![]() |
Davis Cup... JuEsEj bajbaj
Strasan tenis nocas....
Cestitke nasima posebno Ljubicicu. :beer: |
Svaka čast:beer:
Ali meni je najdraže što je umlatio Roddicka...tip mi je antipatičan maksimalno... |
Slazem se!
Rođo je konačno dobio po pi**i. :clap: |
Ma Ljubo je zakon :clap:
Onako skuliran, niti jednom nije pokazivao znakove neke nervoze, sredio je bahatog amera, koji je na pocetku imao nos uzdignut do zadnjeg reda tribina :p Na kraju se Roddicku tresla ruka od straha sto ce mu svi reci :D Je*es DREAM TEAM kada je tu HRVATSKA :beer: :clap: |
svaka cast! :clap: :clap: :clap:
decki su stvarno genijalni i imaju celicne zivce:clap: :clap: |
Moram priznat da me ovo iznenadilo :)
Iako znam da je Ljubo u životnoj formi i da bi dakat mogao pobijediti bahate Amere, nekako ipak nisam vjerovao jer sam mislio da je "u glavi" preslab. Ali ovo me preugodno iznenadilo, dječacima svaka čast, tako Amere sprašiti :clap: |
Pridružujem se čestitkama na prolazu protiv Amera našim tenisačima :clap: :clap: :clap:
|
Bravo naši:clap: :clap: :clap: :clap:
Ali iskreno vam govorim gledao sam bez imalo straha jer je po meni Ljubičić pored Federera u ovom trenutku dva najbolja tenisača |
WHOOOOOOOOOO HOO!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ma Ivan je car covjece... koliko je samo finala imao hebote. u zadnje vrijeme skoro uvijek dodje do zavrsnice. a stvarno je pokazao da je car sinoc. samo naprijed CARREEEEEE! :beer: :beer: :beer: :beer: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
: goood : kak su ih sredili,nemreš bilivit
najače mi je bilo kad je Ljubo pustio zadnji gem ovom,tj. njegov...ono tip zabi tri asa a Ljubo mrtav hladan,....:D al ovi Ameri poni sebe jučer ovi skakuću na početku isto danas ovaj nabrijan na početku a nakraju puuuuuuuuuuuuuušing:clap: : hello2 : pozdrav iz drugog kola:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |