|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Svaka čast Ali meni je najdraže što je umlatio Roddicka...tip mi je antipatičan maksimalno... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma Ljubo je zakon :clap: Onako skuliran, niti jednom nije pokazivao znakove neke nervoze, sredio je bahatog amera, koji je na pocetku imao nos uzdignut do zadnjeg reda tribina Na kraju se Roddicku tresla ruka od straha sto ce mu svi reci Je*es DREAM TEAM kada je tu HRVATSKA :clap: |
|
|
|
|
|
#6 |
|
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Moram priznat da me ovo iznenadilo ![]() Iako znam da je Ljubo u životnoj formi i da bi dakat mogao pobijediti bahate Amere, nekako ipak nisam vjerovao jer sam mislio da je "u glavi" preslab. Ali ovo me preugodno iznenadilo, dječacima svaka čast, tako Amere sprašiti :clap:
|
|
|
#7 |
|
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Pridružujem se čestitkama na prolazu protiv Amera našim tenisačima :clap: :clap: :clap:
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
WHOOOOOOOOOO HOO!!!! ma Ivan je car covjece... koliko je samo finala imao hebote. u zadnje vrijeme skoro uvijek dodje do zavrsnice. a stvarno je pokazao da je car sinoc. samo naprijed CARREEEEEE! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
|
|
|
|
|
#10 |
|
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
: goood : kak su ih sredili,nemreš bilivit najače mi je bilo kad je Ljubo pustio zadnji gem ovom,tj. njegov...ono tip zabi tri asa a Ljubo mrtav hladan,.... al ovi Ameri poni sebe jučer ovi skakuću na početku isto danas ovaj nabrijan na početku a nakraju puuuuuuuuuuuuuušing:clap: : hello2 : pozdrav iz drugog kola ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|