku instalacije uključen? Ne znam ima li notebook kakav prekidač za uključivanje/isključivanje WLAN-a...
|
Prekidač je uključen i driveri su sa OVE stranice.... ali neide:hitthewal:
|
Baci pogled ovdje pa vidi je li odgovara...
|
Te sam probao.. i neće.. ne odgovaraju, kaže prilikom instalacije da nemam odgovarajuću karticu.
Ovaj lap izgleda da ima Intelovu wifi karticu serije 1000 , ispod piše ovaj kod : 112BNHMW ... a to odgovara intelu. Na službenim stranicama ima taj driver samo za x64 verziju windowsa 7. E sad.. da li da stavim 64 bitne , ili se da nekako srediti.. ??? |
Koji je Hardware ID te kartice? Nedavno sam na jednom Asusu ima Azureware wlan karticu. Na W7 32bit je radila kako treba. Vidi ako ima takav driver na službenoj stranici.
|
PD9112BNH mislim da je to to...
Od azureware-a mi instalira samo bluetooth , a wifi > neće... A Wimax >nikako... |
Nema na Asusovim stranicam, u tome i je cijeli problem.
Jesi probao sa Windows Updateom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, Intel WiFi Link 1000 BGN, ali nema za 64 bita.....
|
Pokušaj naći neki sličan model s tom karticom pa iskoristiti njegov driver. U krajnjem slučaju ostaje ti da potražiš na Intelovim stranicama ili napišeš mail Intelu i tražiš link za driver.
|
Ima na Intelovom supportu za Intel WiFi Link 1000 & Windows 7, 64-bit > Sw & Driver
http://downloadcenter.intel.com/Deta...=3141&lang=eng |
Eo .. samo da javim,stavio sam 64 bitne windowse i sve radi.. hvala svima na pomoći. :chears:
može lock.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |